ABİMİN KARISI NEYİN PEŞİNDE...

Zahmet etme sözünden sen beceremezsini anlayan çok gelin var. Sizin şaka yaptığınız konularda kendini eksik görüyorsa alınır. Kompleks yapar.

iyi bir insan olsa zaten sen ona o kadar yardım ediyorsun senin kıymetini iblirdi nankör boşverk onuşmasın daha iyi..

Surat asma sebebinin köfte yüzünden oldugunu düşünmüyorum. Yılların birikmişi vardır eminim.

Bize soracagına, bence yengene sormalısın.
Aramızda sorun mu var ya da birşeye mi canın sıkkın, yüzün asık duruyor diye.

Alınır müdahale edildiğini düşünür. Gelmiş yardım etmeye bırak etsin . Sen bırak dediğin zaman sanki soyutlanmis gibi düşünebilir sonucta sizin olduğu kadar onunda evi . Kendi evim gibi rahat birşey yapamıyorum gibi de düşünebilir durumunuz varsa ailenizede yenge lerede en büyük iyilik aileyi ayrı eve ikna etmek bence

Yemekleri kafama gore yapıyorm o sevıyor dıe yaptm
Yıllarn bırıkmısı ne olabilir kı ona Sormak ıstemedm ztn yengemn en kotu huyu bu. Herseye alınıyor bunu kendıde bılıyor. Ama bole alıngan ınsanlarla yasamak gercktn zor.. Bnm yermde olsaydnz anlardnz
Haaa bu arada Kullanıcı adımla bunun ne ılgısı var????

Evleri ayirin. En mantıklısı o. Burda da alınacak bisey gormedim ama kadının surat asmaya hakkı vardır bence.

başka konularınızı bilmiyorum ama size alınmamıştır belki.. başka bir şeye canı sıkılmıştır paylaşmamıştır, oruc etkilemiştir vs..
bazen bana da olur, başka bir şeye canım sıkılmıştır karsımdakinin ilgisi olmasa bile gülemem ona da

Tüm cevaplarınızı okuduktan sonra söylüyorum. Dediğiniz gibi, alıngan insanlarla yaşamak, anlaşmak zor gerçekten. Sorun bu galiba. Alınganlık. Yengenize fazla şaka yapmayın. Alıngan insanlar her şakayı da kaldırmaz, şakayı ciddiye alıp alınırlar da. Aman diyim, şakalar risktir bu insanlarla. :)

Bir de kendisine sorup konuşmanızda yarar var. Madem aranız da iyiymiş.

bunalmıstır bunaldıgı için artık ne deseniz batıyırdur. bide bazı insan o lafı den beceremiyorsun anlar. bir emzirmediğin kaldı dediğinde yigenini sev ama okadar da degil.

Bana anormal olan yengen gibi geldi eğer sadece bu kadar şey söylemişsen. Ne güzel sen yorulma demişsin, yemek yapmışsın. Çocuğuna bakıyorsun. Biz bir oturmazdık ama abimin çocuğu hep bizim yanımızda büyüdü. Yengem kendisi getirirdi kalabalıkta büyüsün özgüvenli olsun diye. Ki öyle de oldu maşallah.
Siz neden yengenizle bir oturuyorsunuz peki? Yani tek siz misiniz anne baba da var mı?

Kendini sizin evde siginti gibi hissettigi icin birde yemek yapmana yardim etmek istediginde geri cevirmen kofteyi tek basina yapman hepsi ustuste gelmis...konusmalisin onu kardesi gibi gordugunu sevdigini icinden ne geliyorsa soylemelisin..sen ev sahibi oldugunu oda evde besleme gibi yasadigini hissetmicek..sen ev sahipligi yapiyorsan sıkıntı cikar ister istemez..

Kendini sizin evde siginti gibi hissettigi icin birde yemek yapmana yardim etmek istediginde geri cevirmen kofteyi tek basina yapman hepsi ustuste gelmis...konusmalisin onu kardesi gibi gordugunu sevdigini icinden ne geliyorsa soylemelisin..sen ev sahibi oldugunu oda evde besleme gibi yasadigini hissetmicek..sen ev sahipligi yapiyorsan sıkıntı cikar ister istemez..

Ev ev ustune olmaz diye bosuna dememisler biraz alingan biri sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…