- Konu Sahibi Sadece-sennn
-
Tamam siz iyi niyetle söylemiş olabilirsiniz, ama demekki o öyle anlamış. Mesafe candır. Allah'a emanet olunCok tesekkur ederim.. Hayr oyle sinsi bırı dglm ipneleyici konusmadm ıyı nıyetle soyledm
Neden sesli harf kullanmıyorsunuz?kelimelerinizi anlamakta zorlanıyorumHayr kesinlikle annelıgıne karsmıyorm annesıne bacılarına bıle soyluyor. Bna cok yardımı oluyor o olmasa daha zor olurdu dıyor. Yanı sıkıntı o dgl
:))))yalnız konu sahibi sizin nicki ne zaman görsem tehdit edildim olarak okuyorum
Ev ev ustune olmaz diye bosuna dememisler biraz alingan biri sanirimSELAMUN ALEYKÜM ARKADAŞLAR...
YİNE Bİ SIKINTIMI ANLATMAK ISTEDİM COK GARİPPP.. EVİMİZ DUBLEX BERABER YAŞIYORUZ YANİ. BİRDE YEĞENIM VAR ONUNLA COK ILGILENIYORUM Bİ EMZİRMEDİĞİM KALIYO.. HERNEYSE GECEN GÜN ORUCTU YATIYORDU BENDE IÇLI KÖFTE YAPIYORDUM ODA UYANDI GELDİ ELİNİ YIKAYIP OTURDU BENDE " YENGE SEN BIRAK BEN YAPARIM ORUCSUN SEN ""DEDİM SONRA KIZIDA ALIP ODAYA GİTTİ ..BENDE İŞİMİ BİTİRDM ODAYA GECTM OTURUYORDM. ODA GELDİ YENGE KOFTENİN YANINA NE YAPSAK DEDM BNMLE KONUSMADI SURATI ASIK GEZDİ GUN BOYU SİNİRİMİ BOZDUUU... NEYSE EZANA YAKIN SOFRAYI HAZIRLADM AMA AZ YEDİ. USTELİK İÇLİ KÖFTEYİ COK SEVERDİ.. Ne yapsam yarananıyorum bu ne yaaaa. Allah aşkına
SAKALARIMA COK ALINIYOR SEVMESM YAPMAM AMA BNMLE DALGAMI GECIYOSUN DIO BNDE ARTK ARAYA MESAFE KOYDM SAKA FLN YAPIYORM ARTK NAPARSA YAPSN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?