Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler abimin nişanında ne giysem?

principessas

Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2013
4
0
6
Isparta
Arkadaşlar 15 yaşındayım ayın 17 sinde abimin nişanı var nişan açık hava çay bahçesinde olacak fakat ben ne giymeliyim ve saçımı nasıl yaptırmalıyım yardım ederseniz çok sevinirim fotoğrafta gönderebilirsiniz şimdiden teşekkürler..

Tatlım her şeyden önce şunu söylemek istiyorum yaşın daha çok genç lütfen uzun ya da çok taşlı elbiseler giyme çok abartılı duruyor genç kızlarda. senin yaşlarına daha çok diz üstü ve belden altı kabarık modeller gider diye düşünüyorum. Bir fikir versin diye birkaç model ekliyorum kolay gelsin :) Bu arada saçlarını da bence ya düzleştirmelisin ya da hafif doğal dalga vermelisin çok haff de makyaj hoş olur :)
$Kısa-Abiye-Modelleri-3.webp $Kısa-Abiye-Modelleri-13.webp $Genç-Kız-Abiye-Elbise-Modelleri-2013-14.webp $Kısa-Abiye-Modelleri-10.webp $Kısa-Abiye-Modelleri-25.webp

Son düzenleme:
Tatlım her şeyden önce şunu söylemek istiyorum yaşın daha çok genç lütfen uzun ya da çok taşlı elbiseler giyme çok abartılı duruyor genç kızlarda. senin yaşlarına daha çok diz üstü ve belden altı kabarık modeller gider diye düşünüyorum. Bir fikir versin diye birkaç model ekliyorum kolay gelsin :) Bu arada saçlarını da bence ya düzleştirmelisin ya da hafif doğal dalga vermelisin çok haff de makyaj hoş olur :)
Eki Görüntüle 766779 Eki Görüntüle 766780 Eki Görüntüle 766781 Eki Görüntüle 766782 Eki Görüntüle 766783

bende uzun düşünmüyordum zaten çok teşekkür ederim :))

Back
X