- Konu Sahibi Pofuduqumm
-
yaş ortalamaları ayrı bir olay zaten de bu derece akraba evlilikleri de çok garip..o dayısının kızıyla nişanlı,öbürüne dayısının oğlu talip olmuş..
umarım abin de dayısının kızı da akraba olmayan insanlara mutlu evlilikler yapıp yollarına öyle devam ederler.
Evin en kücügüyüm dogrudur, ama abimle arkadas gibiyiz anlatir bana. Anneme de karsi gelmelerine ragmen istedikleri icin suan bisey diyemiyo. Oyle bi durum ki akrabalik ayri kizin kucuklugu ayri. Cevreden kimseye anlatilmiyor. Ayiplaniyor.
isin daha kotu yani kizla abimin cinsel yakinligi da olmus.
gercekten aynen durum bu kadar sacma...
benim dayimin ogluyla bi muhabbetim olmadi abi olarak gordum.
oyle de kaldi benim icin...
gercekten aynen durum bu kadar sacma...
benim dayimin ogluyla bi muhabbetim olmadi abi olarak gordum.
oyle de kaldi benim icin...
Kız şuan 17 abin ise 24 yaşında...
Kız 12 abin de 19 yaşındayken flört etmeye başlamışlar.:44:
5yıldır bu hanım kızımızın bir hakareti küfürü vs olmuş mu abine ?
Her sinirlendiğinde günah keçisi abin olacaksa zaten yürümez bu iş.
Hakaret küfür iteklemeler...Bu iş evlilkle sonuçlanırsa hakaret şiddeti doğurur benden demesi.
Madem abin artık istemiyor öyle kalsın.
Ama annene söylettirmiyorsa muhtemelen barışacak ayrılık blöfü yapıyor.
Yoksa neden annesinin duymasını istemez ki...
Ben de dumadum sam bu ikisi barışır aha da buraya yazıyorum...
Evin en kücügüyüm dogrudur, ama abimle arkadas gibiyiz anlatir bana. Anneme de karsi gelmelerine ragmen istedikleri icin suan bisey diyemiyo. Oyle bi durum ki akrabalik ayri kizin kucuklugu ayri. Cevreden kimseye anlatilmiyor. Ayiplaniyor.
isin daha kotu yani kizla abimin cinsel yakinligi da olmus.
17 yasinda lise 3 giden bir kiz nasil olurda nisanlanir anlamiyorum dogrusu daha cocuk benim gozumde ve 17 yasindaki. Bir cocukla abiniz nasil birliktelir yasar ,kuzeniniz belkide anladi nasil bir yanlis yaptigi ve nisanlandigi icin pisman olmustur.
5 yıldır birbirlerini seviyolarmı:44:
12 yaşındaki çocuğun aşkı ne kadar saçmaysa
17 yaşındaki aynı çocuktan olgunluk beklemek de bir o kadar saçma..
ayrıca abin 19 yaşında bir gençken 12 yaşındaki çocuğa mı aşık oldu hiç hoş değil
Sizin ailenizde akraba evliligi cok mu yaygin.Seni isteyen dayinin oglu 17 yasindaki kizin abisimi oluyor acep.
5 yıldır birbirlerini seviyolarmı:44:
12 yaşındaki çocuğun aşkı ne kadar saçmaysa
17 yaşındaki aynı çocuktan olgunluk beklemek de bir o kadar saçma..
ayrıca abin 19 yaşında bir gençken 12 yaşındaki çocuğa mı aşık oldu hiç hoş değil
sen en doğrusu yapmışsın..tamam kuzenlerimiz kardeşimiz değil ama kardeş yarısı sayılır derler bizim buralar da.
ama bence abin ve nişanlısı barışacaklar..cinsel anlamda da birşeyler olmuş diyorsun.kızın bütün fevriliği yaşının getirdiği şeylerden aslında..17 yaş ergenliğin ortası sayılabilir,hatta belki sonları..abin bu yaşta bir kız ile gelecek planladıysa onun saçma bulduğu kaprislerine de dayanması gerekir aslında.karşısında 11.sınıfa giden bir kız var,olgun bir kadın değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?