Abimin nişanlısı yüzüğü atmış...

gercekten aynen durum bu kadar sacma...
benim dayimin ogluyla bi muhabbetim olmadi abi olarak gordum.
oyle de kaldi benim icin...

17 yasinda lise 3 giden bir kiz nasil olurda nisanlanir anlamiyorum dogrusu daha cocuk benim gozumde ve 17 yasindaki. Bir cocukla abiniz nasil birliktelir yasar ,kuzeniniz belkide anladi nasil bir yanlis yaptigi ve nisanlandigi icin pisman olmustur.

Sizin ailenizde akraba evliligi cok mu yaygin.Seni isteyen dayinin oglu 17 yasindaki kizin abisimi oluyor acep.

sen en doğrusu yapmışsın..tamam kuzenlerimiz kardeşimiz değil ama kardeş yarısı sayılır derler bizim buralar da.

ama bence abin ve nişanlısı barışacaklar..cinsel anlamda da birşeyler olmuş diyorsun.kızın bütün fevriliği yaşının getirdiği şeylerden aslında..17 yaş ergenliğin ortası sayılabilir,hatta belki sonları..abin bu yaşta bir kız ile gelecek planladıysa onun saçma bulduğu kaprislerine de dayanması gerekir aslında.karşısında 11.sınıfa giden bir kız var,olgun bir kadın değil.

daha once abime bagirdigi oluyomus ama kufur etmiyomus. Kufuru duyunca dayanamamis abim. Ama normalde annesine abisene kizip bagirip cagirdigi oluyomus yani annesine abisine. Abime o kadar degilmis.
bende barisacaklarini dusundugum icin ilerde degisir mi bunlar diye dusunuyorum. Sonucta barisirlarsa gelinimiz olacak...

oh oh oh maşallah geç bile kalmışlar
bu yaşa kadar beklemeleri hata zaten

17 yasinda lise 3 giden bir kiz nasil olurda nisanlanir anlamiyorum dogrusu daha cocuk benim gozumde ve 17 yasindaki. Bir cocukla abiniz nasil birliktelir yasar ,kuzeniniz belkide anladi nasil bir yanlis yaptigi ve nisanlandigi icin pisman olmustur.

bana gore de cocuk daha. Abime bu konuda cok direttik olmaz daha yasi cok kucuk diye. Defalarca kez ayrildilar aileler istemedigi icin ama gizli gizli konusmaya gorusmeye devam etmisler. Her seferinde duyuldu tekrar ayrildilar yine devam etti bi suru sey oldu sonuc kimse dayanamadi artik madem istiyolar olsun dedilr nisan yapildi. Kiz okula gitmeyi degil evlenmeyi istiyodu. Pisman olmusmudur bilemiyorum ama abimle evlenmeyi cok istedigini biliyorum.

19 yasinda ki biri nasil 12 yasinda ki kiza asik olmus ben orayi anlayamadim.12 yas daha cocukluk yasi.Zaten yengen suan 17 yasinda hala ergen nisanlilik sorumlulugunun ciddiyetinin farkinda oldugunu sanmiyorum.Bunlar tabi benim dusuncelerim burada mutlaka vardir o kadar erken nisanlanan evlenen ama bence cok erken.

hoş değil çok kibar kalmış.

Sizin ailenizde akraba evliligi cok mu yaygin.Seni isteyen dayinin oglu 17 yasindaki kizin abisimi oluyor acep.

hayir sülalede yoktu böyle bisey. Evet onun abisi oluyor. Biraz su mantikla istedi sanirim; sen benim kardesimi istersen bende senin kardesini isterim gibi...
sanki berdel hesabi gibi tövbe yarabbim...

Resmen sübyancılık 19 yaşında reşit bir erkeğin gidip de daha 12 yaşında belki ergenliğe bile girmemiş bir çocukla ilişki yaşaması çok korkunç.Aile pek normal gelmedi bana bu tarz ilişkile gayet normal karşılanıyor gibi.

19 yasinda koca delikanli abin 12 yasindaki kiza asik olabiliyorsa yuh . Allah evlatlarimizi boyle insanlardan korusun. Subyancilik bu

benim icin de oyledir. Kuzenlerim benim bir nevii kardeslrimdir.
sacma buldugu kaprislerine suan dayanamadigi icin vazgectigini soyluyor ama barisirsalar da bunlar yine bize problem olacak. Ergenlikte yaptigi davranislar degisir ama ben tanidigim zamandan beri boyle ilerde degisir mi yasina bagli olarak yoksa cok iki aile sorun yasiyacak. Evlilik daha buyuk sorumluluk sonucta...

Değişeceği kesin..17 yaştan bahsediyoruz. Ama nasıl bir değişim olur Allah bilir..

dayının kızıyla mı yok artık. yaşları da çok küçük. ne diyelim allah sonlarını hayır etsin.:26::26::26:

bence en hayırlısı olmuş, karışmayın kalsın böyle,
kız daha çocuk sayılır abinde çok büyük sayılmaz, erkeklerin olgunlaşması geç oluyor.
ikiside kafasını dinlesin, müdahale etmeyin, zamana bırakın.

İnanin 12 yasinda o 19 yasinda abim nasil bakmislar nasil asik olabilmisler bende bilmiyorum. Bunlari bizde hos karsilamadik elbette. Ayrildilar defalarca kez ama biz oyle bildik. 17 yasinda ama yasindan cok daha büyük gösteriyo. Bilmiyorum belki buyuk gorundugu icin konustular ettiler ama yine de bu yanlis oldugu gercegini degistirmez tabiki.

Karismayi düsünmüyorum abim anlattigi zaman da zamn verin birbirinize dedim. Ohh iyi yapmissiniz ayrilmakla yada kötü yapmissiniz barisin demek bana düsmez.
kendilerine buna karar vermeliler. Su zamana kadar kendileri karar verdiler sonucta. Ben sadece ilerde daha cok uzulurler mi bu sekilde evlilik yapsalar mutlu olurlar mi bunu merak etmistim. O da ailelerin daha sonra problem yasayacagini dusundugum icin...
ikisi de yakınım benim üzülmelerini istemem. Allah haklarinda hayırlısını versin.

kendi adıma yorumsuz kaldım

benim kardeşim 12 yaşında daha çocuk aşık oldum dese bi tokat atarım herhalde
bittiyse bitsin bu iş bulaşmayın hiç

Tahmin etmistim aslinda karsi tarafin abisi oldugunu yinede bir sorayim dedim.Bence o dayi oglu bunlar bizden kiz aldilar bende bunun kardesini alayim diye dusunmustur berdel olayi gibi abiniz ile o kiz nisanlanirken aileler karsi cikmis pek dayi oglu sizi istediginde karsi tarafin ailesi karsi ciktimi.Kiz istedigi kadar yasindan buyuk gostersin canim kizin yasi 17 bu sonuc degismez.Sizide tebrik ediyorum dayi oglunu kabul etmediginiz icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…