Abimin nişanlısı yüzüğü atmış...

Nasıl aile, akraba ilişkisi bu ya.

Abinle dayının kızı 5 yıldır birlikteler, öte yandan dayının oğlu seni istiyo.

Aşkı Memnu yanınızda halt etmiş valla.

abın 19 yaşındayken 12 yaşındakı kızamı aşık olmuş nasıl ilişkiler bunlar

Son düzenleme:

hayir isin tuhaf tarafi karsi degillerdi beni isterken neden olmasin mantigina gecmislerdi. Olacak is degildi canim. Ben suan sozluyum baska birisi ile. Universite okuyoruz ayni okuldayiz. Henuz evlilik dusunmuyoruz tabiki bi okulumuz bitsin isimizi elimize alalim dusunuyoruz. Neyse annesi bunu duyunca oglumu istemedi baskasi nasil olur diye beddualar etmis bana bozulsun aramiz ayrilalim nasiplerim kapansin diye. Ama ne hikmetse simdi ogluna kimi istediyseler olmadi. Onlara dondu herhalde beddualari geri...

Nasıl aile, akraba ilişkisi bu ya.

Abinle dayının kızı 5 yıldır birlikteler, öte yandan dayının oğlu seni istiyo.

Aşkı Memnu yanınızda halt etmiş valla.

bizim de onayladigimiz seyler degil bunlar. Ki benim dayimin ogluyla konusmam muhabbetim yok olmadi olamaz da...

x ve y bilinmeyenli bir denklem.
oran orantiydi şuydu buydu derken pat! z giriyor denkleme.
x ve y ' nin denkleminde burnunu sokuyor.
xy oluyor mu sana xyz, matematik kafayı yiyor.
z sen de muammasin zaten bi çekil, sanane koç?

çocuk oyuncağı değil bu işler bir tartışma yüzünden abin hemen vazgeçiyorsa zaten hiç evlenmesin.

küçücük çocukla cinsellik yaşamışsa o çocuğun bu yüzden psikolojisinin bozulmuş olabileceği ihtimalini de gözönünde bulundurup vicdan azabı çekeceğine terketmeyi seçiyorsa insanlığından da şüphe ederim.

hem kızı iteleyip kakalayıp hem de küfür etmesine niye şaşırıyor ? sinirli bir insanın üstüne üstüne gidersneiz küfür de yersiniz hakaret de. hele ki bir ergen kız çocuğundan bahsediyoruz.

kız yaşından büyük gösteriyor demişsiniz abiniz kuzeninin yaşını bilmiyor mu ? bilmemesi imkansız

x ve y bilinmeyenli bir denklem.
oran orantiydi şuydu buydu derken pat! z giriyor denkleme.
x ve y ' nin denkleminde burnunu sokuyor.
xy oluyor mu sana xyz, matematik kafayı yiyor.
z sen de muammasin zaten bi çekil, sanane koç?

ben zaten farkinda misiniz bilmiyorum ama basindan beri diyorum karismak istemiyorum diye. Yani sizin deyiminizle "z" olmak niyetinde degilim aralarina.
ben sadece yakin akraba oldugu icin aileler etkileneceginden dolayisiyla etkilenen taraflardan birisi de ben ve ailem olacagi icin ilerde evlenseler de mutlu olabilirler mi degisir mi diye fikir almak istedim.
yoksa belirttigim gibi karisip ayrilmalarina yada barismalarina soyle yapin boyle edin diyecek bi yapiya sahip degilim.

kız küçük,belli ki şımarık,daha çocuk yaştayken flört etmeye başlamışlar bide
nerden tutsan elde kalır bu hikaye,baştan sona yanlış çunku
sanırım abine şımarıklık yapabileceğini,kapris yapabileceğini düşündü,bağırdı çağırdı,küfür etti sandı ki abin bunları yer geri döner
isabet olmuş,bence bitmişken uzatmasınlar zaten oldukça laçkalaşmış bir bırlıktelık
velev ki barıştılar,şu düğün işini bayağı ertelesinler,kız çok küçük,başka pürüzler de çıkacaktır kesin,yazık etmeyin iki aileye de...

tam olarak o zaman bilmiyodu yasinin 12 oldugunu cunku bebeklik haricine gormemistik yani. Mesafe fazla oldugu icin gidis gelis olmuyodu.
bilmese bile de dogru degil akraba sonucta.
ama kiz sinirliyken itmemis. Kiz annesine bagirirken yapma misafir var ayip oluyo demis sadece. Karsilik olarak kufur etmis ondan sonrasina yine sakin davranmis daha sonra yine devam edince itmis kız da yuzugu atmıs

kız 17 yaşında ve 5 yıldır birbirlerini seviyorlar ? anlamadım ?

17 yaşında ve nişanlı ??

tesekkur ederim anlamissiniz beni. Ben ailelerin sorun yasayacagindan dolayi dusuncem sadece buydu. Sorun cikartirmi ilerde duzelir mi diye merak etmistim ama en iyisi zamana birakmalari ciksa da sorun evlenince sorumlulugu daha buyuk olacagi icin ailelerin etkilenmesi daha fazla olur diye dusunuyorum...

ticaret yada böyle evlilik,gönül ilişkileri aileleri gerer,muhabbetlerini sekteye uğratabilir,kavga çıkar,küslük olur yani ne bileyim işin içine para yada gönül girdi mi,söylesen söyleyemessin,kızsan kızamassın,yada kırarsın,incitirdin,halbuki 2 kişi arasında gecmiştir olay ama butun aile karışır yanı en kötu ıhtımalle tabıkı...

riske atmaya değer bir aşksa!!evlenip mutlu olsunlar,yok değilse kımse karışmasın bu ayrılık hayırlı olsun..

evet 17 yasinda 5yildir birlikteler ve suan nisanlilar.

kimsenin işine karışmak haddimiz değildir..
ama ne sizin abiniz ne de kız nişanlılk dönemine girmek için olgun değiller bence.
hele ki erkeklerin daha geç olgunlaştığını düşünürsek hatta vahim durum bile diyebilirim

bazı şeyleri erken tüketmek zaten evlilik aşamasında sorunlar cıkarıyor.
sonra boşanmalara yol açıyor.

aslında insanları daha iyi tanyıp ona göre karar vermek gerek her zaman.
bu işlerde acele etmek genelde sorunlar a yol açıyor. hatta kaçınılmaz belki de.
hani yanlış anlamayın ama evliliği kimse kaçırmıyor.

ne diyim inşallah mutlu olurlar..

bu kizin ailesine sastim ben 19 yasinda birisiyle sevgili oluyor
bes sene sonra nisanlaniyor
birde olgunluk bekleniliyor ustune pfff

bir de kız zaten ergenlik döneminde.
bu tür çıkışlarına şaşırmamak lazım
hatta olgunlukla karşılamak gerekiyor. ilerde neden acele ettim diye üzülebilir.

onun yüzü bile daha tam oturmamıştır yani..

asklarinin buyuklugunu kendileri bilir canim haklarinda hayirlisi olsun demekten baska bisey gelmiyo iki tarafta yakinim. Aileler zarar gormesin yeter.

17 yaşında olmasını geçtim de insan nasıl dayısının çocukları yani kuzenlerle evlenmeyi düşünebiliyor hala aklım almıyor. bir an kendimi dayımın oğluyla düşündümde ayyyyy olcak iş değil
konu sahibi bence karışmamalısın ayrılmaları en hayırlısı olmuş. zaten yaşı küçük hanımefendinin. bence biraz büyümeliiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…