- 10 Nisan 2012
- 424
- 108
- 73
- Konu Sahibi Pofuduqumm
-
Merhaba...
Telefondan giriyorum yazim yanlisligi olursa kusura bakmayin lütfen...
Konuma gelince başliktanda anlasilacagi gibi yengem yuzugu atmis.
Biraz tuhaf gelebilir ama yengem ayni zamanda dayımın kızı oluyor. 5 senedir abimle herkesin karsı cikmasina ragmen devam ettiler birbirlerini cok seviyolardi kimse karsilarinda daha fazla duramadi ekim ayinda nisan yapildi. Buraya kadar hersey güzel.
Dün abimi aradim ve yengemin yüzügü attigini ögrendim.
Buna sebep olan olayi anlatiyorum;
yengemin abisine önceki aksam kiz istemeye gitmisler kavga cikmis is bozulmus. Abim dayımlara gitmis uzulmesin konussunlar diye. Bu arada dayimlarda misafir varmis yengem annesine bagiriyomus abimde uyarmis "misafir var ayip oluyo bagirma" diye. Abime hakaret etmis ona da bagirmis. Disari cikmis abim bisey dememis yanina gitmis nisanlisi bagirmaya devam etmis. Abim yine uyarmis bagirma diye. Bu kez küfürler hakaretler etmis. Abim yine disardalar diye susmus. Eve gidince ne yapmaya calisiyosun diye iteklemis o da yere düsmüs. Bir daha yüzünü görmek istemiyorum defol deyip yüzüğü atmis.
Abim daha istemediğini ona olan saygısını yitirdiğini ve ondan artık vazgectıgini söylüyor.
Bu arada daha önce dayımın oglu beni istemisti. Konuşmadıgım halde konusuyolar deyıp abimle beni kötü etmisti. Yani pek iyi niyetli bulmadım yaptıklarını ama cocukluguna verdim. (kız 17, ben 21, abim 24 yasında)
Şimdi sormak istedigim, kız daha küçük acaba ilerde degisir mi? Tekrar barısıp evlenseler bu sekilde yürütülebilirler mi?
Abimin üzülmesini istemiyorum. Sevdigini biliyorum. Ama saygısını yitirdgini söylüyor böyle de devam edilır mi edılse mutlu olunur mu?
Abime yardımcı olmak istiyorum.
Uzun ve karısık oldu bıraz, kusura bakmayın. Cevaplarınız için şimdiden tesekkürle
daha iyi işte ayrılmışlar ailelerde evlenmesini istemiyormuş.sizde onaylamıyordunuz şimdide karışmayın herşeyin hayırlısı .akraba evliliği,çocuk yaşta evlilik hiç yapılmamalı mantıklı ve doğru karar değil bence.
Tahmin etmistim aslinda karsi tarafin abisi oldugunu yinede bir sorayim dedim.Bence o dayi oglu bunlar bizden kiz aldilar bende bunun kardesini alayim diye dusunmustur berdel olayi gibi abiniz ile o kiz nisanlanirken aileler karsi cikmis pek dayi oglu sizi istediginde karsi tarafin ailesi karsi ciktimi.Kiz istedigi kadar yasindan buyuk gostersin canim kizin yasi 17 bu sonuc degismez.Sizide tebrik ediyorum dayi oglunu kabul etmediginiz icin.
Nasıl aile, akraba ilişkisi bu ya.
Abinle dayının kızı 5 yıldır birlikteler, öte yandan dayının oğlu seni istiyo.
Aşkı Memnu yanınızda halt etmiş valla.
x ve y bilinmeyenli bir denklem.
oran orantiydi şuydu buydu derken pat! z giriyor denkleme.
x ve y ' nin denkleminde burnunu sokuyor.
xy oluyor mu sana xyz, matematik kafayı yiyor.
z sen de muammasin zaten bi çekil, sanane koç?
çocuk oyuncağı değil bu işler bir tartışma yüzünden abin hemen vazgeçiyorsa zaten hiç evlenmesin.
küçücük çocukla cinsellik yaşamışsa o çocuğun bu yüzden psikolojisinin bozulmuş olabileceği ihtimalini de gözönünde bulundurup vicdan azabı çekeceğine terketmeyi seçiyorsa insanlığından da şüphe ederim.
hem kızı iteleyip kakalayıp hem de küfür etmesine niye şaşırıyor ? sinirli bir insanın üstüne üstüne gidersneiz küfür de yersiniz hakaret de. hele ki bir ergen kız çocuğundan bahsediyoruz.
kız yaşından büyük gösteriyor demişsiniz abiniz kuzeninin yaşını bilmiyor mu ? bilmemesi imkansız
Merhaba...
Telefondan giriyorum yazim yanlisligi olursa kusura bakmayin lütfen...
Konuma gelince başliktanda anlasilacagi gibi yengem yuzugu atmis.
Biraz tuhaf gelebilir ama yengem ayni zamanda dayımın kızı oluyor. 5 senedir abimle herkesin karsı cikmasina ragmen devam ettiler birbirlerini cok seviyolardi kimse karsilarinda daha fazla duramadi ekim ayinda nisan yapildi. Buraya kadar hersey güzel.
Dün abimi aradim ve yengemin yüzügü attigini ögrendim.
Buna sebep olan olayi anlatiyorum;
yengemin abisine önceki aksam kiz istemeye gitmisler kavga cikmis is bozulmus. Abim dayımlara gitmis uzulmesin konussunlar diye. Bu arada dayimlarda misafir varmis yengem annesine bagiriyomus abimde uyarmis "misafir var ayip oluyo bagirma" diye. Abime hakaret etmis ona da bagirmis. Disari cikmis abim bisey dememis yanina gitmis nisanlisi bagirmaya devam etmis. Abim yine uyarmis bagirma diye. Bu kez küfürler hakaretler etmis. Abim yine disardalar diye susmus. Eve gidince ne yapmaya calisiyosun diye iteklemis o da yere düsmüs. Bir daha yüzünü görmek istemiyorum defol deyip yüzüğü atmis.
Abim daha istemediğini ona olan saygısını yitirdiğini ve ondan artık vazgectıgini söylüyor.
Bu arada daha önce dayımın oglu beni istemisti. Konuşmadıgım halde konusuyolar deyıp abimle beni kötü etmisti. Yani pek iyi niyetli bulmadım yaptıklarını ama cocukluguna verdim. (kız 17, ben 21, abim 24 yasında)
Şimdi sormak istedigim, kız daha küçük acaba ilerde degisir mi? Tekrar barısıp evlenseler bu sekilde yürütülebilirler mi?
Abimin üzülmesini istemiyorum. Sevdigini biliyorum. Ama saygısını yitirdgini söylüyor böyle de devam edilır mi edılse mutlu olunur mu?
Abime yardımcı olmak istiyorum.
Uzun ve karısık oldu bıraz, kusura bakmayın. Cevaplarınız için şimdiden tesekkürler...
kız küçük,belli ki şımarık,daha çocuk yaştayken flört etmeye başlamışlar bide
nerden tutsan elde kalır bu hikaye,baştan sona yanlış çunku
sanırım abine şımarıklık yapabileceğini,kapris yapabileceğini düşündü,bağırdı çağırdı,küfür etti sandı ki abin bunları yer geri döner
isabet olmuş,bence bitmişken uzatmasınlar zaten oldukça laçkalaşmış bir bırlıktelık
velev ki barıştılar,şu düğün işini bayağı ertelesinler,kız çok küçük,başka pürüzler de çıkacaktır kesin,yazık etmeyin iki aileye de...
kız 17 yaşında ve 5 yıldır birbirlerini seviyorlar ? anlamadım ?
evet 17 yasinda 5yildir birlikteler ve suan nisanlilar.
ticaret yada böyle evlilik,gönül ilişkileri aileleri gerer,muhabbetlerini sekteye uğratabilir,kavga çıkar,küslük olur yani ne bileyim işin içine para yada gönül girdi mi,söylesen söyleyemessin,kızsan kızamassın,yada kırarsın,incitirdin,halbuki 2 kişi arasında gecmiştir olay ama butun aile karışır yanı en kötu ıhtımalle tabıkı...
riske atmaya değer bir aşksa!!evlenip mutlu olsunlar,yok değilse kımse karışmasın bu ayrılık hayırlı olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?