Abimin nisanlisinin abime soyledikleri

Abiniz nefrete bile layık olmayan bir organizma. Siz de insanların özelinin karıştırılmaması gerektiğini hala öğrenememiş bir insansınız. Şimdi belki bu tipler bu kavgayı yok sayıp devam edecekler. Ancak siz haddiniz olmadığı halde o telefonu karıştırdığınız için bu iğrenç muhabbeti bilerek o kızla ilişki kuracaksınız. Hatta az biraz kötü niyetiniz varsa, kızla yaptığınız ilk kavgada "sen bu lafı bile yuttun" diyeceksiniz. Tebrikler, görümce olmuşsunuz.

Abi nişanlısına namussuzsun,yatak arkadaşım ol demiş. Nişanlısı abisine,senden kaçıyorum demiş. Konu sahibesi abisinin mesajlarını habersiz okumuş. Ortada bir İLİŞKİ göremedim. Yorum yok!

Benim anlamadigim insan sevgilisinin telefonunu karistirir hadi diyelim kontrol icin. Hadi cocugunun, ergen kardesininkini de karistirsin, kontrol amacli.
Bir insan abisinin ablasinin telefonunu niye karistirsin ya? Ya uygunsuz bir resme gelseydiniz? Ya 'yatak arkadasi olalim' diyen hadsiz -sapik abi bir baska sapıklık alameti olarak bir yerinin fotografini atmis olsaydi kiza??
Ne yapacaktiniz o zaman, hafizada bu resim ile?

Ay bende lise donemindeyken abimin telefonunu karistirdim. Daha dogrusu direk msjlarina girdim sevgilisi ile sexting yapmislar, ben sook zaten ilk msjdan sonrasini okumadim ama o ilk msj bile aradan 15 sene gecmesine ragmen aklimda ya
Asfggjk

Ay çok güldüm ama siz de hak etmişsiniz bu travmayı

Ay bende lise donemindeyken abimin telefonunu karistirdim. Daha dogrusu direk msjlarina girdim sevgilisi ile sexting yapmislar, ben sook zaten ilk msjdan sonrasini okumadim ama o ilk msj bile aradan 15 sene gecmesine ragmen aklimda ya
Asfggjk
o zamanlar da sexting varmıymış ya

Net, size ne abiniz bile olsa size ne! Çok değişik insanlar var yani annenize ablam nişanlısı şaaapmak istiyor anne mi diyeceksiniz, sana ne dese az yani

evet, ben 10 gün sonra sezaryen olacağım inşallah bir aksilik olmazsa. siz normal doğumu mu bekleyeceksiniz?
Bana doktor ne istiyorsun dedi, ben de normal istiyorum dedim. Aslında korkuyorum ama herkes normal olması konusunda destekliyor. Bekleyeceğim bi aksilik olmazsa.

Abinin soyledigi kelime cok kotu insan evlenecegi kadina isine gelmeyince oyle davranirmi ya ben olsam soylerim ayrilmalari daha mantikli belki kiz ailelere amlatamaz baristirmaya calisip kizi yormasinlar o isler cok can skici oluyor cunku, yazik kiza

Konu sahibi siz cidden abinizin telefonunu mu karıştırdınız? O zaman sakin birilerine birşey söylemeyin.. Zararlı çıkan siz olursunuz

Kendi aile sorunlarin cok normalmiş gibi
Birde gelip bebek isteyenlerin konusuna sacma sapan yorumlar yapiyorsun ya
Ayar oldum sana. Bil istedim..!
Birde diğer konuda keşke çocuk yapmaktan başka amacınız olsa yazmış yorum olarak, kendisi de abisinin telefonunu karıştırmak gibi ulvi işlerle uğraşıyor o ara

Abin korkunc biri sense cok fenasın kızz haklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…