Abimin nisanlisinin abime soyledikleri

En büyük ayıp senın yaptığın abının telını karıstırıyosun birde buraya yazıyorsun.seni ilgilendıren bi durum yok

Ay bende lise donemindeyken abimin telefonunu karistirdim. Daha dogrusu direk msjlarina girdim sevgilisi ile sexting yapmislar, ben sook zaten ilk msjdan sonrasini okumadim ama o ilk msj bile aradan 15 sene gecmesine ragmen aklimda ya
Asfggjk

Benim abim benim telefonumu karıştırıp benim sextingimi okumuştu, kizmaya kalkınca sanane sen kendine bak deyip çıkmıştım işin içinden 4 ay konuşmamıştır benimle Onun üstüne ne vazifeyse

Benim abim benim telefonumu karıştırıp benim sextingimi okumuştu, kizmaya kalkınca sanane sen kendine bak deyip çıkmıştım işin içinden 4 ay konuşmamıştır benimle Onun üstüne ne vazifeyse
Seninki daha iyiymiş.
Yaaa işte söylerler cevabı

Kesinlikle katılıyorum
Abisinin uygunsuz resimlerini de yakalayabilirdi

Ayrica ben esimin telefonunu bile karistirmiyorum kaldi ki kardesiminkini karistirayim o onun ozeli. Yaptigin cok yanlis

Konu inandırıcı hiç gelmedi.Ha size ne bu konudan insanların telefonunu mu karıştırıyorsunuz?
Bu telefon karıştırma olayını benim 12 yasındakı kuzenım falan yapıyor .

Telefonu karıştırmasan iyiydi ama bu iş inşallah bitmiştir bu kadar yüz göz olunduktan sonra dikiş tutmaz

hıc karısmayın evet abınızden nefret etmekte haklısınız nısanlısı akıllıysa kacarak uzaklasır

Her konusunda bakire olmadigini illa ki vurgulayan ve bu sekilde kendince marjinal oldugunu dusunen uye degil mi bu konu sahibi?

Eee, hani? Olmamis bu konu. Marjinalliginizden mahrum birakmayacaktiniz bizi.
Sizene bakire olmamamla ilgili actigim konudan? Sizene yani bakirelik ne alaka suan cozemedim? Bakin marjinalmisimya guya ama yinede o kiza hak verdim! Yinede abime kizdim! Yobaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…