• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abimin telefonunu kurcalamaz olaydım

İyi o zaman kızin şanslıymış. Benim asıl annem ben 2 abim 5 yasindayken bizi terk etmiş şuan kendisi bulgar bir adamla evli ve kızı var. 4 yasimdan beri sinir hastasi despot üvey annemleyim bu yaşıma kadar hem psikolojik hem fiziksel şiddet gördüm fazlasıyla ve annemin sinir hastasi olduğunu eski mesajlarimda yazmıştım ararsanız profilimden bulursunuz. Abim olduğu zaman bana bisey yapamıyor ama o olmadığinda yine bana kötü davranıyor babam alkolik bir mimar bu yasima kadar maddi sıkınti yasamadım ama babamin ilgisizliği ve alkol sorunundan etkisiz eleman kendisi evde sabah gidiyor gece 12 de 1 de bazen hiç gelmiyor. Bu konuda yazmıştım abim almaya geliyor,veli toplantılarıma o katıliyor diye yadirgayanlar olmuştu ama gercek sebebi buydu. Kimin ne yasadığıni bilmeden gelip buraya iğneleyici tarzda yorumlar yapmanız hoş değil bu arada hayatta büyük konuşmayın ben yetiştiremedim diye ağlarım vb seyler diye başınıza öyle birşey getirebilirki hayat dumura uğrarsınız ek olarak ben konuda benimle alay ,hakaret edenlere kötü birsey demedim sağolsun yonetici ve bazi üyeler destek çıkmış bana. Buda burdaki son mesajimdi beni banlayabilirsiniz umrumda değil abimde ne yaparsa yapsın güvendiğim tek şey iyi olan derslerim ve inşallah bu senenin sonunda iyi bir üniversitede tıp fakültesi kazanıp kendimi kurtarabilirim. Kendinize iyi bakın konuda kapatilsin ve beni banla Mune Mune

Melisa,
talebiniz üzerine konunuzu yorumlara kapatıyorum, sanırım "beni banla"dan kastınız üyelik iptali, yanlış anladıysam da ekranda çıkacak telefon numarasıyla iletişime geçip üyeliğinizi açtırabilirsiniz ablacım.

Back