• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abimin telefonunu kurcalamaz olaydım

başlığı okuyunca ve cümlelerinizin başlangıcında sübyancı bir erkek sandım abinizi
ne var bunda altı üstü 2 yaş gayet de olabilir
ben de genç kızken abimin en yakın arkadaşlarından birinden hoşlanıyordum ne günlükler tutardım onun için
ne kadar abartmışsınız
bence sadece kıskançlık yapıyorsunuz
Benim anlatmak istedigim şey var olan kişi benim sınıf arkadaşım. Arkadaş cevremiz ortak her gün birbirimizi görüyoruz bu ortamdaki biriyle abimin ilişki yaşaması bana laf getirecek bizzat ondan istemiyorum yoksa ne yaparsa yapsın çokta umrumda

Kız reşit değil

:olamaz:Bu düşüncenizin mantıklı olmadığını biliyor olmanız gerektiğini düşünüyorum.
Ayrıca kızı mı sevmiyorsunuz, kızı abinizden mi koruyorsunuz bir karar verin.

Bir dalga geçme havası seziyorum sanki ama neyse..

:olamaz:Bu düşüncenizin mantıklı olmadığını biliyor olmanız gerektiğini düşünüyorum.
Ayrıca kızı mı sevmiyorsunuz, kızı abinizden mi koruyorsunuz bir karar verin.

Bir dalga geçme havası seziyorum sanki ama neyse..
Aynı sınıftayız ve arkadaş ortamımız aynı bide kız reşit değil

Benim anlatmak istedigim şey var olan kişi benim sınıf arkadaşım. Arkadaş cevremiz ortak her gün birbirimizi görüyoruz bu ortamdaki biriyle abimin ilişki yaşaması bana laf getirecek bizzat ondan istemiyorum yoksa ne yaparsa yapsın çokta umrumda
ne diye laf getirecek
kim ne diyebilir ki
çok çok aaa melisaslanın abisi x ile çıkıyormuş derler
eeee bunu farklı sınıflarda da olsanız duyacaktınız zaten

Seninde bildigin baska laf yok mu be? Bana niye kotu davraniyosun bana niye kotu davraniyosun? Bence artik yetkili kisi bu konuyu kapasin kabak tadi verdi. Coluk cocuk muhabbeti donuyor bir kere yaş olarak yasak sizin burda olmaniz.
Sanane

Nedir bu kk'nin coluk cocuktan cektigi
Birdiniz iki mi oldunuz yahu ? Gidin ders calisin , genclerle takilin ne isiniz var kadinlar klubunde hemde bdv'de yahu?
Benim kizim 17 yasinda buraya takilsa , yetistirememisim ben bu cocugu diye kafami duvarlara vururdum
Eminim kızın 17 yaşında cern'in kadrosunda olur

Ben kendim uvey anneyim , yani olmadi , dogru yerden vuramadin
Eger bir derdin varsa , gercek sorununa yonelik konu ac , hepimiz sana elimizden gelen yardimi yapariz
Bu konular dogru degil
İyi o zaman kızin şanslıymış. Benim asıl annem ben 2 abim 5 yasindayken bizi terk etmiş şuan kendisi bulgar bir adamla evli ve kızı var. 4 yasimdan beri sinir hastasi despot üvey annemleyim bu yaşıma kadar hem psikolojik hem fiziksel şiddet gördüm fazlasıyla ve annemin sinir hastasi olduğunu eski mesajlarimda yazmıştım ararsanız profilimden bulursunuz. Abim olduğu zaman bana bisey yapamıyor ama o olmadığinda yine bana kötü davranıyor babam alkolik bir mimar bu yasima kadar maddi sıkınti yasamadım ama babamin ilgisizliği ve alkol sorunundan etkisiz eleman kendisi evde sabah gidiyor gece 12 de 1 de bazen hiç gelmiyor. Bu konuda yazmıştım abim almaya geliyor,veli toplantılarıma o katıliyor diye yadirgayanlar olmuştu ama gercek sebebi buydu. Kimin ne yasadığıni bilmeden gelip buraya iğneleyici tarzda yorumlar yapmanız hoş değil bu arada hayatta büyük konuşmayın ben yetiştiremedim diye ağlarım vb seyler diye başınıza öyle birşey getirebilirki hayat dumura uğrarsınız ek olarak ben konuda benimle alay ,hakaret edenlere kötü birsey demedim sağolsun yonetici ve bazi üyeler destek çıkmış bana. Buda burdaki son mesajimdi beni banlayabilirsiniz umrumda değil abimde ne yaparsa yapsın güvendiğim tek şey iyi olan derslerim ve inşallah bu senenin sonunda iyi bir üniversitede tıp fakültesi kazanıp kendimi kurtarabilirim. Kendinize iyi bakın konuda kapatilsin ve beni banla Mune Mune

yaşam herkese farklı zorluklar sunuyor Melisaslan7 Melisaslan7 sen de zor şeyler yaşamışsın.
gencecik yaşında belli ki desteksiz hissedip buralarda derman aramışsın. Ama sanaldayız, seni görmüyoruz, belki tam anlayamıyoruz. seni görecek, duyacak yol gösterecek brinin kapısını çal, rehber öğretmenin iyi bir seçim olur mesela. burası senin yaşın için doğru adres değil.
sen "abim arkadaşımla çıkıyor, olamaz!" dediğinde biz senin gözlerindeki duyguyu görmüyoruz, sesini duymuyoruz ki, yalnızca sana anladığımız yerden cevaplar veriyoruz. oysa belki bu cümleler endişelerini konuşabilmen için bir adımdı, bunu rehber öğretmeninle dene. işe yarayacak göreceksin.

İyi o zaman kızin şanslıymış. Benim asıl annem ben 2 abim 5 yasindayken bizi terk etmiş şuan kendisi bulgar bir adamla evli ve kızı var. 4 yasimdan beri sinir hastasi despot üvey annemleyim bu yaşıma kadar hem psikolojik hem fiziksel şiddet gördüm fazlasıyla ve annemin sinir hastasi olduğunu eski mesajlarimda yazmıştım ararsanız profilimden bulursunuz. Abim olduğu zaman bana bisey yapamıyor ama o olmadığinda yine bana kötü davranıyor babam alkolik bir mimar bu yasima kadar maddi sıkınti yasamadım ama babamin ilgisizliği ve alkol sorunundan etkisiz eleman kendisi evde sabah gidiyor gece 12 de 1 de bazen hiç gelmiyor. Bu konuda yazmıştım abim almaya geliyor,veli toplantılarıma o katıliyor diye yadirgayanlar olmuştu ama gercek sebebi buydu. Kimin ne yasadığıni bilmeden gelip buraya iğneleyici tarzda yorumlar yapmanız hoş değil bu arada hayatta büyük konuşmayın ben yetiştiremedim diye ağlarım vb seyler diye başınıza öyle birşey getirebilirki hayat dumura uğrarsınız ek olarak ben konuda benimle alay ,hakaret edenlere kötü birsey demedim sağolsun yonetici ve bazi üyeler destek çıkmış bana. Buda burdaki son mesajimdi beni banlayabilirsiniz umrumda değil abimde ne yaparsa yapsın güvendiğim tek şey iyi olan derslerim ve inşallah bu senenin sonunda iyi bir üniversitede tıp fakültesi kazanıp kendimi kurtarabilirim. Kendinize iyi bakın konuda kapatilsin ve beni banla Mune Mune

Bu mesajinda banlanacak birsey yok ki
Bak derdini boyle anlatsan , sadece abim var hayatimda desen kimse seninle dalga gecmezdi ( gerci ne olursa olsun dalga gecilmesine karsiyim)
Basta ben tutardim elinden , en hassas noktamdir anne konusu
Derslerine ver kendini , abin biliyor mu bu kadinin sana uyguladigi siddeti?
Bilmiyorsa anlat ona , madem sana bu kadar sahip cikiyor gozunu korkutsun kadinin
Yada abinle beraber yasa , maddi sikintiniz yoksa , abinle ayni eve cik uzak dur o kadindan
Daraldikca yaz burada ama gercekleri gizlemeden , hicbirimiz muneccim degiliz , senin yazdiklarinin altinda yatan nedenleri bilemeyiz , durust olursan karsiliginda durust , icten , samimi mesajlar alirsin
Cok uzuldum durumuna , insallah tez zamanda hayalin olan universiteyi kazanir kurtulursun o evden

Back
X