Abimle konusup kenarami cekilmeliyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok berbat bir durumda bırakıldınız sandriyon
Ama abin sizi bu duruma bile bile düşürdü
Abinin göstermediği hassasiyeti bu ailenin kızı hiç göstermez

Çok berbat bir durumda bırakıldınız sandriyon
Ama abin sizi bu duruma bile bile düşürdü
Abinin göstermediği hassasiyeti bu ailenin kızı hiç göstermez
Valla artik kendi dusunsun ne diyim

Ben son yillarda siyaseti takip etmedigim icin bana hep gelip gidip kizardi sen neysin tarafini sec iste F.t. Musun kimi tuttugun belli degil.

En ufak seyde ailemizde mesela karsit parti tutanlara bile yorum yapar iliskiyi keserdi.

Burada bu F.t. Bir cok turk magazasi var ben bilmeden oradan alisveris yapmisim diye yuzume tukurmedigi kalmisti (ki bilmiyodum gercektende)

Bu duruma dustugu icin ileride kendi pisman olacak ama suan hic bir seyi idrak edemiyo
Iki sevgi iki ilgi gordu bu kizdan aklinin dibi yere dustu

Allah ıslah etsin kardeşim
Allah babanın da yardımcısı olsun ben burda delirdim o adamın düşürüldüğü duruma bak ya
O kadar hastayım ki ağrıdan başım dönüyor ayağa bile kalkamıyorum, bu halde delirdim burada
Çok dua ediyorum sana çok Rabbim ferahlatsın seni

Gerçekler it soylarının lafıyla değişmez
O terör örgütü diyormuş bu değil diyormuş sonuç değişiyor mu
Kanımızı akıtıyorlar mı, bitmiştir
İsraile de neredeyse tüm dünya devlet diyor, eeee devlet mi, hayır, işgalci şerefsizler topluluğu
Bu kadar hassas bir konuda bir asker eşi olarak çok başka bir duruş sergilemenizi beklerdim

Zor bır durum . Abınızın zaafını kız bılıyor siz de biliyorsunuz. Zaaflarıyla yaşayan ınsan cabuk tuzağa düşer. Başıda belaya girer. Yurtdısında cok yakın bır akrabam kız tarafının siyasi meseleler yüzünden cok sıkıntı cektı . Dağıldı bıttı hayatı. Aileside çok karşı çıkmıştı sonra kabullenmıstı ama şimdi oğulları bitik durumda psıkolojık olarak. Abınızın zaafı vicdan sa sizde oradan yol alın. Yapacak bısey yok . Zaafından vuran insandan nefret ederim ama bazen karşı tarafı ikna etmenin yoluda bu oluyor.

Asker eşi oldugunuz ıcın siyasi konulara gırmemenız gerektiğini ıyı biliyorsunuzdur. Eşinizin sızı bu konuda uyarmış olduğunu düşünüyorum. Şu konuyu okutsanız sızıde desteyecegını sanmıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…