Abimle olan sorunlarımı çözemiyorum

Monthee

Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2023
202
10
18
28
Merhaba abimin Bi kız arkadaşı var 2 aydır beraberler kendisiyle tanıştım orada hiç bir sorun yok. Asıl beni tuhaf yapan durum şu dün annemle otururken geldi yanımıza abim kız arkadaşından bahsetti. Bu kızın hareketlerinden biraz şüphelenmiş kıza sormuş böyle bişey varsa söyle bileyim kız yok demiş abim yine de kızı bakirelik testine götürmüş. Sonuç bakire. Bize de diyor ki siz de bilin yarın bir gün bir şey olursa aklınız da bulunsun. Ben çok sinirlendim niye gelip anlatıyorsun bize bilmek zorunda değiliz diye sinirlendim. Neyse Bi kaç gün sonra annemin telefonunda benim resimler vardı ona bakıcaktım abim de kendi Gmail hesabını açmış annemin telefonuna bütün çektiği şeyler oraya düşüyor. Neyse girdim bakarken abimin o kızla birlikte olurken ki resim ve videolarını gördüm şok oldum. Beni ilgilendirmez elbette ama bize gelip ahlaktan bahsedip de bu şekilde davranması çok sinirimi bozdu. Ve aşırı derece de soğudum abimden. Nasıl davranmalıyım sizce bir de erkek arkadaşın olursa bileyim Bi yerde görürsem kötü hissetmeyeyim bileyim nerde olduğunu tanıştır dedi. Bende ben ne zaman uygun görürsem o zaman tanıştırırım dedim. Çok sinirim bozuluyor bu hareketlerine napıcam kırmadan bir akıl verin

Abiniz çok iğrenç rezil birisi. Ne demek kız arkadaşını doktora bekaret testine götürmüş ya! Size anlatıyor bir de marifet gibi. İlişki yaşadığı foto videoları başkasına paylaşıyor olma ihtimali de var. Aklıma daha kötü şeyler geldi. Yazık o kıza üzüldüm. Kızın gerçekleri bilmeye hakkı var. Acaba o çekimi yaparken kız görmüş müydü

Abiniz çok iğrenç rezil birisi. Ne demek kız arkadaşını doktora bekaret testine götürmüş ya! Size anlatıyor bir de marifet gibi. İlişki yaşadığı foto videoları başkasına paylaşıyor olma ihtimali de var. Aklıma daha kötü seyler geldi. Yazık o kıza üzüldüm. Kızın gerçekleri bilmeye hakkı var. Acaba o çekimi yaparken kız görmüş müydü
Kız herşeyi biliyor kendide kameraya bakıyor istekli olan bir şey ve ben bunu bilmeyerek öğrendim bide üstüne o konuşma çok kötü oldum

Dergaha giden abiniz mi bu? Sizdeki abiler ilginçmiş sahiden.

Erkek arkadaşla mesajlaştığını gördüğü kızını hırpalayan, dergaha giden, sevgiliden şüphelenip bekaret kontrolüne götüren sonra da yatağa girip s*ks videosu çeken abi ya da abiler. Hepsi aynı kişiyse ayrı sorun, ayrı kişilerse apayrı sorun sahiden.

Sizin de kızın kameraya baktığını görecek kadar bu videoları izlemeniz de ayrı bir vak'a.
Hayırdır, kameranın kaç piksel olduğunu, ışıklandırmanın kalitesini falan mı merak ettiniz?

Ailecek çok değişik huylarınız varmış gibi görünüyor buradan haberiniz olsun.

Konu gerçekse o kontrolü kabul eden sonra da hiçbir şey olmamış gibi adamla yatağa girip video çektiren kadına da ayrıca saygılar (!)

Son düzenleme:
Merhaba abimin Bi kız arkadaşı var 2 aydır beraberler kendisiyle tanıştım orada hiç bir sorun yok. Asıl beni tuhaf yapan durum şu dün annemle otururken geldi yanımıza abim kız arkadaşından bahsetti. Bu kızın hareketlerinden biraz şüphelenmiş kıza sormuş böyle bişey varsa söyle bileyim kız yok demiş abim yine de kızı bakirelik testine götürmüş. Sonuç bakire. Bize de diyor ki siz de bilin yarın bir gün bir şey olursa aklınız da bulunsun. Ben çok sinirlendim niye gelip anlatıyorsun bize bilmek zorunda değiliz diye sinirlendim. Neyse Bi kaç gün sonra annemin telefonunda benim resimler vardı ona bakıcaktım abim de kendi Gmail hesabını açmış annemin telefonuna bütün çektiği şeyler oraya düşüyor. Neyse girdim bakarken abimin o kızla birlikte olurken ki resim ve videolarını gördüm şok oldum. Beni ilgilendirmez elbette ama bize gelip ahlaktan bahsedip de bu şekilde davranması çok sinirimi bozdu. Ve aşırı derece de soğudum abimden. Nasıl davranmalıyım sizce bir de erkek arkadaşın olursa bileyim Bi yerde görürsem kötü hissetmeyeyim bileyim nerde olduğunu tanıştır dedi. Bende ben ne zaman uygun görürsem o zaman tanıştırırım dedim. Çok sinirim bozuluyor bu hareketlerine napıcam kırmadan bir akıl verin
ne okudum ben ya bu nasıl abi

Kız herşeyi biliyor kendide kameraya bakıyor istekli olan bir şey ve ben bunu bilmeyerek öğrendim bide üstüne o konuşma çok kötü oldum
Konu gerçekse eğer kızın kendine bir gram saygısı,sevgisi yok. Bekaret takıntısı olan abinizle başı çok yanar onun.

Bir de abiniz neden kendi telefonuna açmak varken annenizin telefonunda gmail açıyor öyle saçmalık olur mu konuda bir tuhaflık var. Hiç gerçekçi değil
Annem telefon kullanmayı pek bilmez sadece arama yapabiliyor o kadar dokunmatik telefon. Abim kendi hesabını oraya da kurmuş. Bakmayız görmeyiz diye düşündü herhalde

Serefsiz haysiyetsiz herif

E tamam senlik bişey yok o zaman
Benlik bir şey yok evet ama o konuşmadan çok rahatsız oldum ve o görüntüler beni çok rahatsızsız etti görmek zorunda olmadığım bir şeyi gördüm. Ve benim üzerimde abilik hakimiyeti kurmak isteyen biri çok soğudum

Gmail açınca fotoğraflar nasıl telefona düşüyor anlamadım.
Abinle ilişkini mümkün olduğunca kesebilirsin.
Abin iğrenç bir insan, kız da alabildiğine gerizekalı. Bu arada bekaret testi diye bir şeyi abin nasıl yapmış onu da anlamadım. 18 yaşın üstündeki hiçbir kimsenin yanına muayeneye doktor kanunen kimseyi almıyor. Savcılık talimatı olmadığı müddetçe resmi bir belgesi de yok bu işin. Neresinden test uydurmuş abin anlamadım.
Kısacası herkes hak ettiğini yaşar, kız kendine bunu layık görüyorsa devam etsin. Sen iletişimini kesebilirsin

Back
X