Merhaba abimin Bi kız arkadaşı var 2 aydır beraberler kendisiyle tanıştım orada hiç bir sorun yok. Asıl beni tuhaf yapan durum şu dün annemle otururken geldi yanımıza abim kız arkadaşından bahsetti. Bu kızın hareketlerinden biraz şüphelenmiş kıza sormuş böyle bişey varsa söyle bileyim kız yok demiş abim yine de kızı bakirelik testine götürmüş. Sonuç bakire. Bize de diyor ki siz de bilin yarın bir gün bir şey olursa aklınız da bulunsun. Ben çok sinirlendim niye gelip anlatıyorsun bize bilmek zorunda değiliz diye sinirlendim. Neyse Bi kaç gün sonra annemin telefonunda benim resimler vardı ona bakıcaktım abim de kendi Gmail hesabını açmış annemin telefonuna bütün çektiği şeyler oraya düşüyor. Neyse girdim bakarken abimin o kızla birlikte olurken ki resim ve videolarını gördüm şok oldum. Beni ilgilendirmez elbette ama bize gelip ahlaktan bahsedip de bu şekilde davranması çok sinirimi bozdu. Ve aşırı derece de soğudum abimden. Nasıl davranmalıyım sizce bir de erkek arkadaşın olursa bileyim Bi yerde görürsem kötü hissetmeyeyim bileyim nerde olduğunu tanıştır dedi. Bende ben ne zaman uygun görürsem o zaman tanıştırırım dedim. Çok sinirim bozuluyor bu hareketlerine napıcam kırmadan bir akıl verin