laelaelaelaelaeselam arkadaşlar bende size bir aşk hikayemi anlatmak istiyorum.
ahmetle tam 3 yıllık bi ilişkimiz vardı ben üniversite okuyordum o ise lise mezunuydu.annemlerin istememesine ragmen ben onunla evlenmek istediğimi söledim ve sözlendik.işte ogün babamı manevi açıdan kaybettim.benim yüzüme bi daha asla bakmadı ve hala bakmıyor.aileler arası söz oldu ve sonra ahmet değişmeye başladı.eskiden nereye gitse haber verirdi ama bu defa evdeyim diyordu ama hep aynı saatlerde telefona bakmıyordu.açmıyordu.önce fark etmedim ama sonra anladımki bana sölemek istemediği yerlerde dolaşıyor.sonra yakın bir arkadaşından kahveye gittigini öğrendim.okey oynuyormuş orada sürekli.bende tatsızlık çıkarmaya başladım.ve bir yıl sabrettim her defa gitmeyecegine dair söz verdi fakat yine gitti.şimdi düşünüyorum sadece kahveye gitmesini neden bu kadar takmışım diye.meger beni hislerim yönlendiriyormuş.neyse biz uzun tartışmalar sonucu ayrıldık.aileler ayrıldığımızı onayladılar.ama hala babam benle konuşmaz.
biz ayrıldıktan sonra beni sürekli aramaya başladı bende hattımı değiştirdim.ama bu sırada çok acı çektim.aslında onun acı çekmesi için ayrılmıştım ama meger acı çeken ben olmuşum.ahmet beni tekrar buldu ve barışmak istediğini söledi.ben bu defa barışma isteğini geri çeviremedim.ve abimle bu konuyu konuşmaya karar verdim.abim sadece dinledi önce.sonra bana anlatması gereken bişey oldugunu zorlukla söledi.abimle ahmet biz sözlüyken bi kaç kez içmeye pavyona gitmişler ve arkasından kadınlarla birlikte olmuşlar. ,mafoldumben,
tabi abime hiçbişe diyemedim hala içimde kalmıştır.(aslında bence burada asıl suçlu abim.beni hiç önemsemediğini göstermiş oldu burada)
sonra tabiki bi daha ahmete asla dönmedim. ve o askerden döner dönmez evlendi..olan bana oldu tabi.ben hala bekarım bundan sonra kime güvenebilirim hangi ERKEGE güven duyabilirim bilmiyorum.
ve ahmet bana hep biz asla ayrılamayız ancak ben ölürsem ayrılırız sen ölsen yine ayrılmayız hergece mezarın başında yatarım derdi. benimkinden daha acı bir olay olmamıştır herhalde.. yinede hamd olsun ya bide evlenseydim onunla ne yapardım??
evet haklısınız ama ben unuttum sadece arada hatırlıyorum kötü oluyorum.ve bu olay babamdan ve abimden uzaklaşmama sebep oldu.doğru aslında belkide hakettim yada belkide çok iyi biriyimki ucuz kurtuldum.
ama bildiğim tek şey hayatta kimseye kolay kolay bidaha güvenmem
ve ahmet bana hep biz asla ayrılamayız ancak ben ölürsem ayrılırız sen ölsen yine ayrılmayız hergece mezarın başında yatarım derdi.
Ayyy başlığı okuyunca yanlış anladım ben!bilmiyorumkismile
Neyse; geçmiş olsun demek ki adam değilmiş sevgiliniz..
Abinize de susmanız büyük sabır..:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?