Abimm

olmuyorsensiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2018
1.356
2.365
53
35
Canım abim benim belli etmiyo ama çok tedirgin kendide bu akşam sarıldı ve ağladı bana “kötü hissediyorum bacım içim sıkılıyor “ dedi.
Bi hafta önce kalp krizi geçirdi damarlar açılmadı açık kalp ameliyatı olacak 1 hafta sonra.
Biliyorum bir şey olmayacak ama bu akşam o kadar çok içime dokundu ki anlatamam kızlar.

Lütfen beni rahatların olan var mı çevrenizde

İyi akşamlar yapacağınız her yoruma ayrı ayrı teşekkür ediyorum

Allah şifa versin. Sağlıkla bitsin ameliyatı. Çok geçmiş olsun. Üzülmeyin. Allah size de ferahlık versin.

3 yıl önce 50 yaşında kalp krizi geçirip açık kalp ameliyatı olucak ama ciğerleri kötü masadan kalkmaz dedikleri amcam şimdi balkon demirleri boyama işi yapıyor çok iyi maşalahh
allah şifa versin korkmayın allaha emanet

Çok çok saolun eksik olmayın şu mesajı okurken o kadar rahatladık ki anlatamam

Geçmiş olsun rabbim tez zamanda şifasını versin

Benim babam 99 yılından beri kalp hastası. Gerçekten sağlık alanında ilerlemeler çok çok güzel. Bu yaz pil takıldı .gayet işinde gücünde çok şükür diyeyim. Ama şunu da söylemek isterim sigara kullanıyorsa mutlaka bıraksın .babam 20 yıldır içmiyor şükür. Kalp hastalıklarında sigara en büyük sebep ve düşman.

Canim benim babam açık kall ameliyatı değil ama bir defa pil 12 defa 4 defasi bir ay içinde olmak üzere anjiyo iki by pass oldu. Hatta hastalığı ilerlediği için dr en son anjiyoyu kaldıramaz defi ama sağ cıktı şimdi babam rahmetli ama 10 yildir kalp hastası en son anjiyodan 2 yil daha yasadi ve bütün organları bitik olduğu için yanı kalp değilde iç hastalıkları düşürdü ve yaşlıydı. Senin abin daha genç allahın izniyle birşey olmaz inş bolca dua et. Yani o kadar hastalık içinde yaşayan ve hafta bir acillik olan yaşlı bir insan dayandıysa abin hic korkmasın. Allah şifa versin

Acil şifalar dilerim. Ameliyattan sonraki 1 hafta 10 gün zor ama ondan sonra inşallah her şey çok güzel olacak.

Geçmiş olsun, yanında güçlü bir şekilde durun ki o da iyileşeceğine dair ünitlensin, inancı yüksek olsun. Kısa sürede iyileşir umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…