• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abimm

Kizlar merhaba biraz uzun olacak ama icimi dökmek istiyorum
Bir senedir birlikte oldugum bir sevgilim var cok guzel giden cok mutlu bir iliskimiz var. Bundan birkac ay once annelerimizi tanistirdik beni butun ailesi yakin akrabalari biliyor ve cok seviyorlar ikiskimizin en basindan beri ciddi dusunuyoruz babamin gecen haftaya kadar haberi yoktu onumuzdeki ay sevgilimin askerligi belli olunca babam ve abime soyleyip aile arasi soz dusunuyoduk askere gitmeden once. Fakat babam gecen gun olayli bir sekilde ogrendi sevgilim oldugunu bende saklamadim görüştüğüm konustugum birisi var eger sende uygun gorursen tanismanizi istiyorum bu sayede bende gizli sakli bisey yapmis olmam dedim cok anlasiylidir canim babam hemen kabul etti hatta pazar gunu bile bulusmaya giderken izin aldim izin verdi ama hala abime aciklamamistik durumu daha dogrusu tepkisinden cekindim cok sert ve anlayissiz bir insandir kendisi sevgilimle ayni mahallede oturuyoruz abimi tanır aralari iyi sayilir gördüklerinde konuşurlar hatta bayramda sarilip bayramlasmislar bundan bikac gun oncede sevgilimin arkadasina sevgilim icin x i cok seviyorum siz iyi cocuklarsiniz o kadar ortam goruyosunuz ama bisey kullanmiyosunuz helal olsun gibisinden biseyler soylemis asil olay simdi basliyor bizde bundan cesaret alarak sevgilim abime durumu aciklamak istedi 3 gun once sevgilimin arkadasi abimi arayarak durumu anlatmis abim kufur ederek cocugun yuzune telefonu kapatmis daha sonra evden silah alip disari cikmis mahalleyi birbirine katmis biz o sirada baska biyerdeydik sonra eve geldik babam ikimizide karsisina aldi konusmak icin. Abim durumu kabullenemedigi icin sevgilime iftira atti o cocuk uyusturucu kullaniyo satiyo aksama kadar kizlarla geziyo calismiyo etmiyo diye. Kizlar inanin soylediklerini agzik acik dinledim sok oldum 1 senedir ciktigim 3 senedir tanidigim insan hakkinda soylediklerine benim bile inanasim geldi anlayisla karşılayan babam bile inandi gerisini siz dusunun. Babam sonra bana dönüp kizim eger boyle bisey varsa ya bizi unutursun yada onu dedi benimde verecek bi cevabim olmadigindan neye inanmak istiyosan ona inan baba ama bunlar iftiradan baska bisey degil dedim o esnada savundugum icin abim bana vurdu 20 senedir ilk defa vurdu kizlar o kadar zoruma gittiki babam beni yatmaya yolladi tabi babam dogrulugunu ogrenmek icin sagi solu aradi herkese haber saldi kimdir nedir nasil insandir diye en sonunda sevgilimin amcasini aradi cok yakin arkadaslar babamla baya bi konustular telefonu kapattiktan sonra babam beni yanina cagirdi gel kizim oyle bisey yokmus dedi sarildi agladi bende agladim haftaya persembe sevgilimle amcasi babamla konusucaklar ondan sonrada ailesi tanismaya gelecekler babam olumlu bakiyor cok dua ettim kizlar babam bana inansin allahim nolur gercek ortaya ciksin diye kalbim temiz rabbim dualarimi kabul etti sevgilimin sucsuzlugu ortaya cikti tam icim rahatladi derken su uc gunum zegir oldu kizlar abim hergun belinde silahla gezmeye basladi herkesten haber yolluyomus x i gordugum yerde vurucam kimse benim kapima kiz istemeye gelemez tehditler kufurler neler neler.. Benim canımı sıkan konuda bu uz gundur ne yuz yüze bakiyoruz ne ayni ortamda bulunuyoruz napicam nasil bir yol izlicem bilmiyorum kizlar nolur yardim edin uzun oldu ama kusura bakmayin..
Sen kaç yaşındasın,sevgilin kaç yaşında,abin kaç yaşında.Abinin yaptıkları ergence.Senin sevgili durumlarından daha önemli bir olay var ailecek.Çapsız,belinde silah taşıyan tehditler savuran abi.Ailen hiç mi bu durumu görmüyor.Bir de böyle şeyleri buralara yazmayın ya.Çocuk oyuncağı mı,Silahlar,uyuşturucular tehditler.

Back