- 10 Ağustos 2018
- 1.037
- 357
- 123
- Konu Sahibi Sevgicicegim99
-
Kendileri engelli . Yani raporları varCehalet kotu sey gelin diyin. Panik atak ve engelli raporu?
Benim bir şeyim.yok ki Allah'a sukur neden öyle bir şey söylüyorlar . Biliyorum da direkt ozurlu desinler bariEngelli bi tek bedensel engelli olmuyor bu tarz raporlarda yanlız, alınganlık yapmayın yani. Dayım kalp hastası engelli raporu var. Her işte çalışamıyor erken yaştada emekli oldu. Onun haricinde ileri derece şeker ve sinir hastası olan bi akrabamızın engelli raporu var. Bu tarz raporlarda imkanlar doğuyor. Belki onlardan yararlanın diye alın demiştir.
O zaman sana da abin ablan kardeşin yada birinci dereceden yakının direkt engelli raporu al desinEngelli bi tek bedensel engelli olmuyor bu tarz raporlarda yanlız, alınganlık yapmayın yani. Dayım kalp hastası engelli raporu var. Her işte çalışamıyor erken yaştada emekli oldu. Onun haricinde ileri derece şeker ve sinir hastası olan bi akrabamızın engelli raporu var. Bu tarz raporlarda imkanlar doğuyor. Belki onlardan yararlanın diye alın demiştir.
Panik ataktan mı?Kendileri engelli . Yani raporları var
alınıyorsunuz sanki iyi niyetli söylemiş olmasın...eğer hakaret seziyorsanız hoş değil tabi kiArkadaşlar bu hayatta hiç birşey garantili değil hepimiz engelli adayiyiz. Da durup dururken abinizin karisi engelli raporu al dese ne derdiniz not panik atagim var
Ve ameliyat oldum yillar önce. Yani devletin imkanlarından yararlananilmem için söyledi. Sonrada abim söyledi aynı lafı. O zaman her panik atak olan engelli raporu alsın olur mu oyle şey... Şimdi neden soğuk konuştuğumu soruyorlar ne cevap yazayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?