Abinin karısı engelli raporu al dese ne tepki verirdin

psikiyatrik hastalıklarda da rapor alınıyor.mesela gözde miyop, şeker tansiyon vs toplanınca sanırım yüzde kırktı, o oranı geçince çok çeşitli avantajları var.bütün poliklinikleri gezip, heyet raporu alıyorsunuz.su faturasına kadar etki ediyor bu rapor.duygusal bakmayın bence olaya.

Ama ben zihinsel engelli değilim . Söylediklerimizi biliyorum ama sağlıklı olup avantajlarından faydalanmak istemezdim en büyük zenginlik sağlık !!!!

evin ayrıysa, derdin ayrı demektir.gitme oraya.aynı evdeysen büyük sorun var

Yani avantajlarından faydalanmak mi yoksa sağlıklı olmak mı tabiki sağlıklı olmak.....! Söylemelerinin amacı nedir

Ama ben zihinsel engelli değilim . Söylediklerimizi biliyorum ama sağlıklı olup avantajlarından faydalanmak istemezdim en büyük zenginlik sağlık !!!!
yanlış anlıyorsun.ben haşa öle bişi demedim.ben olasılıkları değerlendiriyorum...haşa ne haddime ben kimim ki.kırdıysam özür dilerim.kırıcı olmamaya çalışıyprum oysa.

QUOTE="sarimanolyam, post: 57977232, member: 830637"]yanlış anlıyorsun.ben haşa öle bişi demedim.ben olasılıkları değerlendiriyorum...haşa ne haddime ben kimim ki.kırdıysam özür dilerim.kırıcı olmamaya çalışıyprum oysa.[/QUOTE]
Canım biliyorum ama ben zihinsel engelli değilim ama sunuda biliyorum ki hepimiz engelli adayiyiz. Allah korusun hepimizi. Yok ayrı şehirlerde yaşıyoruz hatta

ayrıca ben zihinsel engelli değilim derken zihinsel engelli yakını olarak beni kırdın.zihinsel engelli olmak da kötü değildir. utanılacak bişi değil.sanki zihinsel engelli kelimesini küüçümseyici olarak kullanıyorsun.sağlıklıyım demen yeter bence

Çok şey demek isterim hem öyle diyen abi ve yengeye hem konu sahibine hem de buraya yazan en az yüzde elliye ama diyorum banlanma...

Hayır üstüne alınma ben hakaret edemem ne gelirse Allah'ta n asil ben seni kırmış olmayayım. Sağlıklıyım şimdilik. Ama ilerde ne olacağını Allahh bilir

Hayır üstüne alınma ben hakaret edemem ne gelirse Allah'ta n asil ben seni kırmış olmayayım. Sağlıklıyım şimdilik. Ama ilerde ne olacağını Allahh bilir
kız kardeşim zihinsel engelli ve psikiyatrik rahatszılığı mevcut.ve bunlar hepsi hastalık.rabbim hastalıkla sınamasın

Allah yârdim etsin ama ben onlara olân kirginligim dan yanlış bir şey söylemek istemiyorum burada
bence de söyleme...unutma herşey insan için.o onun saygısızlığı.ben anladım ki o senin kendini kötü hissetmeni istemiş.abini de yanına çekmiş.sen de inadına iyi hissedeceksin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…