- 10 Ağustos 2018
- 1.037
- 357
- 123
- Konu Sahibi Sevgicicegim99
-
Hayır astım göz kas hastalıkları vsPanik ataktan mı?
Asagilama dedim. Ve iki kere aynı lafı söylemek nedenalınıyorsunuz sanki iyi niyetli söylemiş olmasın...eğer hakaret seziyorsanız hoş değil tabi ki
psikiyatrik hastalıklarda da rapor alınıyor.mesela gözde miyop, şeker tansiyon vs toplanınca sanırım yüzde kırktı, o oranı geçince çok çeşitli avantajları var.bütün poliklinikleri gezip, heyet raporu alıyorsunuz.su faturasına kadar etki ediyor bu rapor.duygusal bakmayın bence olaya.Panik atağın bir engel olmadığını bilmeyecek kadar bilgisizler mi ? Yoksa size aba altından sopa gösterip ‘özürlü’ demeye çalışacak kadar kurnazlar mı anlamadım gerçekten . (Tabii ki özürlü kelimesini hakaret olarak kullanana da yazıklar olsun o ayrı bi konu)
gerçekten bağlantı kuramadım :/ bi insan durup dururken , sağlam sağlıklı birine neden böyle birşey der ki ?
Ya da siz biraz tek nefeste anlatır gibi yazmışsınız , birşeyler eksik :/
Asağlama sezdimalınıyorsunuz sanki iyi niyetli söylemiş olmasın...eğer hakaret seziyorsanız hoş değil tabi ki
o zaman kötü tabi.aynı evi mi paylaşıyorsunuz pekiAsagilama dedim. Ve iki kere aynı lafı söylemek neden
Ama ben zihinsel engelli değilim . Söylediklerimizi biliyorum ama sağlıklı olup avantajlarından faydalanmak istemezdim en büyük zenginlik sağlık !!!!psikiyatrik hastalıklarda da rapor alınıyor.mesela gözde miyop, şeker tansiyon vs toplanınca sanırım yüzde kırktı, o oranı geçince çok çeşitli avantajları var.bütün poliklinikleri gezip, heyet raporu alıyorsunuz.su faturasına kadar etki ediyor bu rapor.duygusal bakmayın bence olaya.
Yani avantajlarından faydalanmak mi yoksa sağlıklı olmak mı tabiki sağlıklı olmak.....! Söylemelerinin amacı nedirpsikiyatrik hastalıklarda da rapor alınıyor.mesela gözde miyop, şeker tansiyon vs toplanınca sanırım yüzde kırktı, o oranı geçince çok çeşitli avantajları var.bütün poliklinikleri gezip, heyet raporu alıyorsunuz.su faturasına kadar etki ediyor bu rapor.duygusal bakmayın bence olaya.
yanlış anlıyorsun.ben haşa öle bişi demedim.ben olasılıkları değerlendiriyorum...haşa ne haddime ben kimim ki.kırdıysam özür dilerim.kırıcı olmamaya çalışıyprum oysa.Ama ben zihinsel engelli değilim . Söylediklerimizi biliyorum ama sağlıklı olup avantajlarından faydalanmak istemezdim en büyük zenginlik sağlık !!!!
ayrıca ben zihinsel engelli değilim derken zihinsel engelli yakını olarak beni kırdın.zihinsel engelli olmak da kötü değildir. utanılacak bişi değil.sanki zihinsel engelli kelimesini küüçümseyici olarak kullanıyorsun.sağlıklıyım demen yeter benceAma ben zihinsel engelli değilim . Söylediklerimizi biliyorum ama sağlıklı olup avantajlarından faydalanmak istemezdim en büyük zenginlik sağlık !!!!
Cevap yazdım okur musun. Ayrı illerde yasiyoruz ve Allah korusun hepimizi tabikiyanlış anlıyorsun.ben haşa öle bişi demedim.ben olasılıkları değerlendiriyorum...haşa ne haddime ben kimim ki.kırdıysam özür dilerim.kırıcı olmamaya çalışıyprum oysa.
Hayır üstüne alınma ben hakaret edemem ne gelirse Allah'ta n asil ben seni kırmış olmayayım. Sağlıklıyım şimdilik. Ama ilerde ne olacağını Allahh bilirayrıca ben zihinsel engelli değilim derken zihinsel engelli yakını olarak beni kırdın.zihinsel engelli olmak da kötü değildir. utanılacak bişi değil.sanki zihinsel engelli kelimesini küüçümseyici olarak kullanıyorsun.sağlıklıyım demen yeter bence
şükret o zaman aynı evde değilsin. ya abinle yaşasan ve yengen seni her gün iğnelese...kafana takma bence daha fazlaCevap yazdım okur musun. Ayrı illerde yasiyoruz ve Allah korusun hepimizi tabiki
kız kardeşim zihinsel engelli ve psikiyatrik rahatszılığı mevcut.ve bunlar hepsi hastalık.rabbim hastalıkla sınamasınHayır üstüne alınma ben hakaret edemem ne gelirse Allah'ta n asil ben seni kırmış olmayayım. Sağlıklıyım şimdilik. Ama ilerde ne olacağını Allahh bilir
Konu sahibi ne ne söylemek isterdin kötü bir şey mi dedim bilmedenÇok şey demek isterim hem öyle diyen abi ve yengeye hem konu sahibine hem de buraya yazan en az yüzde elliye ama diyorum banlanma...
Allah yârdim etsin ama ben onlara olân kirginligim dan yanlış bir şey söylemek istemiyorum buradakız kardeşim zihinsel engelli ve psikiyatrik rahatszılığı mevcut.ve bunlar hepsi hastalık.rabbim hastalıkla sınamasın
bence de söyleme...unutma herşey insan için.o onun saygısızlığı.ben anladım ki o senin kendini kötü hissetmeni istemiş.abini de yanına çekmiş.sen de inadına iyi hissedeceksin....Allah yârdim etsin ama ben onlara olân kirginligim dan yanlış bir şey söylemek istemiyorum burada
??Çok şey demek isterim hem öyle diyen abi ve yengeye hem konu sahibine hem de buraya yazan en az yüzde elliye ama diyorum banlanma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?