abisi eşimi bana karşı doldurmuş

birumutturyasamak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
1.667
1.747
83
37
Arkadaslar ya kafayı yemek üzereyim.
Eşimin abisi dolandirildi battı. Neyse ben yardimci olmaya çalıştım. Dolandırıcı adamı bulmaya yani tanıdıklarım vasıtasıyla. Ama adam bir türlü bulunamadı zaten büyük çapta vurgun yapmış. Eşimin abisi De bu süre zarfında resmen yedi beni. Yok istesen buldururdun yok İşte arkadaşların yapmak istememis yoksa bulurlardi filan. Elimden geleni yaptım ama yok yok. Bu arada abi bana resmen yapısŞti laflariyla işte istemedin sen bulunmasını filan diye. Bende elimden geleni yaptım dedim. Sonra da aramadim bıktım bu laflardan. Beni eşime şikayet etmiş. Yoo insan bi arar sorar bilmem ne diye.
Yani ben ne yapayım küçük bebeğim Var is bi yandan

dolandıran kişi sanki sizin vasıtanızla abiyle tanışmış olarak algıladım yazdıkların dan eğer öyleyse seni suçlaması normal ha değilse sanane adamdan ne diye bulamaya çalışıyorsun derdim

Canım sen ailede herkesi bu kadar kafana takıyor musun ya ..
Boşver sana mı kaldı elin dolandırıcısını bulmak . Eşinde bi acayip benim karım polis mi desin . Dolandırıldıysa polise gitsin .

Sen niye bulmaya çalışıyorsun anlamadım,biraz detay verirsen??

Senden başka ilgilenecek kimse kalmadımı, yoksa cok mu nüfuslusun??

avukat mısın , zamanında ajanlık falan mı yaptın da illaki bulmanı bekliyor anlamadım :anne:

Çok biliyosa , dolandırılmasaydı... Veya kendi çabalarıyla bulsaydı.
Çabaladığına değmez , konuşsun dursun düşünmeyin bile.

Neyse en azından bundan sonra eşinizin aile fertlerinin sorunlarına bulaşmamak gerektiğini öğrendiniz..

Bir nusibet, bin nasihattan iyidir ;)

dolandıran kişi sizin arkadasınız mı yada tanıdığınız mı ?
o yüzden mi sizden bekliyorlar bulmanızı
eğer öyle değilse ben bu kadar saçma birşey görmedim ya.
size neymiş ? tövbe est. :110:

Arkadaşım polis bu işlerle uğraşıyor onlarda bunu biliyor. Bütün mesele bu. Arkadaşım da istememiş bulmayı. Bende buldurmayi istemisim ayrıca arayip sormamisim

Sen MİT'in elemanimisin? Alla alla.

İş yaparken sana mı sordu? Dolandırilinca da sen bul diyor. Gerzek mi ne?

Yok bı de arayıp sormuyor diyor. Dese ne bana ne diye.

Esin bu konuda ustune geliyorsa onunda kafasında var derim.

Back
X