• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

abisi eşimi bana karşı doldurmuş

Nasıl bulacaktınız dolandıranı merak ettim. Mesleğiniz icabı mı bulacaktınız yoksa öylesine ben bulurum mu dediniz?
Eğer mesleğiniz buna imkan veriyorsa tamam da, siz sadece bulurum diye ortaya atılıp işin içinden çıkamadıysanız öncelikle size inanan kaynınızda sorun var.
Olay polise intikal etti mi onuda merak ettim.

EK: Sonradan gördüm. Arkadışınız polismiş.
Öncelikle arkadaşınıza güvenip neden bulurum diyorsunuz anlamıyorum. Olay polise intikal eder, arkadaşınız belki yardımcı olur. Gerisi kolluk kuvvetlerinin işi. Olaya alakasız biçimde karıştığınız için adam da ihaleyi size bırakmış.

şu anne kardeş arkadaş arkadaş tarafından doldurulan adamlara ayarım. hayır adam evindeki karısına başkasının lafı nazarı ile bakıyorsa neden evli.başkasının sözüyle şiddet uygulayacaksa neden beraber yaşıyor.doldurulan erkekler tam grizekalı.bir erkek olsam benim hayatım benim seçimlerim derim. sanki erkeklerin her yaptığı doğru mu hep suçlanıp yargılanması aadamın anasına kardeşine arkadaşına kalmış dolduruşa gelen erkek karaktersizdir gözümde.eninde sonunda yalnız kalır.

Back
X