• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abisi syler miydi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi acilikiz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ayrılmadık ama olaylar br tuhaf gelişmeye başladı.

artık senin için bu kadar önemli olmamalı. böyle davranmamalısın. seni istemediği belli. seni istemeyeni sen hiç istememeilisin. ilişkisi olsa ne olur olmasa ne? boşver gitsin artık. sen yoluna devam et. inan bana senin onu istemediğini farkedince aklı başına gelecektir. ama işte o zaman sen onu çoktaaaaaan unutmuş olacaksındır.

Kızlar dün abisi söyler miydi diye bir konu açtım. Benimkiyle daha sonra msjlaştık ve msnde görüşerek bi şekilde barıştık. Cam açmamı istedi barışmadan önce açtım ve gözleri doldu ağlamaya başladı. Zaten o şekilde barıştık. Gece iyi kapadık tlfnu. Benim tlfn bozuk sabah her zamanki saatinden erken kaldırdım benimkini ve haliyle sinirlendi. Yapı gereği küçük çocuk gibi zırt pırt soru sorarım ve benimkide buna çok sinirlenir. Seni kaale almamamın nedeni bu şekilde çok soru sorman dedi bana. Tamam dedim sorularımı azaltıcamı söledim. Peki şuan benimle nasıl düşünüyosun ileriye yönelik düşünüyo musun dedim. Önce hayır düşünmüyorumd edi sonrada düşünüyorum ama 3 yıl kadar erteledim bu fikri dedi. Neden dediğimde biraz mırın kırın etti. Sonrada belki param yok bunu sana nasıl sölerim erkeklik gururu diye bişe var dedi bana. Ama ailesi abisinin evlenmesi için 20 milyar para ayırıyor tabii. Evliliği 3 yıl ertelemenin nedeni paranın olmaması mı yoksa bana olan duygularının azalması mı dedim ikiside dedi. Bilmiyorum sen ne düşünüyosun bu konuda ama ben böle düşünüyorum dedim. ıki ay önceki bana o süprizler yapan adam nerede peki dedim. Hala burada dedi. Beni artık sevmiyo musun dedim seviyorum dedi. Ve kızlar dikkatimi çeken bir de şu oldu. Önceleri akşamları dışarı çıkma gibi bir alışkanlığı yoktu. Hiç kendime zaman ayıramıyorum acilikiz ne zaman kendime zaman ayırsam bi bakıyorum sende yanımdasın ben böle olsun istemiyorum biraz ayrı kalalım bazı zamanlar dedi. Haklıda bunda. Arkadaş çevrem var bilmem ne diye sölendi. Bekar bir adam normalde eve 11 ya da 12 de gelirken ben nie hemen 7 de evde oluyorum dedi. Tlfnu sonra konuşmak üzere kapattık ve 15 dk sonra bana bi msj geldi. Barışmak bize gelmiyo galiba sürekli böle kavgamı edicez diye. Aradım ve konuştuk ben sen kırıl istemiyorum acilikiz bu şekilde sende bende kırılıcaz bilmem ne dedi. Korkusu var gibi geldi bana. Çünkü dediki tam barışıyoruz sonra kavga edip yine ayrılıyoruz. Bu ikimizide yıpratıyo dedi. Ve benimle bir gelecek düşündüğünü ama evliliği 3 yıl kadar ertelediğini söyledi. Sizce napmam gerekli kızlar bi akıl verin

üstüne gitme

ayrılıktan dolayı aklı karışmış

biraz zaman ver

seviyor musun, evlenecek miyiz gibi sorularla adamı bunaltma

seviyor ki barışmış, gözleri dolmuş

bi süüre sonra herşey rayına oturur

aama çocugu booğacak olursan kaybedersin

acılıkızzz sana bişey diyim miii bi rahat bırak çocuuu bu kadar sıkma yaaa huu

ay valla ben bile daraldım okurken.....SENıZ ÖZLEMSıNE BıLE FIRRSAT VERMıYROSUN

olmaz ki böyle aaaaa zaten korkar erkek milleti bağlanmaktan ileriye dönük vs vs sorulur mu bunlar yahu

az bi kenarda dur bekle dinle yatıştır...derdine derman ol...hep sorun çıkarıp ilgi bekleyen taraf durumundasın şu anda

ne kadar korumacı kanaatkar yatıştırıcı sabırlı özelliklere sahip oldugunu görsün öyle biri değilsende biraz öyle ol bence

kusura bakma ama durum bu

ayrılık bi kırgınlığı, yorgunluğu da beraber getirir

barıştık herşey yolunda artık diye dşünme

barıştınız diye hemen ayrılmadan önceki siz olamazsınız aklından çıkarma

hem onun hem senin zamana ihtiyaacın var

kızlar çok saolun dediikleriniz doğrultusunda bir msj attım o nun galiba hoşuna gitti inş hüsrana uğramayız ss cnm dedi. Yapıcı olursak ikimizde uğramayız aşkım dedim. Dediklerinizi sonuna kadar yapıcam

Ben seni 3 yılda beklerim 4 yılda beklerim ama ufakta olsa iş resmiyete dökülebilir bence ondan sonra istediğin kadar beklerim cnm tabi bu benim düşüncem bir de hergün hergün kavga etmektense zorumuza giden şeyleri içimizde biriktiririz cumartesi günleri o konuları halleder pazar günü yine hiç bişe olmamış gibi devam ederiz dedim. Ss aşkım ama herşey zamana bağlı dedi.

içinizde biriktirmeyin,biriktirip haftasonu beklenir mi hiç:) onun yerine neye bozulduysanız sakince kavga etmeden o anda çözmeye çalışın.Pazartesi zoruna giden birşeyi halletmeden salı gününü nasıl normal geçireceksiniz ki?çarşambası var perşembesi var,halletmeyince soğukluk gerginlik olucak, cumartesiye kadar olmaz öyle.Önemli olan sakince konuşarak birikim olmadan olayları çözmek.Ne zamandır birliktesiniz?

ayrıldıysan seni ilgilendirmezki
seviyorsan ayrılmayacaktın

komiksin valla acilikiz ya :)
Bence de bu kadar sıkma. erkekler sıkıntıya gelemezler. biraz bekle önce o arayıp sorsun seni ;)

Ben seni 3 yılda beklerim 4 yılda beklerim ama ufakta olsa iş resmiyete dökülebilir bence ondan sonra istediğin kadar beklerim cnm tabi bu benim düşüncem bir de hergün hergün kavga etmektense zorumuza giden şeyleri içimizde biriktiririz cumartesi günleri o konuları halleder pazar günü yine hiç bişe olmamış gibi devam ederiz dedim. Ss aşkım ama herşey zamana bağlı dedi.

ilk kısım güzelde işi bozmuşsun bence yine kaydirigubbakcemile3

az sabırlı ol acılıkız

yaşın kaç senin ve onun

ne bu acelekaydirigubbakcemile4

resmiyete dökünce daha az sorunla karşılaşacagını mı sanıyorsun ? akannehir

zaten bir işi tam olarak doğru yapsam şaşarda kalırım valla :) Ya yaşım 19 onunki 21 ama benim acelem yok zaten düşündüğümüz ey farklıydı yani benimki farklıydı. Ben zaten 3 sseneye yayılır diye bekşiyordum evlenme planımız ama o tutupta yok ben 3 sene kaar erteledim diyince şok oldum. Neden yani duygularımı bitti diye. Bugün öğle arasında çıktı beni aradı ama inanılmaz sert konuşuyo. Heran patlamaya hazır bir bomba sanki. Bi kaç kere alttan aldım ama en sonunda bende kızdım çok abartıyosun artık diye. Haklısn dedi özür diledi ve sustu. Bugün neler yaptın dedi. Günlük yaptıklarımı saydım. Ben pek ev işi yapmam ve benimki buna çok kızar. Temizlik felan yaptım dememi bekledi sanırım ama demedim. Çok bozuk attı. Öğleden sonra dışarı çıktım eve geldim biz geldik eve temizliğe başlıyoruz dedim ve o andan itibaren bi melek oldu arkadaşlar. Ben bir de saçlarımın rengini ve modelini onun istediği gibi yaptırdım ayrıyken bugün çok tuhaf baktı yüzüme. Her önüne gelene beni gösterdi. Annesine abisine :) Utanmasa babasına göstercekti. Şimdi bir arkadaşının yanında ve beni deniyor. Bakalım yine beni sıkacakmı diye.

acılıkız seni çok iyi anlıyorum. bazı arkadaşlar ayrıldıysan niye tekrara arıyosun diye yorumlar yazmış.1 gün önce ayrıldığı insanı nasıl hemen unutsun bu kızcağız? mutlaka yaşanmışlıklar çok yoğundur. tabi ki aramalı arasın demiyorum.yapılacak doğru davranış aramamak bencede. ki böylelikle o da kendi başına kalsın ve eğer sana değer veriyorsa bunu anlama fırsatı bulsun. ama tabi ki aramamak çok da kolay değil. ben de bugün 20 aylık sevgilimden ayrıldım ve seni çok iyi anlıyorum. abisi öyle birşey olsa da söylemez bana kalırsa...

o meseleyi hallettik cnm. Hayatında bir başkası yok gibi duruyor şuan ama evlilik meselesini biraz ertelediğini sölemesi beni düşündürüyo açıkcası. Hiç yapmadığı şeyleri yapmaya başladı mesela ve ben şuan kendimi zor tutuyorum onu aramamak için. Akşamları dışarı çıkmayan adam şimdi gene sokakta. Neymiş arkadaşı işletim sistemi istemişte onu verecekmiş sonra naparlarmış bilmiyormuş da bilmem ne. Bir de ilk okuldan bir kız arkadaşı var. Ben bu kişiyi baya sonra öğrendim. Zaten onlarda face de karşılaştılar. Ayrı olduğumuz süre içerisinde birbirlerini yola yürürken tesadüfen görmüşlerde slm vermeden geçmişler. Bu çok normal. Ama bana anlatırken çekindi. Tamam tepkimden korktu ama çekinmesin yaa. Ve hala nerde bu adam yaa. Bana belli bi saatte vermedi şu saatte dönerim die

konu çoktan değişmiş..

Son düzenleme:
acılıkız seni çok iyi anlıyorum. bazı arkadaşlar ayrıldıysan niye tekrara arıyosun diye yorumlar yazmış.1 gün önce ayrıldığı insanı nasıl hemen unutsun bu kızcağız? mutlaka yaşanmışlıklar çok yoğundur. tabi ki aramalı arasın demiyorum.yapılacak doğru davranış aramamak bencede. ki böylelikle o da kendi başına kalsın ve eğer sana değer veriyorsa bunu anlama fırsatı bulsun. ama tabi ki aramamak çok da kolay değil. ben de bugün 20 aylık sevgilimden ayrıldım ve seni çok iyi anlıyorum. abisi öyle birşey olsa da söylemez bana kalırsa...

iyide öyle herseyde hemen ayrılınmaz ki yanı...İnsan affedemeceyeği kaldıramayacağı

veya düzelmesi imkansız bir meseleyi gördüğünde ayrılalım bitsin der.Şimdi bu kız

1 gün sonra geri döndüğüne göre ayrılmak için sağlam bi sebebi yok

bu arkadaş sırf naz olsun üstüme düşsün peşimden koşsun diye ayrılık oyunu oynayayım

diye düşünmüşte olabilir ama bu sadece aradaki o ince perdeyi zedeler ayrılıkla

yüzgöz olursun ilişkiyi yıpratırsın bizim kızların asıl problemi bu yoksa birleşmek

ne kadar normalse ayrılmak da o kadar nozrmal bişeydir.

Evet ayrılıp barışmak ilişkimizi çok zedeledi ama biraz değişmeye çalışıyorum. ınş bunu başarabilirim ve inş o da yaptığım değişimin farkına varabilir

Back
X