A
acilikiz
Ziyaretçi
- Konu Sahibi acilikiz
Ayrılmadık ama olaylar br tuhaf gelişmeye başladı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayrılmadık ama olaylar br tuhaf gelişmeye başladı.
Ben seni 3 yılda beklerim 4 yılda beklerim ama ufakta olsa iş resmiyete dökülebilir bence ondan sonra istediğin kadar beklerim cnm tabi bu benim düşüncem bir de hergün hergün kavga etmektense zorumuza giden şeyleri içimizde biriktiririz cumartesi günleri o konuları halleder pazar günü yine hiç bişe olmamış gibi devam ederiz dedim. Ss aşkım ama herşey zamana bağlı dedi.
acılıkız seni çok iyi anlıyorum. bazı arkadaşlar ayrıldıysan niye tekrara arıyosun diye yorumlar yazmış.1 gün önce ayrıldığı insanı nasıl hemen unutsun bu kızcağız? mutlaka yaşanmışlıklar çok yoğundur. tabi ki aramalı arasın demiyorum.yapılacak doğru davranış aramamak bencede. ki böylelikle o da kendi başına kalsın ve eğer sana değer veriyorsa bunu anlama fırsatı bulsun. ama tabi ki aramamak çok da kolay değil. ben de bugün 20 aylık sevgilimden ayrıldım ve seni çok iyi anlıyorum. abisi öyle birşey olsa da söylemez bana kalırsa...