Abisinin yanında kardeşini emzirmeli miyim

Oznrylmz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2021
5
4
36
31
Arkadaşlar merhaba, hamileyim doğumum yakın bebeğimin cinsiyeti erkek ancak 11 yaşında bir oğlum daha var. Şimdi doğum olduğunda bebeği abisinin yanında emzirsem abisi ne hisseder tesettürlü bi anneyim oğlumun yanında eşofman dışında bişeyle dolanmıyorum evde bile, şort askılı bady vs giymiyorum. Şimdi mememi açıp bebek emzirsem sonuçta oda ergenliğe yaklaşmış olan vücudunu yeni yeni tanımaya başlayan bir birey acaba nasıl davranmam gerekiyor fikir verirmisiniz aklım çok karışık

Merhaba, kesinlikle çocuğunuzun yanında emzirmemelisiniz. 11 yaşında ve küçük değil çocuğunuz ayrıca ergenliğin eşiğinde. Kendisinde ileri zamanlarda kadınlara karşı büyük travmalar oluşturabilirsiniz. Sağlıklı bulmuyorum. Mahremin ne olduğunu öğrenmeli. Ayrıca bir öğretmenim ve sizin çocuğunuz yaşınızdaki çocuklarla yıllardır çalışıyorum. Bunu yaparken de kılığıma kıyafetime dahi çok özen gösteriyorum. Annesi olduğunuz için bu mahrem veya kural aşılabilirmiş gibi düşünmeyin lütfen.

Öncelikle teşekkür ederim yorumunuz için, Bebeği alıp farklı biryerde mi emzirmem gerekir o zaman da acaba ne yapıyolar içerde beni dışladılar gibi düşünür mü kendini kötü hissedip kıskançlığa bürünür mü kafam çok karışık. Yada göğsümü kapatıp onun görmeyeceği şekilde emzirsem yanında olup o şekilde de sıkıntı olurmu

Hayır ona durumu açık bir şekilde tatlı tatlı izah edebilirsiniz, bunu anlayacak yaşta çünkü. Eğer siz söylemeye çekiniyorsanız babasından destek alabilirsiniz. Korkularınızı anlıyorum, ki bu çok normal endişe duymayın.

Teşekkür ederim içimi rahatlattınız gerçekten kafam çok karışıktı Allah razı olsun. Özeli mahremi anlayacaktır eminim ki, güzelce üsluplu bir şekilde anlatacağım akıllı bir çocuk zaten inatlaşmaz bizimle çok şükür ki

Çok sevindim sizin adınıza öyleyse. Çocuğunuzu sağlıkla kucağınıza alın inşallah. İlk başlarda kardeşi kıskanmak çok olası bir durum sonra zamanla geçiyor, siz de o dengeyi artık kurmaya başlamış oluyorsunuz. İlk zamanlar belki siz emzirirken onu yanınıza almadığınızda garipseyecek fakat çok kısa bir süre sonra size hak verip tıpkı kendi bedeninde koruduğu, kapattığı yerlerin kadın için de geçerli olduğunu anlayıp saygı duyacak. Her şey gönlünüzce olsun. ❤

Çok teşekkür ederim tekrardan kalbiniz gibi güzel insanlarla karşılaşın inşallah Hoşça kalın ❤

Ne kadar içten yazmışsınız öncelikle umarım sağlıkla yavrunuza kavuşursunuz. Oğlunuzla doğumdan önce kardeşiyle oluşturacağınız rutinleri konuşabilirsiniz anlayış gösterecek olgunluğa erişmiş yaşta. Bunun ona olan sevginizden bir şey eksiltmeyeceğini vurgularsanız incinmez ve siz de kendinizi kötü hissetmezsiniz.

Çok teşekkür ederim inşallah bütün bebek bekleyenler sağlıkla kavuşur bebeğine ❤ deneyeceğiz inşallah anlayışla karşılar abimiz de içimiz rahat eder ❤

Ah bende şuan aynı düşünceleri yaşıyorum oğlum 8 yaşında ve karnımdakide gelmek üzere. Aklı eriyor artık emzirme olayına nasıl bir çözüm bulacağımı düşünüyorum. Muhtemelen elimin altında sürekli ince bir tülbent olacak ve sürekli üzerini örteceğim emzirirken bebeğin. Kendimce öyle bir çözüm düşündüm diğer türlü sürekli emzireceğim için odayı değiştirmek bana zahmetli gibi geldi

boyun askılı bir emzirme örtüsü kullansaniz?
o zaman oda degistirip ne zahmet edersiniz ne de cocuk garipser ikide bir oda degistirdiginiz icin. hem cabuk kesmek zorunda hissetmezsiniz uzun uzun kalir memede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…