Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
lensim numarasız sadrce renkli.canm önce bi doğal halini görsünler
gözün bozuk değil dimi ?
takma bence canm :)lensim numarasız sadrce renkli.
Ölü balık gibi bakıyor bence lens takanlar .. fotograflarda filan sırıtmayanları var ama yuz yuze olunca hissiz gorunuyor .. bi 2barkadasim kullaniyordu biri erkekti onun gozleri bozuktu nihayetinde seffaf lense ikna etmistim herneyse
Canın takmak istiyorsa ,surekli kullaniyorsan tak kendini onlara begendirecek degilsin sonucta
Hele kahverengi göze lens takılınca 1 metreden anlaşılıyor, yüzyılın en gereksiz icadı bence, rnumaralı olsa neyse, benim erkek arkadaşımda kedi gözü gibi derdi dışarı çıkık duruyor ya. :) bence en güzel doğal olması.
Insanlar "karga "burunlarini yaptirsinlar bu yapaylik değil KiAynen lens,estetik cıktı mertlik bozuldu -.- guzel guzelligini bilemiyor valla ama gercek olmayan illa ki belli ediyor kendini hele lens .. ben gece yatarken kahverengiye donmuyorum en azindan ha kahverengi kotudur demiyorum onemli olan bakislar ama olmayan şeyi parayla almak mantiksiz bir ara bende gogus buyutme isi aklima girmisti ama yapmiyacagim eşiminde payi var bunda
Ama yesil gozlu olacagim diye lens takan var ,burnu duzgun olsun diye karga burnunu kirdiran var dudaklari dolgun olsun diye biseyler yaptiran var .. bende sukur hepsi kendiliginden var mememde kucuk olsun napayim Allah oyle yaratmiş .. fabrika cikisli degiliz ya :)
Aynen lens,estetik cıktı mertlik bozuldu -.- guzel guzelligini bilemiyor valla ama gercek olmayan illa ki belli ediyor kendini hele lens .. ben gece yatarken kahverengiye donmuyorum en azindan ha kahverengi kotudur demiyorum onemli olan bakislar ama olmayan şeyi parayla almak mantiksiz bir ara bende gogus buyutme isi aklima girmisti ama yapmiyacagim eşiminde payi var bunda
Ama yesil gozlu olacagim diye lens takan var ,burnu duzgun olsun diye karga burnunu kirdiran var dudaklari dolgun olsun diye biseyler yaptiran var .. bende sukur hepsi kendiliginden var mememde kucuk olsun napayim Allah oyle yaratmiş .. fabrika cikisli degiliz ya :)