Abiye diktirmek

esvedleyl

Guru
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2012
146
0
296
Almanya
Merhaba hanimlar kizlar :)

Aranizda hic abiye diktiren oldu mu ? Tam istediginiz gibi dikiliyormu yoksa sonradan düzeltme fln yaptirdiniz mi ve en bi gicik kapdigim konu göbek mesela ölücleri verdigim zaman benim fizigimw göre yapilacagi icin göbisim cok fazla belli olur mu ?

Ve o linkteki elbiseyi diktirmek istiyorum fakat kirmizi rengini acaba siyah daki gibi zarif durur mu ?

Bu ara boyum 165 kilom 56

Yardimci olursaniz cok sevinirim bugün terminim var ölcü vermek icin

http://www.google.de/imgres?=http://i00.i.aliimg.com/wsphoto/v1/1754503926/Elegant-font-b-Transparent-b-font-Scalloped-Neckline-Long-Sleeves-Sheer-Tulle-Black-Lace-Backless-Formal.jpg&imgrefurl=http://de.aliexpress.com/w/wholesale-transparent-

Son düzenleme:

Kusura bakmayin yazmayi unutmussum elbisenin sirt dekoltesi biraz kapatilcak ve icindeki siyahli yer uzatilcak dizden iki parmak yukarida ??

Bence siyah bu modele çok güzel olmuş. Çok şık duruyor. Umarım istediğin gibi dikebilirler.

Kusura bakmayin yazmayi unutmussum elbisenin sirt dekoltesi biraz kapatilcak ve icindeki siyahli yer uzatilcak dizden iki parmak yukarida ??

abiyeyi ben çok beğendim...
fakat bahsettiğiniz gibi yaptırdığınızda, sırtını kapat, iç etek boyunu uzat derken
elbise bu elbise olmaktan çıkacak ve bu kadar güzel duracağını sanmıyorum ...

kısaca ,
ya tamamen uzun yaptırın ya da tamamen kısa.. ara boy olmasın..

Cok güzel bi elbiseymis sirt kapatilirsa biraz bence çok şık olursunuz bence diktirin ben hiç diktirmedim ama sorun olmaz gelinlik diken moda evleri dikebilir...

Eveeet sonunda o beklenen elbise :) Ben beğendim de eteği fazla mı sanki :) Bir de bu işin çok çok iyisini bulmalısın :)

Hersey ztn boyuma göre yapilacagi icin. Evet bende onu sorun ettim sonradan istedigim gibi olmassa ben diyememki böyle istememistim diye. Ve renk olarak kirmizi da böyle güzel durur mu baska dantelle yapilacak husisi

Tekstil sektörü bu kadar genişlemiş ve de ucuzlamışken ben elbise diktirme kavramını anlamıyorum. Gidersin, denersin, bakarsın, alırsın. Diktirmede ya içine sinmezse bir ton zaman vereceksin, para vereceksin, bir de içinde kalacak..

Evet cok haklisiniz fakat ozaman dantellin veya güpürü cok belli olmayacak oda soradan siyah uzun kollu bir elbiseylmis gibi durur diye düspndüm ztn boyu dizimdan 2-3 parmak yukarida olucak ve söylemem gerekir ki bacaklarim cokta uzun degil 😄

Haklisiniz ama burda yasadigim yerde diktirmek bana ucuza geliyor yani hem hazir alicam 600€ asagsi yok ve boy mus daraltmaymis o gibi seylere özzelikle sonradan yine para harcama gibi bi durum olyuor bende malesef boyuma bedenime ucuza diktirmek varken ?

Ben diktirdim elbise cunki nisan vardi ve nisan kisa denk gelmisti ben zayif oldugum icin hazir kiyafetde pek fazla bulamiyorum guvenilir bir yer bulursan diktirmenin avantajlarida cok tabi kumas modelde cok onemli diktrdgim elbise telefonumda var yuklerim sade birsey diktrmistim kuzenimin nisani oldugu icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…