wooww cok sexyyy
Cok güzel bi elbiseymis sirt kapatilirsa biraz bence çok şık olursunuz bence diktirin ben hiç diktirmedim ama sorun olmaz gelinlik diken moda evleri dikebilir...
Gecen gün instagramda gormuştum aklıma geldiBizim istediğimiz vs terzinin yaptığı
Eki Görüntüle 1166248
Bilindik biri değilse kalkışmayın :)
Yok o gönderdigim linkden almiycam ona bende cok gülmüstüm , tanidigimiz moda evi var türkiyeden özel butiklerinde dikiyorlarmis
Bordo renk güzel olur diye düşünüyorum bu elbiseye.Danteli de çok iyi seçmelisin zor iş vesselam.Hersey ztn boyuma göre yapilacagi icin. Evet bende onu sorun ettim sonradan istedigim gibi olmassa ben diyememki böyle istememistim diye. Ve renk olarak kirmizi da böyle güzel durur mu baska dantelle yapilacak husisi
Bu resmen facia olmuş ya :)Gecen gün instagramda gormuştum aklıma geldiBizim istediğimiz vs terzinin yaptığı
Eki Görüntüle 1166248
Ben diktirdim elbise cunki nisan vardi ve nisan kisa denk gelmisti ben zayif oldugum icin hazir kiyafetde pek fazla bulamiyorum guvenilir bir yer bulursan diktirmenin avantajlarida cok tabi kumas modelde cok onemli diktrdgim elbise telefonumda var yuklerim sade birsey diktrmistim kuzenimin nisani oldugu icin
Simdi acilmasi gerekir bende aciliyor
Yada ben beceremiyorum ☺️
http://www.aliexpress.com/item-img/...al-Evening-Dresses-Real-Dress/1754503926.html
Buda diktirdigim elbise senin ki kadar satafatli degil ama bu elbisenin diktirilmesi birazcikda zor bend arastir eminim satilan bir yer vardir
Elbise çok hoş gerçekten.
ama sakın kırmızısını düşünme. kırmızısı hiç hoş olmaz düşünemiyorum.
siyahı çok zarif ve asil.
diktirme konusunda risk hep vardır.
alabiliyorsan hazırını al derim.
Off off ozaman mecburen baska bi abiye mi bakmam gerek ? Ablamin dügününde hepimiz kirmizi giyinmek zorundayiz ablamin istegi icin(
Kusura bakma anlamadim bi kac kez okudum ama adin yarmagül mü ?
Merhaba hanimlar kizlar :)
Aranizda hic abiye diktiren oldu mu ? Tam istediginiz gibi dikiliyormu yoksa sonradan düzeltme fln yaptirdiniz mi ve en bi gicik kapdigim konu göbek mesela ölücleri verdigim zaman benim fizigimw göre yapilacagi icin göbisim cok fazla belli olur mu ?
Ve o linkteki elbiseyi diktirmek istiyorum fakat kirmizi rengini acaba siyah daki gibi zarif durur mu ?
Bu ara boyum 165 kilom 56
Yardimci olursaniz cok sevinirim bugün terminim var ölcü vermek icin
http://www.google.de/imgres?=http:/...://de.aliexpress.com/w/wholesale-transparent-
Kirmizi olursa kibariye gibi olur bence :/ kirmizi giymek zorundaysaniz baska model bakin
Kirmizi olursa kibariye gibi olur bence :/ kirmizi giymek zorundaysaniz baska model bakin
Cok hosh bir model bence de ama bacak dekoltesi olmasa daha klas gorunur cok shık sharap rengi zumrut yeshili siyah pudra renk cok guzel olur bence inshallah istediyinizi yapabilecek terzi bulunur
ahahah yok :) hamile olduğum icin herşeyi giyemiyorum demek istedim
Gecen gün instagramda gormuştum aklıma geldiBizim istediğimiz vs terzinin yaptığı
Eki Görüntüle 1166248
Eki Görüntüle 1166248
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?