Abiye diktirmek

wooww cok sexyyy

Cok güzel bi elbiseymis sirt kapatilirsa biraz bence çok şık olursunuz bence diktirin ben hiç diktirmedim ama sorun olmaz gelinlik diken moda evleri dikebilir...

Gecen gün instagramda gormuştum aklıma geldi Bizim istediğimiz vs terzinin yaptığı

Eki Görüntüle 1166248

Bilindik biri değilse kalkışmayın :)

Yok o gönderdigim linkden almiycam ona bende cok gülmüstüm , tanidigimiz moda evi var türkiyeden özel butiklerinde dikiyorlarmis

Hersey ztn boyuma göre yapilacagi icin. Evet bende onu sorun ettim sonradan istedigim gibi olmassa ben diyememki böyle istememistim diye. Ve renk olarak kirmizi da böyle güzel durur mu baska dantelle yapilacak husisi
Bordo renk güzel olur diye düşünüyorum bu elbiseye.Danteli de çok iyi seçmelisin zor iş vesselam.

Gecen gün instagramda gormuştum aklıma geldi Bizim istediğimiz vs terzinin yaptığı

Eki Görüntüle 1166248

Bilindik biri değilse kalkışmayın :)
Bu resmen facia olmuş ya :)

Buda diktirdigim elbise senin ki kadar satafatli degil ama bu elbisenin diktirilmesi birazcikda zor bend arastir eminim satilan bir yer vardir

Eklentiler

• $1403529699520.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 126
Mesela nasıl yerlere diktiryorsunuz? Mahalle terzilerine mi yoksa modaevlerine mi? E modaevleri annelerinin nikahını da isterler. Kızkardeşimin nişanı var ve ben yarmagül hamile elbisesi diktiricem

Kaç yaşındasın canım? Bu elbise bana orta yaş için daha uygun gibi geldi...

Off off ozaman mecburen baska bi abiye mi bakmam gerek ? Ablamin dügününde hepimiz kirmizi giyinmek zorundayiz ablamin istegi icin (

Off off ozaman mecburen baska bi abiye mi bakmam gerek ? Ablamin dügününde hepimiz kirmizi giyinmek zorundayiz ablamin istegi icin (

ilginçmiş hepinizin kırmızı giymesi.

elbise dantelli olduğundan kırmızının bu elbise de abartılı, basit zarafetten uzak durma ihtimali yüksek.

kötü bir dikimle gecelik gibi bile durabilir.

illaki kırmızı olacaksa başka bir elbiseye bak bence.

Cok hosh bir model bence de ama bacak dekoltesi olmasa daha klas gorunur cok shık sharap rengi zumrut yeshili siyah pudra renk cok guzel olur bence inshallah istediyinizi yapabilecek terzi bulunur

Kirmizi olursa kibariye gibi olur bence :/ kirmizi giymek zorundaysaniz baska model bakin

Cok hosh bir model bence de ama bacak dekoltesi olmasa daha klas gorunur cok shık sharap rengi zumrut yeshili siyah pudra renk cok guzel olur bence inshallah istediyinizi yapabilecek terzi bulunur

ahahah yok :) hamile olduğum icin herşeyi giyemiyorum demek istedim

Hamilelerde özzelikle cok tatli buluyorum uzun elbise yada abiye icinde insan imreniyor. Allah salih bir evlat yetisdirmeyi nasip etsin

Konu sahibi arkadaşım, sırt dekoltesi baya iddialı zaten. Bence etek yersiz olmuş. Uzun daha güzel olur. Ama yere kadar uzun, senin dediğin boy da manasız bence. Bir de renk olarak siyah güzel. Saks mavisi de çok hoş olur. Kırmızı zaten başlı başına ben buradayım diyen bir renk, elbise de sade değil. Bence başka model bak. Kırmızı abiye diye aratabilirsin aslında.

Bu arada boy- kilomuz aşağı yukarı aynıymış seninle. Kilolu gözükmüyorum ama ince kumaşlı bir kıyafet giydiğimde göbeğim fırlıyor açıkçası. Altına toparlayıcı giyersin, hem daha hoş duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…