• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abiye Yatak Örtüleri

a10.jpg

a11.jpg

a12.jpg

bi tane böyle olmalı mutlaka..gelinlik yatak örtüsü...ilk evlendiğinizde kullanmak için...hatta bende aldım daha yeni....beyaz üzeri işil kenarları fırfırlı....gelinlik gibi duruyor evet zaten bu yüzden güzeller.....sositososito

ilk gece evinize girdiğinizde düşünsenize ne kadar güzel duruyor....günlük tabiki alacaksınız bende alıcam ama bunun yeri özel.....

home art, pepper home ve home sweet home un ürünlerine bir bakın derim. çok şatafatlı değil ama çok güzeller.. zarif ve şık ..

bazıları çok hoş bende cok abartılı seylerden hoşlanmıyorum ama şöyle şık işlemeli boncuklu bı yatak örtüsü istiyorum.

bence bunlar çok rüküş! bir tek sırf krem renkliişlemeli sade bi örtü var onu beğendim,sade ve şık. diğerleri aşırı süslü.kesin kullanışlı olmaz,dolabın birinde bol bol yer tutar. zaten artık evler ufacık o örtüyü serince oda iyice küçülür.. çok gereksiz bişey..

kıssllaar bence çok ağır birde yatak örtüsüne çok para vermek bana mantıklı gelmiyor evlendikten sonra 2 yada 3 ay özenip örtüyorsun sonra ammmaannn onunla mı uğraşcam oluyoo bence daha sade ve şık bir örtü almak en güzeli...

Back
X