- Emoji Skoru
- 151.197
- Puanlar
- 798
Biz şurda iki güzel anımızı biseyimizi anlatsak hep övünüyor diye başimiza musallat oluyor oysa.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi en çirkin sensin diyecekti çünkü seni götürmeye çalişırken adamlar
Senin hiç donunu alıp ohhh diye koklayıp böyle dediler mi pekiBiz şurda iki güzel anımızı biseyimizi anlatsak hep övünüyor diye başimiza musallat oluyor oysa.ay gibi parlayan üyemiz aysenimi.
yorumu kaydedeyim. Hahah
Eee niye gidip başkasına demiyor da bana diyor? Her taraf kadın dolu.Tabi en çirkin sensin diyecekti çünkü seni götürmeye çalişırken adamlarmüge anlının bi videosu var size Allahın cezası demiyecek ya bu adamlar aşkım tatlım balım diyecek tabi
![]()
Kesin emin misin başkasına demediğine :) hadi diyelim bir tek sana diyor aşkından öldüğünden miEee niye gidip başkasına demiyor da bana diyor? Her taraf kadın dolu.
ama senden bir tane daha yoktur ferhansEee niye gidip başkasına demiyor da bana diyor? Her taraf kadın dolu.
Niye vermesin.gayet yakışıklı aklıbaşında kişiler.Kesin emin misin başkasına demediğine :) hadi diyelim bir tek sana diyor aşkından öldüğünden miher kadın yüz vermiyor haberin olsun
Bilmem ben yüz vermiyorum mesela istediği kadar yakışıklı olsun sen ver pardon veriyordun zaten sorryNiye vermesin.gayet yakışıklı aklıbaşında kişiler.
Eee sen verme evli barklı kadınsın.Bilmem ben yüz vermiyorum mesela istediği kadar yakışıklı olsun sen ver pardon veriyordun zaten sorry
Niye versin ya ahshajahNiye vermesin.gayet yakışıklı aklıbaşında kişiler.