• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abla kadar başınıza taş düşsün

Ferhans kendimizi kandırmayalım. Zincire yeni halka eklemek istemişsiniz, adamı süzüp değerlendirmişsiniz ta ki abla diyene kadar. Tek kelimeyle adamı harcamayın. Size defalardır yazıyoruz zamanı durduramayız, çıtırlar da çıtır bakacak. Sizin fb ler el içine karışacak evlenecek çoluk çocuk sahibi olacaklar. Aşktan sevgiden değil tembellikten yıkılacaklar masum bir kadına. Anaları yaşlanınca kim bakacak bu hırbolara, yıkayacak pişirecek temizleyecek süpürecek... Artık kendi yaş grubunuzda çıkarsa çıkar ama artık çıtır kovalamayın. Ablayı geç teyze de diyecekler.

Benim yaşım hiç öyle 36 göstermiyor ama benden kocaman adam abla diyor ağzım açık kalıyor 🤣ayrıca hanımefendi ya da Niloya hanım deyince biz yanlış mı anlayacağız da abla diyorlar 🤣
Türkiye'de kaç kişi hanımefendi diye hitap ediyor ki 😃 Hanımefendi yerine abla denir işte 😃İş yerleri dışında.Diğer yandan 28-35 yaş arası görüntü anlamında çok fark olduğunu düşünmüyorum. 36 göstermesenizde en az 28 vardır. O gençlik genç kızlık gidiyor net bence 😃😃

Ömrü hayatında muhatap olmayacağın kapının dış kolu herifler isterse nene desin hayat kalitemde gram değişiklik olmayacağı için umruma takmam.
insanın aklının almadığı şeyler başına geliyor, gerçek haya bizim kendi doğrularımıza göre ilerlemiyor herkesin akışı kendine göre kısacası. Sen sana göre doğrusunu yap onlar da kendi doğrularını yapmaya devam edecekler kimseyi değiştiremezsin.

Türkiye'de kaç kişi hanımefendi diye hitap ediyor ki 😃 Hanımefendi yerine abla denir işte 😃İş yerleri dışında.Diğer yandan 28-35 yaş arası görüntü anlamında çok fark olduğunu düşünmüyorum. 36 göstermesenizde en az 28 vardır. O gençlik genç kızlık gidiyor net bence 😃😃
Ayy evet yaşlanıyorum ablayı geçtim teyze de derler yakında bu veletler😂

Ayy evet yaşlanıyorum ablayı geçtim teyze de derler yakında bu veletler😂
Benim saç beyaz dolu, yoksa siz yine şanslısınız😃 Valla genç gözükeceğime yaşımın kadını olarak iyi gözükmek daha güzel geliyor bana 😃 Durumu kabullenerek burdan devam biz🤣

Eşimin tarafında ben evliyim diye benle yaşıt tanıdıklar yenge diyorlardı 😱ufal da cebime gir ne yengesi diyecektim kibar bir dille uyardım lütfen ismimle hitap edin ne yengesi dedim yok nikah büyüğümsüm olmaz dedi 😏
Geçen de kocamın kuzeni bana abla eşime ismiyle sesleniyor ben kızı küçük sanıyordum çünkü kaç yaşında hala okuyor 21 22 sanıyorum meğer o 98li ben 96lı🤣 benim nikah büyüklüğüm varmış. Normalde pek abla diyen olmuyor bana hatta hep yaşımdan küçük sanıyorlar hamileyken hastanede velin nerede diyen olmuştu boylu posluyum ama gamzelerim vs var ama babamlayken babamı kocam sanan oluyor sinir oluyorum yenge diyen oluyor 🤬

Baağyan 🤣🤣 ile abla kapışır 🫣

Size o gözle bakmıyorum demek istemiştir.

Kendinizi fazla seviyosunuz galiba kasmayın bu kadar 🤷🏻 Abla dedi diye yaşınız artmıyor sonuçta 🤭

Ferhans kendimizi kandırmayalım. Zincire yeni halka eklemek istemişsiniz, adamı süzüp değerlendirmişsiniz ta ki abla diyene kadar. Tek kelimeyle adamı harcamayın. Size defalardır yazıyoruz zamanı durduramayız, çıtırlar da çıtır bakacak. Sizin fb ler el içine karışacak evlenecek çoluk çocuk sahibi olacaklar. Aşktan sevgiden değil tembellikten yıkılacaklar masum bir kadına. Anaları yaşlanınca kim bakacak bu hırbolara, yıkayacak pişirecek temizleyecek süpürecek... Artık kendi yaş grubunuzda çıkarsa çıkar ama artık çıtır kovalamayın. Ablayı geç teyze de diyecekler.
Şu kıza eskimiş pörsümüş muamelesi çekiliyor ya. 30larda bu kız daha. Onun yaşında çok bekar insan var. Ben de daha yeni evlendim yani 😃 İstese birini bulup evlenir de yani. Sanki çürüdü. fb ler evlenirse o da evlenir yani

belki konuyla alakası yok ama anlatacam benim nişan zamanı, babamlarla kv demlere gittik kvdem babamdan 4 yas küçük babam birden kayınvalideme teyze siz nasılsınız dedi🥹🥹🤣🤣 ortam buz kesti ben, annem birbirimize baktık kayınvalidecigimi düşünemiyorum. Cikinca annem iyi bir kızdı teyze ne demek diye.

belki konuyla alakası yok ama anlatacam benim nişan zamanı, babamlarla kv demlere gittik kvdem babamdan 4 yas küçük babam birden kayınvalideme teyze siz nasılsınız dedi🥹🥹🤣🤣 ortam buz kesti ben, annem birbirimize baktık kayınvalidecigimi düşünemiyorum. Cikinca annem iyi bir kızdı teyze ne demek diye.
Ahshsh benim de kayinvalidem 65 babannem 75 yasinda aile tanismasında babannem kaynanama hacı abla dedi 😂😂 kaynanam ben 65 daha dedi babannemden olsun benden yaşlı gorunuyon dedi duymayan kulakları ile bağırarak 😂

Ahshsh benim de kayinvalidem 65 babannem 75 yasinda aile tanismasında babannem kaynanama hacı abla dedi 😂😂 kaynanam ben 65 daha dedi babannemden olsun benden yaşlı gorunuyon dedi duymayan kulakları ile bağırarak 😂
Cok tatli yaa kendini nasilda genc görüyor. Kadınlar arasında yas cok hassas konu🫢

Benim halam da kayınpederimin eşine abla dedi halamın güncel yaş 53 kayınpederimin eşi 44 o zamanlar 35 yaşında gencecik kadın 🤣

Cok tatli yaa kendini nasilda genc görüyor. Kadınlar arasında yas cok hassas konu🫢

Hic tatli degil ya. 😄 Iş yerinde bi kadin var yaşi 50-55 arasi biseydi ben 32 yaşimdayim. Bana demez mi yasit miyiz? 🙄 Kadinin yüzü kırışık içinde bi de yani sen nereye ben nereye...
Whatsapp Profil fotografinda da suratini puruzsuz kirişiksiz yapmiş koymuş millet dalga geciyor. Insan azcik kendini bilmeli ya kafayi yemiş gibi görünüyor daha cok.

Şu kıza eskimiş pörsümüş muamelesi çekiliyor ya. 30larda bu kız daha. Onun yaşında çok bekar insan var. Ben de daha yeni evlendim yani 😃 İstese birini bulup evlenir de yani. Sanki çürüdü. fb ler evlenirse o da evlenir yani
Ferhans evlenmeye karşı, bir erkekle ömür mü geçer diyen birisi. Evli ve çocuklu kadınlara hele de mutluysa kin duyuyor. Asıl Ferhans böyle kadınlara pörsümüş gözüyle bakıyor. Ben çok eşliliğine okeyim. Herkesin rızası bilgisi var, herkes riskleri biliyor ve öyle kabul ediyor. Kiminle ne yaptığı kendini ilgilendirir. Kimse pörsümüş muamelesi yapmıyor, kendisinde yaş gençlik takıntısı var. Kaç tane konu açtı yaşım geçiyor diye. Evlenmek büyük marifet değil ama devamlı 4-5 erkekle cinsel ilişki halinde olmak da marifet değil. Evliliğe tek eşliliğe karşı biri, istemiyor. Kendi bedeni kendi hayatı, adamlar bekar olduğu sürece takılsınlar ben ayıplamıyorum.

Eşimin tarafında ben evliyim diye benle yaşıt tanıdıklar yenge diyorlardı 😱ufal da cebime gir ne yengesi diyecektim kibar bir dille uyardım lütfen ismimle hitap edin ne yengesi dedim yok nikah büyüğümsüm olmaz dedi 😏
Şu nikah büyüğüm saçmalığını da burada duydum.ulen sanki Osmanlı hanedanına gelin gittiniz.

Hep 25,26 civarı yazıyor bana bugünlerde hahayyyttt.adimi görünce hemen bilerek moral bozmaca.anlaşılıyor canım.hem adam benden küçük demedim ki.o kadar da küçük değildi.

Hic tatli degil ya. 😄 Iş yerinde bi kadin var yaşi 50-55 arasi biseydi ben 32 yaşimdayim. Bana demez mi yasit miyiz? 🙄 Kadinin yüzü kırışık içinde bi de yani sen nereye ben nereye...
Whatsapp Profil fotografinda da suratini puruzsuz kirişiksiz yapmiş koymuş millet dalga geciyor. Insan azcik kendini bilmeli ya kafayi yemiş gibi görünüyor daha cok.
aynada ne görüyor acaba , banyonun aynasi insanı hos gösterir ya acaba hep banyoda uzaktan mi bakıyor. Kimi insan yas aldığını kabul edemiyor tabi içinde etmese

45 yokum fakat hastane de dün bı kadın oğluma torunun mu dedi arabaya bindim geliyorum TLF çaldı teyzecim eşinizin cuma günü ameliyatı var dedi 🫣🫣🫣 keşke bana da abla deselerdi 😁 ben Sizin gibi düşünenlere denk gelemiyorum teyze diyene teyzecim diye cvp veriyorum içten içe aşırı sinir olarak. 😁 Karşıma siz çıkın yahu
Bi gün pazarda ben daha gençken anneme adamın biri teyze demişti. Annemde adama amca dedi direk🤣.

Ferhans bizim ülkede profesyonel çalışma ortamı gibi bi yer yok. Varsa da bana denk gelmedi… ablalar isimle hitaplar gırla. X Hanım , Y bey demek çok da zor değil halbuki 😶

Kıskançlık o😁 aynı yaş olmadığınızı da bal gibi biliyordur.

39 yaşındayım eltim 23 yaşında beni annesi sandılar ( nedense biraz bana benziyor), kalbim kırık :D

apla olayına bu yüzden takılacağımı sanmam, bazen benden istemsizce küçüklere abi dediğim oluyor.

Back
X