• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abla kadar başınıza taş düşsün

Hep 25,26 civarı yazıyor bana bugünlerde hahayyyttt.adimi görünce hemen bilerek moral bozmaca.anlaşılıyor canım.hem adam benden küçük demedim ki.o kadar da küçük değildi.
Yok moral bozmaca değil. İyi okursanız ben çok eşliliğinizi ahlaki olarak değerlendirmedim. Yetişkin, bekar ve akli melekeleri yerinde herkes istediği gibi takılabilir. Hep 25 26 civarı yazsın ne güzel. Ama bunun bir sonu olduğunu bugünden bilirseniz sonra üzülmezsiniz. Biz de kocalarımız da yaşlanıyoruz zamanımız geçiyor, kimse en genç koca bende iddiasında değil. Bu işin sonunda duygusal paylaşım hayat arkadaşlığı da lazım. Sırf sex içeren ilişkiler sıkar insanı ama siz halinizden memnunsanız kime ne?

ben 82 liyim 80 doğumlu çalışan abla diyor hoşuma gidiyor abla iyidir ya

Merhaba daha önce bu tarz muhabbetler yapılmıştı diye hatırlıyorum ama nedense bugün ben de paylaşmak istedim.çalıştığım hastaneden başka bir hastaneye ilaç almak için gitmiştim.amatem diye biryer var oraya yemek yemek için uğradık.sonra baktım bir adam benimle sürekli göz teması kuruyor, birşeyler soruyor, yabancıların arasında beni kolluyor, yol gösteriyor.zaten aşağıda da tuvaleti sorduğumda çok ilgili davranmişti.resmen fiziksel temas edecekti o derece.hatta senin icin en iyi yer burası falan dedi.sonra işte yemekte bakışmak falan derken ekmek almış gelmiş.ben de bakmıyorum abla ekmek alır mısın demez mi? Öyle ağzına kürekle vurasım geldi.eee mâdem abla diyeceksin amaç ne o zaman bu hâller hareketler? Haa bir de hepsi değil ama bir adam var işerinde inadına inadına yapar gibi abla aşağı abla yukarı.tamam takılmayayim diyorum ama abla da abla da abla.özellikle yapsan bu kadar olmaz.hatasini anlasın diye ben de ona gidene kadar abi abi deyip durdum ama yok nato mermer nato kafa.kendimi de garip hissettim ki garip çünkü.tamam yaşla alakalı değil bu durumlar bizim ülkede biliyorum ama koskoca üniversite mezunu insanların hacı Mehmet amca gibi konuşması sinirime dokunuyor.hatta bazı yaşlılar bile öyle değil.bizim oraya geliyorlar ne kızım ne abla diyen, hanımefendi diyen.80 yaşında amcalar kadar olamiyorlar.bazen sallayıp geçiyorum ama bazen de sinirleniyorum.teselli istediğim için yazmadım ama gencecik egitimli nesillerin işyerinde ya da kadınlarla nasıl iletişim kuracağını bilmemesi çok acınası ve üzücü gerçekten.kendimden düşünüyorum biri en az 45 yaşında değilse kimseye abi falan demem.düşünüyorum 30 yaşında bir erkeğe abi dediğimi ne kadar abes, saçma sapan ağızlarına da yakışmıyor o kadar kötü duruyor ki.dağ ayıları ülkesi.
Amatemde neden yemek yediniz aşevi mi var orda anlamadım. İş hayatında abla abi olmaz, Förhıns hanımı tercih ederim lütfen diye uyarabilirsin.

Hep 25,26 civarı yazıyor bana bugünlerde hahayyyttt.adimi görünce hemen bilerek moral bozmaca.anlaşılıyor canım.hem adam benden küçük demedim ki.o kadar da küçük değildi.
benim size özel bir garezim yok ama
25-26 yaşındakilerin yazmasını bişey sanmayın

biz de geçtik o yollardan (42 yaşındayım) o meşhuur! yaşından küçük gösteren kadınlardan biri de benim, minyonum, makyajsızım, zayıfım vs.

neyse, yaşınız 30'u geçtiyse, bekarsanız, nişanlı uzun süredir birlikte vs. değilseniz (küçük yerlerde bunlar biliniyor zaten, mesela memurdur evlidir ama tayin bekler ayrı yaşar vs. böyle şeyler yoksa), ailesinin de yanında değil oohh abisi de ağzını burnunu kırmayacak, kadın tek yaşıyor filan, tam yazılacak kadın,
tatatammm zaten yazanlar ağırlıklı olarak 25-26 yaş erkekler. (biraz daha yaşınız geçsin 40+ boşanmış, çocuklu, haftasonu babası herifler de başlar.)

25 üstü zaten evli/nişanlı filan genelde buralarda -sizin orada da öyledir, eminim.
25-26 yaş bekar, yeni memur olmuş ya da yeni yeni bir baltaya sap olmaya çalışan, henüz ciddi ilişkisi olmayan adamlar uçana kaçana nefes alana yazıyor, ama biraz büyük kadınlara her türlü yürüyor
zira 20-21 yaş kızların nazını cazını çekmek kolay değil, onların derdi (!) bitmiyor -muş bunlar erkek söylemleri ben demiyorum.
ileri yaşlardaki kadınların cinsel hayatı olması daha olası
ve de şimdiki nesilde ay benden 4-5 yaş büyük gibi bir algı yok artık, takmıyorlar.

Bi gün pazarda ben daha gençken anneme adamın biri teyze demişti. Annemde adama amca dedi direk🤣.

Ferhans bizim ülkede profesyonel çalışma ortamı gibi bi yer yok. Varsa da bana denk gelmedi… ablalar isimle hitaplar gırla. X Hanım , Y bey demek çok da zor değil halbuki 😶
Aslında öyle hazır cvp olmak gerek yaşadığım şehirde torunun mu diye soruyorlar memlekete gidince hamilemisin... Çünkü güzel ülkemde herkes çok fit kimse de göbek yok 😁 diyorum demekki bende sorun var kimse eşime dedesi misin diye sormadii

Hiç bu tarz şeyler yaşamam (45 oluyorum) hatta etrafımda kadın erkeklerden hep 15 20 yas kadar büyüğümdür ilk zamanlar sana nasıl hitap etsem muhabbeti döner abla demek istemedikleri için :27: ki abla dese ne olacak ki ablalari hatta teyzeleri yaşındayım hiç umrumda olmaz bir tek kk da beni bununla yereceklerini düşünüp teyze diyenler ergenler oluyor 😁
Bu arada sana neden abla dediğini az çok tahmin ediyoruz namindan dolayı ve çok takılma hastanelerde bile alt üstlerine abi abla diyorlar drlar sacma bir biçimde

Devlet memuru hastanede çalışan kızımız hastanenin çeşitli yerlerinde mesai saatlerinde farklı kişilerle nasıl seks yaptığını övüne övüne anlatmayı sever
Bir de kukusunu koklayıp ohh ne güzel kokuyo diyen manitinden bahsediyordu unutmayalım bunu da ehehe

Bir de kukusunu koklayıp ohh ne güzel kokuyo diyen manitinden bahsediyordu unutmayalım bunu da ehehe
Seninkini koklamıyorlar diye kıskanıyorsun dimi yazacak simdi 🤣 çünküm herkeşler onun o mühtiş sex hayatını kıskanıyor ah ah neler neler :27:

Hiç bu tarz şeyler yaşamam (45 oluyorum) hatta etrafımda kadın erkeklerden hep 15 20 yas kadar büyüğümdür ilk zamanlar sana nasıl hitap etsem muhabbeti döner abla demek istemedikleri için :27: ki abla dese ne olacak ki ablalari hatta teyzeleri yaşındayım hiç umrumda olmaz bir tek kk da beni bununla yereceklerini düşünüp teyze diyenler ergenler oluyor 😁
Resmi bir kurumda abi abla demek abes, X hanım, X bey denmeli ama mevkisi, yaşı vs sebebiyle veya saygıdan ya da yanlış anlaşılmarı engellemek için insanlar abi abla diyebiliyor, komik olan hitapları hakaret gibi kullananlar olması veya hakaret sanması.

Hor görmek için abi, abla, teyze, ergen, menopozlu demek söyleyeni komik duruma düşürüyor.

Ben de birine sorununu çözemeyeceğimi anlatırken hanımefendi dedim, bunu mahalle ağzı buldu arkadaş :))) insanlar hor görmek aşağılamak için kullandığı için olsa gerek, yerinde kullanılan hitaplar dahi hakaret kabul ediliyor.

Siz demek de öyle mesela, siz diye hitap etmeyi karşı tarafa saygı duymak olarak kodlamışlar, sana saygı duymuyorum ki neden siz diyeyim diyorlar 😵‍💫 görgü kuralları gereği mesafeli davranmanız gereken durumlarda karşınızdakine siz dersiniz oysa.

Resmi bir kurumda abi abla demek abes, X hanım, X bey denmeli ama mevkisi, yaşı vs sebebiyle veya saygıdan ya da yanlış anlaşılmarı engellemek için insanlar abi abla diyebiliyor, komik olan hitapları hakaret gibi kullananlar olması veya hakaret sanması.

Hor görmek için abi, abla, teyze, ergen, menopozlu demek söyleyeni komik duruma düşürüyor.

Ben de birine sorununu çözemeyeceğimi anlatırken hanımefendi dedim, bunu mahalle ağzı buldu arkadaş :))) insanlar hor görmek aşağılamak için kullandığı için olsa gerek, yerinde kullanılan hitaplar dahi hakaret kabul ediliyor.

Siz demek de öyle mesela, siz diye hitap etmeyi karşı tarafa saygı duymak olarak kodlamışlar, sana saygı duymuyorum ki neden siz diyeyim diyorlar 😵‍💫 görgü kuralları gereği mesafeli davranmanız gereken durumlarda karşınızdakine siz dersiniz oysa.
Dr lar arasında duyduğunda bir şok olmuştum şahsen ama maaelsef böyle ayrıca bol filtreli kk ergenleri en sevdiğimdir :27: o yüzündekileri bi çikarda öyle konuş teyzenle 🤣

Dr lar arasında duyduğunda bir şok olmuştum şahsen ama maaelsef böyle ayrıca bol filtreli kk ergenleri en sevdiğimdir :27: o yüzündekileri bi çikarda öyle konuş teyzenle 🤣
çarşıda pazarda esnaf müşterisine abi abla diyor, esnaflar için müşteriye hürmet abi abla diyerek oluyor sokak kültürü bu ama resmi kurumlarda abi abla demek hoş değil, yerine göre davranışlar olmalı lakin toplumun görgü nezaket anlayışı, hakaret kavramı bile değişti 🤦‍♀️

Ben de seyi görmüştüm siz söyleyince hatırladım bu kişiyi "benim tenim çok güzel süt gibi goren hayran kalıyor " gibi bir seydi😅

Ben de seyi görmüştüm siz söyleyince hatırladım bu kişiyi "benim tenim çok güzel süt gibi goren hayran kalıyor " gibi bir seydi😅
Bi de suratı ay gibi çok güzel ama 25 yaşına kadar kimse bakmamış 25ten sonra da evli adamlarla oluyor adamlara da yazık karıları var boşanamıyorlar

O claire fraser değil miydi ? Minyon beyaz tenli cerrah kocası olan :KK59:
Kız yok o bu bak buldum hatta 😅😂
Screenshot_20251227-145604_Chrome.webp

Back
X