Hep 25,26 civarı yazıyor bana bugünlerde hahayyyttt.adimi görünce hemen bilerek moral bozmaca.anlaşılıyor canım.hem adam benden küçük demedim ki.o kadar da küçük değildi.
benim size özel bir garezim yok ama
25-26 yaşındakilerin yazmasını bişey sanmayın
biz de geçtik o yollardan (42 yaşındayım) o meşhuur! yaşından küçük gösteren kadınlardan biri de benim, minyonum, makyajsızım, zayıfım vs.
neyse, yaşınız 30'u geçtiyse, bekarsanız, nişanlı uzun süredir birlikte vs. değilseniz (küçük yerlerde bunlar biliniyor zaten, mesela memurdur evlidir ama tayin bekler ayrı yaşar vs. böyle şeyler yoksa), ailesinin de yanında değil oohh abisi de ağzını burnunu kırmayacak, kadın tek yaşıyor filan, tam yazılacak kadın,
tatatammm zaten yazanlar ağırlıklı olarak 25-26 yaş erkekler. (biraz daha yaşınız geçsin 40+ boşanmış, çocuklu, haftasonu babası herifler de başlar.)
25 üstü zaten evli/nişanlı filan genelde buralarda -sizin orada da öyledir, eminim.
25-26 yaş bekar, yeni memur olmuş ya da yeni yeni bir baltaya sap olmaya çalışan, henüz ciddi ilişkisi olmayan adamlar uçana kaçana nefes alana yazıyor, ama biraz büyük kadınlara her türlü yürüyor
zira 20-21 yaş kızların nazını cazını çekmek kolay değil, onların derdi (!) bitmiyor -muş bunlar erkek söylemleri ben demiyorum.
ileri yaşlardaki kadınların cinsel hayatı olması daha olası
ve de şimdiki nesilde ay benden 4-5 yaş büyük gibi bir algı yok artık, takmıyorlar.