abla nedir ya

smileyy

çok cahilsin keşke ölsen canım :)
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2013
1.598
906
323
22 yaşındayım kendi yaşıtlarımdan sürekli abla kelimelerini duymaya başladım zoruma gidiyor artık ya psikolojim bozuldu kardeşim bile abla demiyor bana biraz önce kargo almaya gelen çocukla konuşuyorum işte size ulaşmak imkansız sürekli meşgul gibisinden şaka yapıyorum abla çok yoğunuz demez mi kan beynime sıçradı abla ne ya sürekli bunu duymaktan bıktım işten eve dönüyorum otobüste gel abla otur diyorlar içimden abla deme yerde verme öküz diye saydırıyorum budamı dert diyeceksiniz ama çok taktım bu durumu :cry::cry::KK42::KK42:

ooo ada bişeymi bana teyze dediler:) ciddi söylüyorum.bu arada o bazende saygı ifadesi olabiliyor benden büyük adamlar bana ablam diye hitap ediyorlar buda hoşuma gidiyo

ooo ada bişeymi bana teyze dediler:) ciddi söylüyorum.bu arada o bazende saygı ifadesi olabiliyor benden büyük adamlar bana ablam diye hitap ediyorlar buda hoşuma gidiyo
ONA BİŞEY DEMİYORUM BENDEN YAŞÇA BÜYÜK BİRİNE DİYORUM BELKİ AĞIZ ALIŞKANLIĞIDIR DİYİP GEÇİYORUM AMA KENDİ YAŞITLARIM DİYİNCE ZORUMA GİDİYOR Kİ BEN HEP CEVREME HANIMEFENDİ BEYEFENDİ DİYE HİTAP EDİYORUM

Canım ne kadar alıngansın..Abla biz Türklerde hanımefendi demek gibi birşey..Neden bu kadar kafaya takıyorsun. Bana abla diyenleri arka arkaya dizsem buradan köye yol olur :KK53: 32 yaşındayım, teyze bile diyen var. Dedem yaşında adamlar bana abla diyor.
kendi yaşıtlarım diyince zoruma gidiyor benden yaşça büyük biri diyince sorun yapmıyorum ama gençsin kibar ol ya abla ne abla kadar başına taş düşsün

22 yaşındayım kendi yaşıtlarımdan sürekli abla kelimelerini duymaya başladım zoruma gidiyor artık ya psikolojim bozuldu kardeşim bile abla demiyor bana biraz önce kargo almaya gelen çocukla konuşuyorum işte size ulaşmak imkansız sürekli meşgul gibisinden şaka yapıyorum abla çok yoğunuz demez mi kan beynime sıçradı abla ne ya sürekli bunu duymaktan bıktım işten eve dönüyorum otobüste gel abla otur diyorlar içimden abla deme yerde verme öküz diye saydırıyorum budamı dert diyeceksiniz ama çok taktım bu durumu :cry::cry::KK42::KK42:

Diğerleri tamam, kardeşin dememesi de doğal. Ama otobüste yer verilmesi :KK64:

bir gün ekmek almaya fırına gittim fırındaki kız bna abla dedi resmen ya :D kız bnden 5-6 yaş büyüktür nerden baksan :D

Birde bunu duy da rahatla 28 yasindaysan teyze demeye basliyorlar haline sukret :KK53: bazilari saygi icabi abla der rajon budur talkilma

canın sıkılıyor ve dertlenecek konu arıyorsun belli ki.. benden yaşça büyük insanlar bile (örneğin 60 yaşındaki manav amca) abla başka isteğin var mı diye soruyor.. abla bi hitap.. takma geçer..

ONA BİŞEY DEMİYORUM BENDEN YAŞÇA BÜYÜK BİRİNE DİYORUM BELKİ AĞIZ ALIŞKANLIĞIDIR DİYİP GEÇİYORUM AMA KENDİ YAŞITLARIM DİYİNCE ZORUMA GİDİYOR Kİ BEN HEP CEVREME HANIMEFENDİ BEYEFENDİ DİYE HİTAP EDİYORUM
"Hanımefendi" "Beyefendi" mi...bu toplumdan çok şey bekliyorsun :KK48:. "Bağyan" da diyebiliyorlar..Abla desinler daha iyi bence.

canın sıkılıyor ve dertlenecek konu arıyorsun belli ki.. benden yaşça büyük insanlar bile (örneğin 60 yaşındaki manav amca) abla başka isteğin var mı diye soruyor.. abla bi hitap.. takma geçer..
KENDİMDEN BÜYÜKLER DESİN BİŞEY DEMİYORUM AĞIZ ALIŞKANLIĞIDIR DİYORUM AMA KENDİ YAŞITLARIM DİYİNCE ZORUMA GİDİYOR SON 4 AYDIR BÖYLE

oglumun sinif arkadasinin annesi bana abla diyor :))
kizla ayni yaslardayiz bisey soracagi zaman falan hep abla diyor :))

ben 20 yaşındayken, dolmuşta arkamda oturan kadın çocuğuna "öndeki teyzeye parayı uzat hadi bakalım" dedi :110:

siz desinler o zaman ya abla nedir yada bişey deme öküzler bu erkeklerin hepsi öküz :KK67:
hhhaaaha ha ha canım yaaa :KK70: Tek derdin bu olsun. Bana evvelden beri otobüste yer verirler. Hiç böyle düşünmemiştim. Hatta yer vermeyenlere "pis saygısızlar, hödükler" diye saydıra saydıra giderdim.

Benim nisanlimin kardeşi var yaşı da bayaa küçük nişanlım 23 yaşında kardeşi ilkokula gidiyo öyle diyim :D oda bana hiç abla demez hep adımla hitap ediyo yenge de diyorum amca derim diyo :D abla de lan bari diyorum cocuk demiyo inatla oda kötü :D

hanımefendi diyemeyiz biz, bayan deriz kadın değil ( ben çok kişiye kimseyi baymıyorum demişimdir)

millet olarak hitap konsunda kusurluyuzdur ne yazık ki, takılmamaya bak, teyze de diyecekler merak etme daha geçen hafta dolmuşta lise öğrencisi teyzeye yol verin dedi, abla diyeydin iyiydi dedim ;D

Back
X