- 20 Mayıs 2013
- 30.143
- 19.954
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
22 yaşındayım kendi yaşıtlarımdan sürekli abla kelimelerini duymaya başladım zoruma gidiyor artık ya psikolojim bozuldu kardeşim bile abla demiyor bana biraz önce kargo almaya gelen çocukla konuşuyorum işte size ulaşmak imkansız sürekli meşgul gibisinden şaka yapıyorum abla çok yoğunuz demez mi kan beynime sıçradı abla ne ya sürekli bunu duymaktan bıktım işten eve dönüyorum otobüste gel abla otur diyorlar içimden abla deme yerde verme öküz diye saydırıyorum budamı dert diyeceksiniz ama çok taktım bu durumu![]()
Öyle iri yapılı ne değilim normalimBen 27 yim ne abla dediler ne teyze:) belki de boyun uzun yapılı ise olgun gösteriyor olabilirsin.Takılma böyle şeylere.Tek derdin bu olsun:)
ABLA GEL OTUR İÇİMDEN YEMİNLE KÜFÜR EDİYORUMÖ YA ABLA DEME YER VERME DEKargocu esnaf ağzı konuşuyor bence herkese abla diyor yani
Bizim bakkalcı da çocuklara bile abla der, anneme de abla derdi mesela
Ama sana herkes diyomuş bilmiyorum otobüste bari yer verirken buyrun filan denir ama semtte önemlidir belki bilemiyorum![]()
ERGEN OLSA ANLIYCAM 20VE 30 YAŞ GRUBU ABLA DİYOR NEZAKATEN SİZ DESİN ABLA NE YANe desin kargo calisani hanimefendi, kucuk hanim falanmi desin ??? Sonucta kargo calisani . Sizi yenge kategorisinden genc oldugunuz icinde abla kategorisine koymus, tipiniz daha buyuk gostermiyorsa, size yer veren 15-18 arasi yurdum ergenidir hani hanimlara yer verelim ayakta kalmasinlar hesabi.
büyük göstermiyorum yaşımı herkes demeye başladı taktım artık özelliklede kendi yaşıtlarım acaba yaşlandın mı acaba çok mu büyük gösteriyor demeye başladımOnların niyeti iyidir.
Normal böyle şeyler
Bana da abla teyze falan her şey denilebiliyor
Acaba siz kendinizi kaç görüyorsunuz sorun burada olmasın?
ahahaha tam durum bu abla kadar başına taş düşsün
göstermiyorum ama sürekli demelerinden rahatsız oluyorumSorunu anlamadım ben. Çok mu büyük gösteriyorsunuz? Cevap hayırsa niye bu kadar taktınızki bunu ?
Aynen öyle. 24 yaşındayim. Komşunun 13 yaşında ki oğlum teyze diyo bana. Pek takmıyorum annesi uyarıyo ayıp oğlum abla desene diye.25 e gelincede teyze diyorlar buna hazırla kendini![]()
al işte öküz ya siz demek bu kadar mı zorhanımefendi diyemeyiz biz, bayan deriz kadın değil ( ben çok kişiye kimseyi baymıyorum demişimdir)
millet olarak hitap konsunda kusurluyuzdur ne yazık ki, takılmamaya bak, teyze de diyecekler merak etme daha geçen hafta dolmuşta lise öğrencisi teyzeye yol verin dedi, abla diyeydin iyiydi dedim ;D
siz desinler yada hiç bişey deme abla ne ya benle yaşıtsınAynen öyle. 24 yaşındayim. Komşunun 13 yaşında ki oğlum teyze diyo bana. Pek takmıyorum annesi uyarıyo ayıp oğlum abla desene diye.
Hem bi de abla demek bizim ülke de yaşı ne olursa olsun "hanımefendi diyecek kadar kibar biri değilim ama isminle hitap edecek kadar da samimi değiliz"in bir versiyonu. Takma bence.
büyük göstermiyorum yaşımı herkes demeye başladı taktım artık özelliklede kendi yaşıtlarım acaba yaşlandın mı acaba çok mu büyük gösteriyor demeye başladım
abla diyenlerin ağzına tuvalet terliyle vurcam habir gün ekmek almaya fırına gittim fırındaki kız bna abla dedi resmen yakız bnden 5-6 yaş büyüktür nerden baksan
![]()
hepsinin mi kafası karışık kısacası milletce hitap etmeyi bilmiyoruzBence takma bazen ben bile yanlışlıkla gencecik birine ne diyeceğimi bilemediğimden o an kafa karışık herhalde iş yerimde abla diye pot kırabiliyorum.
abla diyenlerin ağzına tuvalet terliyle vurcam ha
Ben zaten bi kere oldu bunu espiri olsun diye yazdımAynen öyle. 24 yaşındayim. Komşunun 13 yaşında ki oğlum teyze diyo bana. Pek takmıyorum annesi uyarıyo ayıp oğlum abla desene diye.
Hem bi de abla demek bizim ülke de yaşı ne olursa olsun "hanımefendi diyecek kadar kibar biri değilim ama isminle hitap edecek kadar da samimi değiliz"in bir versiyonu. Takma bence.