abla nedir ya

Kargocu esnaf ağzı konuşuyor bence herkese abla diyor yani
Bizim bakkalcı da çocuklara bile abla der, anneme de abla derdi mesela
Ama sana herkes diyomuş bilmiyorum otobüste bari yer verirken buyrun filan denir ama semtte önemlidir belki bilemiyorum :KK53:

22 yaşındayım kendi yaşıtlarımdan sürekli abla kelimelerini duymaya başladım zoruma gidiyor artık ya psikolojim bozuldu kardeşim bile abla demiyor bana biraz önce kargo almaya gelen çocukla konuşuyorum işte size ulaşmak imkansız sürekli meşgul gibisinden şaka yapıyorum abla çok yoğunuz demez mi kan beynime sıçradı abla ne ya sürekli bunu duymaktan bıktım işten eve dönüyorum otobüste gel abla otur diyorlar içimden abla deme yerde verme öküz diye saydırıyorum budamı dert diyeceksiniz ama çok taktım bu durumu :cry::cry::KK42::KK42:

Ne desin kargo calisani hanimefendi, kucuk hanim falanmi desin ??? Sonucta kargo calisani . Sizi yenge kategorisinden genc oldugunuz icinde abla kategorisine koymus, tipiniz daha buyuk gostermiyorsa, size yer veren 15-18 arasi yurdum ergenidir hani hanimlara yer verelim ayakta kalmasinlar hesabi.

Ben 27 yim ne abla dediler ne teyze:) belki de boyun uzun yapılı ise olgun gösteriyor olabilirsin.Takılma böyle şeylere.Tek derdin bu olsun:)
Öyle iri yapılı ne değilim normalim

Kendimi hazırladım 30 a girdim
Ne zaman Nene diycekler diye beklemedeyim :KK45::KK69::KK69:

Kargocu esnaf ağzı konuşuyor bence herkese abla diyor yani
Bizim bakkalcı da çocuklara bile abla der, anneme de abla derdi mesela
Ama sana herkes diyomuş bilmiyorum otobüste bari yer verirken buyrun filan denir ama semtte önemlidir belki bilemiyorum :KK53:
ABLA GEL OTUR İÇİMDEN YEMİNLE KÜFÜR EDİYORUMÖ YA ABLA DEME YER VERME DE

ABLA GEL OTUR İÇİMDEN YEMİNLE KÜFÜR EDİYORUMÖ YA ABLA DEME YER VERME DE
aysengruda.webp
Aklıma bu geldi :oops::KK48:

Onların niyeti iyidir.
Normal böyle şeyler
Bana da abla teyze falan her şey denilebiliyor :KK68:
Acaba siz kendinizi kaç görüyorsunuz sorun burada olmasın?

Ne desin kargo calisani hanimefendi, kucuk hanim falanmi desin ??? Sonucta kargo calisani . Sizi yenge kategorisinden genc oldugunuz icinde abla kategorisine koymus, tipiniz daha buyuk gostermiyorsa, size yer veren 15-18 arasi yurdum ergenidir hani hanimlara yer verelim ayakta kalmasinlar hesabi.
ERGEN OLSA ANLIYCAM 20VE 30 YAŞ GRUBU ABLA DİYOR NEZAKATEN SİZ DESİN ABLA NE YA

Onların niyeti iyidir.
Normal böyle şeyler
Bana da abla teyze falan her şey denilebiliyor :KK68:
Acaba siz kendinizi kaç görüyorsunuz sorun burada olmasın?
büyük göstermiyorum yaşımı herkes demeye başladı taktım artık özelliklede kendi yaşıtlarım acaba yaşlandın mı acaba çok mu büyük gösteriyor demeye başladım

25 e gelincede teyze diyorlar buna hazırla kendini :KK14:
Aynen öyle. 24 yaşındayim. Komşunun 13 yaşında ki oğlum teyze diyo bana. Pek takmıyorum annesi uyarıyo ayıp oğlum abla desene diye.

Hem bi de abla demek bizim ülke de yaşı ne olursa olsun "hanımefendi diyecek kadar kibar biri değilim ama isminle hitap edecek kadar da samimi değiliz"in bir versiyonu. Takma bence.

hanımefendi diyemeyiz biz, bayan deriz kadın değil ( ben çok kişiye kimseyi baymıyorum demişimdir)

millet olarak hitap konsunda kusurluyuzdur ne yazık ki, takılmamaya bak, teyze de diyecekler merak etme daha geçen hafta dolmuşta lise öğrencisi teyzeye yol verin dedi, abla diyeydin iyiydi dedim ;D
al işte öküz ya siz demek bu kadar mı zor

Aynen öyle. 24 yaşındayim. Komşunun 13 yaşında ki oğlum teyze diyo bana. Pek takmıyorum annesi uyarıyo ayıp oğlum abla desene diye.

Hem bi de abla demek bizim ülke de yaşı ne olursa olsun "hanımefendi diyecek kadar kibar biri değilim ama isminle hitap edecek kadar da samimi değiliz"in bir versiyonu. Takma bence.
siz desinler yada hiç bişey deme abla ne ya benle yaşıtsın

büyük göstermiyorum yaşımı herkes demeye başladı taktım artık özelliklede kendi yaşıtlarım acaba yaşlandın mı acaba çok mu büyük gösteriyor demeye başladım

Bence takma bazen ben bile yanlışlıkla gencecik birine ne diyeceğimi bilemediğimden o an kafa karışık herhalde iş yerimde abla diye pot kırabiliyorum.

Bence takma bazen ben bile yanlışlıkla gencecik birine ne diyeceğimi bilemediğimden o an kafa karışık herhalde iş yerimde abla diye pot kırabiliyorum.
hepsinin mi kafası karışık kısacası milletce hitap etmeyi bilmiyoruz :KK53:

Seni tanımayan hadi yaşını tahmin edemedi diyelim tanıyan bile ısrarla diyebiliyor hele esnaflarda ağız alışkanlığı yapacak bişey yok yani üniversitedeyken yazın çalıştığım yerde yemek yediğimiz bi lokanta vardı adam otuz küsur yaşında iki çocuğu var ben abi derken bile abla diyordu üni öğrencisiyken düşün özetle takma yani

Ben zaten bi kere oldu bunu espiri olsun diye yazdım
Zaten 30 olmuşum desinler dursunlar :KK53:

Back
X