abla nedir ya

Alt komsumla aynı yaslardayiz bana ilk basta abla diyodu.
Sen kaç yasindasinki bana abla diyosun dedim:KK53:
Ve bu yaz dışarda oynayan bi kaç çocukta teyze demişti
Noluyo dedim ya kendi kendime yaş 28 oldu diye teyzemin olduk :KK57:

22 yaşındayım kendi yaşıtlarımdan sürekli abla kelimelerini duymaya başladım zoruma gidiyor artık ya psikolojim bozuldu kardeşim bile abla demiyor bana biraz önce kargo almaya gelen çocukla konuşuyorum işte size ulaşmak imkansız sürekli meşgul gibisinden şaka yapıyorum abla çok yoğunuz demez mi kan beynime sıçradı abla ne ya sürekli bunu duymaktan bıktım işten eve dönüyorum otobüste gel abla otur diyorlar içimden abla deme yerde verme öküz diye saydırıyorum budamı dert diyeceksiniz ama çok taktım bu durumu :cry::cry::KK42::KK42:

O saygıyla alakalı bir şey ,yani bir de isminizi bilmeyen insanlar olduğundan abla derler ne var bunda ?

şimdi bazen erkekler karşısındaki hanıma kötü niyetli olmadığını ifade etmek için de abla derler çok kafaya takma

Ben üniversiteye geç gittim. Benden 6-7 yaş küçükler vardı. Ama hiçbiri abla demedi. Hatta atıyorum ismim Esra olsun ''Esroş'' diyorlardı. Ben kızıyordum erkeklere özellikle ''ne ablası yeeaaaaa'' diyorlardı. .

10 yaş küçükler de demiyor. Ama tabi bu konuda dert değil. Ben küçük göstermekten çok memnunummmmmmm . .

onlara bakılırsa saygıdan öyle diyorlar bende çok duyuyorum bazıları bacım diyor bazıları abla diyor kimi yiğenim diyor ben hiç rahatsızlık duymadım ama hanımefendı deseler ya da ismimizle hitap etseler daha hoş olur.

ya ne olacak ki, abla dese ne yazar, teyze- hala dese ne olur...

Nedir ki yaş kompleksi? Allah hayırlı ömürler versin. 30 lu yaşları zor gören arkadaşlarım oldu, böyle şeylere takılmamayı zaman öğretiyor galiba.

onlara bakılırsa saygıdan öyle diyorlar bende çok duyuyorum bazıları bacım diyor bazıları abla diyor kimi yiğenim diyor ben hiç rahatsızlık duymadım ama hanımefendı deseler ya da ismimizle hitap etseler daha hoş olur.
yani onları demiyorsan siz de yada sus kendimden büyükler abla diyor sorun yapmıyorum ama kendi yaşıtlarımın abla demesi ne ya

Ben üniversiteye geç gittim. Benden 6-7 yaş küçükler vardı. Ama hiçbiri abla demedi. Hatta atıyorum ismim Esra olsun ''Esroş'' diyorlardı. Ben kızıyordum erkeklere özellikle ''ne ablası yeeaaaaa'' diyorlardı. .

10 yaş küçükler de demiyor. Ama tabi bu konuda dert değil. Ben küçük göstermekten çok memnunummmmmmm . .
evet abla ne adımı de yada siz ulen hiç deme abla diyeceğine öl bi sen ya bi zahmet öl :KK62:

Nine olucaz ilerde nine :p
Erkekler iyi niyet göstermek amaclı cok kullaniyorlar ablayı. Bircok kez abla olmuslugum vardir sagolsunlar:-)

22 yaşındayım kendi yaşıtlarımdan sürekli abla kelimelerini duymaya başladım zoruma gidiyor artık ya psikolojim bozuldu kardeşim bile abla demiyor bana biraz önce kargo almaya gelen çocukla konuşuyorum işte size ulaşmak imkansız sürekli meşgul gibisinden şaka yapıyorum abla çok yoğunuz demez mi kan beynime sıçradı abla ne ya sürekli bunu duymaktan bıktım işten eve dönüyorum otobüste gel abla otur diyorlar içimden abla deme yerde verme öküz diye saydırıyorum budamı dert diyeceksiniz ama çok taktım bu durumu :cry::cry::KK42::KK42:
Ayyy 32 de 42 de napcaksın bebeğim sen.. Taktığın şeye bak.. öküzler işte yani senden kaynaklı bi durum değil belli ki hiiiççç umrun olmasın ;)

Sen herhalde büyük şehirde falan yaşamıyorsun..o tıklım tıklım otobüslerde bana yer versinler de isterseler babaanne desinler :KK69:
VALLA İST. yaşıyorum alıştım artık o kalabalığa oturarak işe gidip eve geldiğimi görsem rüyamda hayra yormam o kadar kalabalık

bizim millet hitap etmeyi bilmediği için abla demek kolayına geliyor çoğunun.
cehaletlerine verip geçeceksiniz.

Back
X