- 16 Kasım 2015
- 3.317
- 3.842
- 53
Bir de gün- ay saymış yaSON 4 AYDIR BÖYLE

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir de gün- ay saymış yaSON 4 AYDIR BÖYLE
22 yaşındayım kendi yaşıtlarımdan sürekli abla kelimelerini duymaya başladım zoruma gidiyor artık ya psikolojim bozuldu kardeşim bile abla demiyor bana biraz önce kargo almaya gelen çocukla konuşuyorum işte size ulaşmak imkansız sürekli meşgul gibisinden şaka yapıyorum abla çok yoğunuz demez mi kan beynime sıçradı abla ne ya sürekli bunu duymaktan bıktım işten eve dönüyorum otobüste gel abla otur diyorlar içimden abla deme yerde verme öküz diye saydırıyorum budamı dert diyeceksiniz ama çok taktım bu durumu![]()
yani onları demiyorsan siz de yada sus kendimden büyükler abla diyor sorun yapmıyorum ama kendi yaşıtlarımın abla demesi ne yaonlara bakılırsa saygıdan öyle diyorlar bende çok duyuyorum bazıları bacım diyor bazıları abla diyor kimi yiğenim diyor ben hiç rahatsızlık duymadım ama hanımefendı deseler ya da ismimizle hitap etseler daha hoş olur.
ne yapayım taktıım ya otobüste bile yer veriyorlarBir de gün- ay saymış ya![]()
evet abla ne adımı de yada siz ulen hiç deme abla diyeceğine öl bi sen ya bi zahmet ölBen üniversiteye geç gittim. Benden 6-7 yaş küçükler vardı. Ama hiçbiri abla demedi. Hatta atıyorum ismim Esra olsun ''Esroş'' diyorlardı. Ben kızıyordum erkeklere özellikle ''ne ablası yeeaaaaa'' diyorlardı. .
10 yaş küçükler de demiyor. Ama tabi bu konuda dert değil. Ben küçük göstermekten çok memnunummmmmmm . .
öküz işte ne diyim pardon uzatırmısınız dese ne olur ö küzlerben 20 yaşındayken, dolmuşta arkamda oturan kadın çocuğuna "öndeki teyzeye parayı uzat hadi bakalım" dedi![]()
Sen herhalde büyük şehirde falan yaşamıyorsun..o tıklım tıklım otobüslerde bana yer versinler de isterseler babaanne desinlerne yapayım taktıım ya otobüste bile yer veriyorlar![]()
evet abla ne adımı de yada siz ulen hiç deme abla diyeceğine öl bi sen ya bi zahmet öl![]()
Ayyy 32 de 42 de napcaksın bebeğim sen.. Taktığın şeye bak.. öküzler işte yani senden kaynaklı bi durum değil belli ki hiiiççç umrun olmasın22 yaşındayım kendi yaşıtlarımdan sürekli abla kelimelerini duymaya başladım zoruma gidiyor artık ya psikolojim bozuldu kardeşim bile abla demiyor bana biraz önce kargo almaya gelen çocukla konuşuyorum işte size ulaşmak imkansız sürekli meşgul gibisinden şaka yapıyorum abla çok yoğunuz demez mi kan beynime sıçradı abla ne ya sürekli bunu duymaktan bıktım işten eve dönüyorum otobüste gel abla otur diyorlar içimden abla deme yerde verme öküz diye saydırıyorum budamı dert diyeceksiniz ama çok taktım bu durumu![]()
VALLA İST. yaşıyorum alıştım artık o kalabalığa oturarak işe gidip eve geldiğimi görsem rüyamda hayra yormam o kadar kalabalıkSen herhalde büyük şehirde falan yaşamıyorsun..o tıklım tıklım otobüslerde bana yer versinler de isterseler babaanne desinler![]()
22 yaşındayım kendi yaşıtlarımdan sürekli abla kelimelerini duymaya başladım zoruma gidiyor artık ya psikolojim bozuldu kardeşim bile abla demiyor bana biraz önce kargo almaya gelen çocukla konuşuyorum işte size ulaşmak imkansız sürekli meşgul gibisinden şaka yapıyorum abla çok yoğunuz demez mi kan beynime sıçradı abla ne ya sürekli bunu duymaktan bıktım işten eve dönüyorum otobüste gel abla otur diyorlar içimden abla deme yerde verme öküz diye saydırıyorum budamı dert diyeceksiniz ama çok taktım bu durumu![]()
Ben 27 yim ne abla dediler ne teyze:) belki de boyun uzun yapılı ise olgun gösteriyor olabilirsin.Takılma böyle şeylere.Tek derdin bu olsun:)25 e gelincede teyze diyorlar buna hazırla kendini![]()
İyi ya..İstanbul gibi bir şehirde, kişi başına düşen öküz oranı daha yüksek..takmaVALLA İST. yaşıyorum alıştım artık o kalabalığa oturarak işe gidip eve geldiğimi görsem rüyamda hayra yormam o kadar kalabalık