ONA BİŞEY DEMİYORUM BENDEN YAŞÇA BÜYÜK BİRİNE DİYORUM BELKİ AĞIZ ALIŞKANLIĞIDIR DİYİP GEÇİYORUM AMA KENDİ YAŞITLARIM DİYİNCE ZORUMA GİDİYOR Kİ BEN HEP CEVREME HANIMEFENDİ BEYEFENDİ DİYE HİTAP EDİYORUMooo ada bişeymi bana teyze dediler:) ciddi söylüyorum.bu arada o bazende saygı ifadesi olabiliyor benden büyük adamlar bana ablam diye hitap ediyorlar buda hoşuma gidiyo
kendi yaşıtlarım diyince zoruma gidiyor benden yaşça büyük biri diyince sorun yapmıyorum ama gençsin kibar ol ya abla ne abla kadar başına taş düşsünCanım ne kadar alıngansın..Abla biz Türklerde hanımefendi demek gibi birşey..Neden bu kadar kafaya takıyorsun. Bana abla diyenleri arka arkaya dizsem buradan köye yol olur32 yaşındayım, teyze bile diyen var. Dedem yaşında adamlar bana abla diyor.
22 yaşındayım kendi yaşıtlarımdan sürekli abla kelimelerini duymaya başladım zoruma gidiyor artık ya psikolojim bozuldu kardeşim bile abla demiyor bana biraz önce kargo almaya gelen çocukla konuşuyorum işte size ulaşmak imkansız sürekli meşgul gibisinden şaka yapıyorum abla çok yoğunuz demez mi kan beynime sıçradı abla ne ya sürekli bunu duymaktan bıktım işten eve dönüyorum otobüste gel abla otur diyorlar içimden abla deme yerde verme öküz diye saydırıyorum budamı dert diyeceksiniz ama çok taktım bu durumu
bir gün ekmek almaya fırına gittim fırındaki kız bna abla dedi resmen ya22 yaşındayım kendi yaşıtlarımdan sürekli abla kelimelerini duymaya başladım zoruma gidiyor artık ya psikolojim bozuldu kardeşim bile abla demiyor bana biraz önce kargo almaya gelen çocukla konuşuyorum işte size ulaşmak imkansız sürekli meşgul gibisinden şaka yapıyorum abla çok yoğunuz demez mi kan beynime sıçradı abla ne ya sürekli bunu duymaktan bıktım işten eve dönüyorum otobüste gel abla otur diyorlar içimden abla deme yerde verme öküz diye saydırıyorum budamı dert diyeceksiniz ama çok taktım bu durumu
canın sıkılıyor ve dertlenecek konu arıyorsun belli ki.. benden yaşça büyük insanlar bile (örneğin 60 yaşındaki manav amca) abla başka isteğin var mı diye soruyor.. abla bi hitap.. takma geçer..22 yaşındayım kendi yaşıtlarımdan sürekli abla kelimelerini duymaya başladım zoruma gidiyor artık ya psikolojim bozuldu kardeşim bile abla demiyor bana biraz önce kargo almaya gelen çocukla konuşuyorum işte size ulaşmak imkansız sürekli meşgul gibisinden şaka yapıyorum abla çok yoğunuz demez mi kan beynime sıçradı abla ne ya sürekli bunu duymaktan bıktım işten eve dönüyorum otobüste gel abla otur diyorlar içimden abla deme yerde verme öküz diye saydırıyorum budamı dert diyeceksiniz ama çok taktım bu durumu
"Hanımefendi" "Beyefendi" mi...bu toplumdan çok şey bekliyorsunONA BİŞEY DEMİYORUM BENDEN YAŞÇA BÜYÜK BİRİNE DİYORUM BELKİ AĞIZ ALIŞKANLIĞIDIR DİYİP GEÇİYORUM AMA KENDİ YAŞITLARIM DİYİNCE ZORUMA GİDİYOR Kİ BEN HEP CEVREME HANIMEFENDİ BEYEFENDİ DİYE HİTAP EDİYORUM
KENDİMDEN BÜYÜKLER DESİN BİŞEY DEMİYORUM AĞIZ ALIŞKANLIĞIDIR DİYORUM AMA KENDİ YAŞITLARIM DİYİNCE ZORUMA GİDİYOR SON 4 AYDIR BÖYLEcanın sıkılıyor ve dertlenecek konu arıyorsun belli ki.. benden yaşça büyük insanlar bile (örneğin 60 yaşındaki manav amca) abla başka isteğin var mı diye soruyor.. abla bi hitap.. takma geçer..
siz desinler o zaman ya abla nedir yada bişey deme öküzler bu erkeklerin hepsi öküz"Hanımefendi" "Beyefendi" mi...bu toplumdan çok şey bekliyorsun. "Bağyan" da diyebiliyorlar..Abla desinler daha iyi bence.
işte orda ipler kopuyor gel abla otur ulen aynı yaştayız yer verme neDiğerleri tamam, kardeşin dememesi de doğal. Ama otobüste yer verilmesi
hhhaaaha ha ha canım yaaasiz desinler o zaman ya abla nedir yada bişey deme öküzler bu erkeklerin hepsi öküz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?