- 19 Eylül 2013
- 2.166
- 1.823
- 373
ben akraba olmak istemiyorum sevgili olmak istiyorsam![]()
O zaman hissiyatini belli edeceksin oda gardını indirip yürüyecek sana...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben akraba olmak istemiyorum sevgili olmak istiyorsam![]()
göstermiyorum en fazla bi kaç kişi 25 dediÇok mu büyük gösteriyorsun acaba abla denmesi normal de.Otobüste yer verilmesini anlamadım 22 yaşında ki birine.Bizim burda metro da otobüste 17 18 yasındakiler 70 yaşında olan yaşlılara yer vermiyor.Ben uyanıp kalkıp yer veriyorum onlar hiç utanmıyor.
Bir reklam vardı "bana teyze teyze dediler "22 yaşındayım kendi yaşıtlarımdan sürekli abla kelimelerini duymaya başladım zoruma gidiyor artık ya psikolojim bozuldu kardeşim bile abla demiyor bana biraz önce kargo almaya gelen çocukla konuşuyorum işte size ulaşmak imkansız sürekli meşgul gibisinden şaka yapıyorum abla çok yoğunuz demez mi kan beynime sıçradı abla ne ya sürekli bunu duymaktan bıktım işten eve dönüyorum otobüste gel abla otur diyorlar içimden abla deme yerde verme öküz diye saydırıyorum budamı dert diyeceksiniz ama çok taktım bu durumu![]()
insan tanımadığı birine abi abla demesi bana saçma geliyor yaşı ne olursa olsun siz diye hitap ederim yada beyefendi hanımefendi diyeBir reklam vardı "bana teyze teyze dediler "
30 yaşındayım ama bu tanimayan insanlar hanfendi demeyi ögrense keşke. Kargo elemanı ve sizde müşterisiniz sonuçta.
Aynen bende. İş yerinde bile hiç sevmezdim öyle mıç mıç ahmet abi ayşe abla diye. Sanki mahalle kahvesi.insan tanımadığı birine abi abla demesi bana saçma geliyor yaşı ne olursa olsun siz diye hitap ederim yada beyefendi hanımefendi diye
Çook hoşsun . Üzülme bea. Henuz 22 yasındasn abla deseler nolucak sankı. Mesela 26 yasındaym abla deseler bozulurmmmmmSence en fazla kac gosteriyor olabilirim ki 50 6o
HAHAH BUDA İYİ söylemek lazım abla diyenlere şok olsunlarAyyyy ben de sinir oluyorum şu anla muhabbetine yaa. Hadi erkekler saygı gösterisi olarak diyorlar,bacım demode oluyor diye. Ama markette falan kasiyet kızlar da abla abla diyorlar, baksan bendn 5 yaş büyük.
E be ablacım, ben erken yaşta evlenip çocuk yaptım ama sen evde kaldın diye benim suçum mu yani![]()
aynen ya abi abla nedir iş yeri resmiyettir ama millet olarak abi abla hastasıyızAynen bende. İş yerinde bile hiç sevmezdim öyle mıç mıç ahmet abi ayşe abla diye. Sanki mahalle kahvesi.
yok ama abla diyip en kötüsüde yer veriyorlar ben şok oluyorum ulen abla deme hem lazım olur hem abla diyeceğine bütün yol boyu ayakta giderim ama apla apla demeÇook hoşsun . Üzülme bea. Henuz 22 yasındasn abla deseler nolucak sankı. Mesela 26 yasındaym abla deseler bozulurmmmmm)))ama senın ablalık yerın mı var yaa. Takılma.
Teyze deme lazim olur![]()