abla nedir ya

Anlıyorum canım yabancılar demesı banada garıp gelıyor yasını bılmeden abla denmesı ama sen kafana taktıkca gelır senı bulur
aynen ya yabancısın tam,nımıyorsun ebni ki siz diye hitap etmen gerek ne bu samimiyet gençsin bide burdan başka istanbul yok :KK53::KK53:

Otobuste bayanlara oncelik verilir kizlar bu bir nezaket.Banada abla derler cok kucukler teyze der.Hosuma gider benim acikcasi :)
küçükler kendi yaşıtların diyince hoşunuma gitmiyor ya ufak çocuklar teyze diyolar demeselerde ben zorla teyze dedirtiyorum aban gençler demesin :KK62::KK62:

Ne desin şimdi koca göbekli bıyıklı sakallı adamlar küçük hanim mi desin matmazel mi desin :KK45:

Ne desin şimdi koca göbekli bıyıklı sakallı adamlar küçük hanim mi desin matmazel mi desin :KK45:
büyüklere bişey demiyorum 30 yaş üstüne balası diye hitap ediyorlar büyüktür adam ne diyecek ama gençler abla ne siz demek zor olmasa ki 3 harf abladan kısa ağızları yorulmasın hep iyi niyet :KK53::KK53:

Ayşen Guruda yapardı 'abla deme banaa'.. :) :)
Şaka şaka.. Kargo, usta vs. ya da Türk erkeği genel olarak bacım kıvamında abla der. Hani abla kardeş görüyorum seni benden sana zarar gelmez gibi. Bizim bir boyacı vardı benden20 yaş büyük ablam bir su verir misin, abla camı açar mısın derdi. Bunda takılacak bir şey yok. Yaşın itibari ile gereksiz alınganlık yapıyorsun bence..

arkadaşlarımın çocukları teyze diyor bana. ayrıca dışarıda abla demeleri de güzel bişey. abla diyen adam sana yılışmayacak olan adamdır, onlara göre bir saygı ifadesi o :))

bazı insanların hitap tarzı budur buna fazla takılmışsınız...

ne güzel yer vermiş işte. ne takılıyorsun ona buna. geç otur güzelce ohh miss. şahsen hiç sevmem ayakta gitmeyi aksi gibi yer verene de pek rastlamadım :KK70:
yer vermesi güzel kibar çocuk ne kadar da diyorum belki yürüycem sana abla diyince ağzının ortasına vurasım geliyor :KK53::KK53:

Keşke hergün bana otobüste, bırak ablayı teyze anne gel otur deyip yer verseler. Asla rahatsı olmazdım, sağol evladım der otururdum.

Şaka bir yana kötü anlamda söylenmiyor abla. Belki size tuhaf ama sizin yanlış anlamanızı istemedikleri, yada onlardan rahatsızlık duymanızı istemedikleri için abla diyerek rahat olmanızı sağlamaktır amaçları. Olumsuz düşünmeyin.

ben 17 yaşında olduğum halde bana da abla diye hitap edenler oluyor. Umursamıyorum o kadar, ağız alışkanlığıdır büyük bir ihtimal.

Keşke hergün bana otobüste, bırak ablayı teyze anne gel otur deyip yer verseler. Asla rahatsı olmazdım, sağol evladım der otururdum.

Şaka bir yana kötü anlamda söylenmiyor abla. Belki size tuhaf ama sizin yanlış anlamanızı istemedikleri, yada onlardan rahatsızlık duymanızı istemedikleri için abla diyerek rahat olmanızı sağlamaktır amaçları. Olumsuz düşünmeyin.
doğrudur ama gençler demsin ya yaşca büyük olnalar diyor rahatsız olmuyorum ama kendi yaşıtlarımın abla demesi tuafıma gidiyor

bacım demelerindense abla,teyze hatta nine demelerini tercih ederim :)))))

Hayatta daha büyük dertler var. Daha bu yaşta buna psikolojin bozuluyorsa on sene sonra görüşelim. Ne var bunda .

Canimcim abla yine teyze'nin yaninda hafif kaliyor ya:KK48:ya teyze deseler cekip vuracan heralde :KK70:takilma guzelim bizim insanimiz boyle gelmis boylede gider..:KK59:

Back
X