Abla olanlar..

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.668
498
Ablam bayramdan bir iki gün önce geldi eşiyle anneme. geldiği gün görüştük bayramda da yanına gittik bayramın ikinci günü de gittik. Ertesi gün biz eşimle tatile çıkacaktık. gittik gittiğimiz gün akşamı da onları bize davet ettik. Geldiler bi saat oturup gittiler yeğenim çok küçük hep ağlıyor ama bizde evdeydik yani dışarda olsak neyse. Ablam gelmeden önce eşi ile konuşup anlaşmış çok oturmayalım hemen kalkalım diye eniştem demiş eşime. Eşim söyledi bana da. Çok ilginç işte kaç aydır görünüyorsunuz hemen kalkmak istemesi dedi. Bana da ilginç geldi. Sizce normal mi? Sz kardeşinizle oturmazmıydınız evine gitmişken? Sonra hep siz mi dert anlatırsınız kardeşinizi hiç dinlemez misiniz? Kötü gününde neyin var demez misiniz?

Ablayım.. Erkek kardeşim var..
Ben rahatsız olmasınlar diye erken kalkalım derdim.. Hem öyle gün oturması gibi saatlerce olmasın hem de çocuğum ufaksa rahatsız olmasın diye..
Tabi sizin ablanız neden yaptı bilemem ama enişteniz çok boşboğazmış.. Böyle şey söylenmez.

Ablam bayramdan bir iki gün önce geldi eşiyle anneme. geldiği gün görüştük bayramda da yanına gittik bayramın ikinci günü de gittik. Ertesi gün biz eşimle tatile çıkacaktık. gittik gittiğimiz gün akşamı da onları bize davet ettik. Geldiler bi saat oturup gittiler yeğenim çok küçük hep ağlıyor ama bizde evdeydik yani dışarda olsak neyse. Ablam gelmeden önce eşi ile konuşup anlaşmış çok oturmayalım hemen kalkalım diye eniştem demiş eşime. Eşim söyledi bana da. Çok ilginç işte kaç aydır görünüyorsunuz hemen kalkmak istemesi dedi. Bana da ilginç geldi. Sizce normal mi? Sz kardeşinizle oturmazmıydınız evine gitmişken? Sonra hep siz mi dert anlatırsınız kardeşinizi hiç dinlemez misiniz? Kötü gününde neyin var demez misiniz?
Kusura bakma da eski konunu gun gibi hatirliyorum. O kadar geldigine sukret. Cok normal boyle davranmasi.

Kucuk cocugu varsa rahat edemiyor olabilir erken kalkmak istemesi gayet normal suan yeni anne zorlaniyir olabilir kimsenin derdiyle ilgilenecek dermani olmayabilir ablaniz gayet normal

Sizin yaptıklarınızdan sonra çok oturmamaları normal değil mi? Bir önceki konunuzu ben hatırlıyorum, siz ne çabuk unuttunuz.

önceki konuyu bilmiyorum ama abim 8 yıl evli kaldı evine 2 kez çaya bir kez yemeğe gittim hiç kalmadım.
kızkardeşim 1 yıllık evli 1 kere kahveye gittim.
anne babamın evinden başka kimsenin evinde yayılmayı sevmem, kardeşim de olsa, huyumu bildikleri için onlar bana gelir en az 1 hafta kalırlar.

Bu yaşadıklarınızdan sonra çok normal azarlamadıgınız tartışmadığınız insan kalmadı bayram öncesi tabiki ablanız durmaz zaten ablanızın suçu yok suç enişte ve eşinizde.Eşiniz sizinle vakit geçirmekten Hoşlansa şu an buolayları yaşamaZdınız.

Bana pek anormal birsey gormedim. Enisten neden yumurtlamiski.
Bizde bazen esimle anlasiriz bir yere gitmeden once sukadar oturalim bukadar oturalim siye ama kalkipra ikimizden biri ev sahibine yumurtlamaz.
Eski konunu bilmiyorum.

Ablanızdan başka derdiniz yok mu sizin?
Bir rahat bırakın birbirinizi ya.
Gelseler bir dert, gelmeseler bir dert, gelip az otursalar ayrı bir dert.
Kendinize bir uğraş bulun.
Ömrünüzü böyle didişerek bitirmeyin.

Ayrıca hiç de anormal değil 1 saat oturmaları.
Kız kıza olsanız neyse, eşleriniz de varken isabet olmuş az kaldıkları.

ablanın eşiyle bu şekilde konuşması normal çünkü küçük bebeği var veya başka sorun vardır ama senin eşine bunun söylenmesi çok garip..

Eniştenin doğru söylediği ne malum? Doğruysa bile karısıyla aldığı özel kararı niye size yansıtacak kadar terbiyesiz?

Bence sen ablana çok fena takmışsın ne yapsa kötüne gidiyor
Önceki konularından da belli

Ablanizla enisteniz son olaylardan sonra buyukluk etmis gelmis enistenizde esinize senin icin geldik bir saat oturdukki anlayin tavrimizi demek istemis.

Back
X