• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

:( abla tavsiyelerine ihtiyacım var

Ceceyli

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2016
50
12
38
Ben birini sevdim ve o kişi abimin arkadasi ydi cesaret edip ona yazdım başta kizsada ailemi sevdiği için böyle birşeyin olabileceğini ama olursada evlilikle sonuclanacgini söyledi sevdik birbirmizi hep evlilik hayali kurduk sonra bu benden ayrıldı birden ne yaptıysam donmedi yalvardimyakardim ve sonundan öğrendim ki ablam abim duyar korkusuyla ona mesaj atıp bitirmemizi istemiş neyse biz tekrar barıştik benim zorumlà ama su an çok uzak bana acaba sevgisi mi bitti yoksa ablam yüzünden mi yada beni kendinden soğutmak mi istiyor

Bence ailenden korkuyodur senden hoslanmasa evlilik konusmazdi. Ablan niye boyle yersiz bi hareket yapmis?

Gerçekten seviyorsa neden bıraksın hadi korktu bıraktı diyelim anlayamadım neden evlilik niyeti varsa çekimsin ki bu kadar. Abin çok mu sert. Senin için bişeyleri göze alması gerekir. Abinden önce annen baban var. Onlar varken laf düşer mi abiye

Ablanın mesajı ile vazgeçen ,senin yalvarmalarınla barışan birinden hayır gelmez.Önce kişiliği otursun sonra ne istediğine karar versin de öyle ilişki yaşasın.
rüzgar nereden esiyorsa oraya savrulan birinden hayır gelmez.
Not:abinin arkadaşından başka erkek mi kalmadı kuzum .

Annemle babama açılıcam de bakalım ne diyecek. Çözüm bul. Bulduğun çözüme göre anlarsın sevip sevmediğini

Gerçekten seviyorsa neden bıraksın hadi korktu bıraktı diyelim anlayamadım neden evlilik niyeti varsa çekimsin ki bu kadar. Abin çok mu sert. Senin için bişeyleri göze alması gerekir. Abinden önce annen baban var. Onlar varken laf düşer mi abiye
Ya benim babam yok abimde evde sözü geçen insan bi 6 ay beklememiz lazım söylemek için o geçen süre de baskasindan duyar sa is kötu olur

Ablanın mesajı ile vazgeçen ,senin yalvarmalarınla barışan birinden hayır gelmez.Önce kişiliği otursun sonra ne istediğine karar versin de öyle ilişki yaşasın.
rüzgar nereden esiyorsa oraya savrulan birinden hayır gelmez.
Not:abinin arkadaşından başka erkek mi kalmadı kuzum .
Sevdim ama☺

Ablan niye ona mesaj atmış anlamadım . Ben olsam ablama iyi bir patlardım ne demek benle değil de onunla konuşmak ... Abin arkadaşına güvenmeyecekse kime güvenecek ?

Ablanın lafıyla bu gün senden ayrılan ,Yarın evlenince abim kardeşimi geri getir dese geri mi verecek :D ? Bu adam seni aldatıyor olmasın sonuçta raya süre girdi bulmuş olabilir başka birini ? Aynı anda senide götürüyor olabilir .

O seni gerçekten seviyorsa ne abinden korkar ne de ablanın mesajı aranıza girer.
Çabalaması lazım ablan msj attıgında onu ikna etmesi, seni gercekten sevdigine inandırmasi gerekirdi. Korkup kacması degil.

Ablan kıskanmış bence sizi. :d yaşlar kaç? Abine söylesin bence sevgilin. Arkadaşının kız kardeşiyle evlenen insanlar biliyorum.
Ablam evli ya niye kıskansin ailemin huyu nu bildiği için sevgili olduğumuz oryaya çıkarsa ne verirler ne ikna olurlar

Ablan niye ona mesaj atmış anlamadım . Ben olsam ablama iyi bir patlardım ne demek benle değil de onunla konuşmak ... Abin arkadaşına güvenmeyecekse kime güvenecek ?

Ablanın lafıyla bu gün senden ayrılan ,Yarın evlenince abim kardeşimi geri getir dese geri mi verecek :KK70: ? Bu adam seni aldatıyor olmasın sonuçta raya süre girdi bulmuş olabilir başka birini ? Aynı anda senide götürüyor olabilir .
Yok ya tanıyorum az çok onu hem biliyor aldatsa bile hemen kulağıma gelir abimle çok samimi onu bırak böyle şeylerden pek anlayan biri diil

Yok ya tanıyorum az çok onu hem biliyor aldatsa bile hemen kulağıma gelir abimle çok samimi onu bırak böyle şeylerden pek anlayan biri diil

O zaman ciddi boyutta özgüven eksikliği var . Çünkü ben kendi eniştemden biliyorum oda abimle arkadaştı araya annesini soktu abim askerdeydi abimi aradılar abimde o arkadaşım ondan iyisi mi olacak demişti ki Eniştemde vefat etmişti yani 3 aşağı 5 yukarı aynı sadece bizimkiler sevgili olmadan eniştem direk araya görücü sokmuştu :D :D

madem okadar ciddi evlilik falan lafları geçmiş, çıksın abinin karşısına söylesin niyeti ciddi adama abin niye kızsın ?
abinizin kızacagı bir tipse, abiniz niye arkadaş ?
yaşlarınız falanmı uymuyo ?

Eğer ki gerçekten seni seviyorsa, gelsin seni babandan istesin o zaman ??

Back
X