• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablalar bir sey sorucam cok kirginim

Silah zoruyla mı evlendin ve çocuk yaptın ? Ciddi soruyorum yargılamak için değil.
Eğer öyleyse haklısın, çaresizmişsin. Değilse boşuna burada kendini acındırmaya çalışma. Her insan seçimlerinin sonuçlarını yaşar.
Aile dayagindan uvey qnn3den kaçtım kendini cok efendi tanitti gercek yuzu degilmis meğer bir hata omrume mal oldu zaten beni kurtarin demiyorum cok uzgunum dertlesmek istedim

Dun dogum gunumdu esim hatirlamadi komse hatirlamadi ama onemli olan o debil zaten çok da sevmem öyle seyleri esim aksam disari cikti gece 1 de geldi sozde saka uapiyor ya salak gerizekalı beyinsiz deyip furuyir bir de diyor ne surat asiyorsun zaten evlenmisim ail3m yanimda degil babamla bile konuşmuyorum onun icin bari unuttun unutrun gece laf soyleme guz2l sarilip uyuyalim laf soyledi bemde dedim laf soyluyorsun uzuluyorum doğum gunum bugun dedim sonra iste vay efendim ben surat asmisim hatirlamayabilirmis insanlik haliymis ben edepsiz terbiyesizmisim yuz vermiste boyle olmus sansimi sorluyormusum dayak istiyormusum beni bir seylere zorlama diyor aldatmayi ima ediyor hamileyim hamile olmasan bilirdim ne yapacagimi diyor sonra aglamaya basladim dedi ki işte terbiyesiz senden çok var dışarda kerhane orda nasil kırıldım zoruma gitti sizce ben mi abartiyorum hatirlasim hediye alsin istemedim sadece guzelce sarılıp uyumak istedim beni cok seviyor kotu degil ama dili cok sivri pis tek sorun dili siniri ama cok kirildim icimdeki sevgi saygi bu sozden sonra bitti ebde iki yabanciyim onunla gozumde sadece çocuklarımin babasi benim icinde bir yabancı
İnanamıyorum yaşınız küçük galiba nasıl evlendiniz bu adamla çok üzüldüm :(

Silah zoruyla mı evlendin ve çocuk yaptın ? Ciddi soruyorum yargılamak için değil.
Eğer öyleyse haklısın, çaresizmişsin. Değilse boşuna burada kendini acındırmaya çalışma. Her insan seçimlerinin sonuçlarını yaşar.
Aile dayagindan uvey qnn3den kaçtım kendini cok efendi tanitti gercek yuzu degilmis meğer bir hata omrume mal oldu zaten beni kurtarin demiyorum cok uzgunum dertlesmek istedim
Peki üç senede neden 2.cocuk ?? Atlı mı koşturıyordu.
Bir ara duzelmisti cok iyiydi

babamla bile konuşmuyorum onun icin
Aşka bak, insana babasını sildiriyor. Hem de ezikleyen aşağılayan hiç yerine koyan döverim aldatırım diyen bir hanzo için. Senden çok var kerhane orada lafını baba evinizde duydunuz mu hiç? Kulağınızla bu lafları duyuyorsunuz ve aslında beni çok seviyor diyorsunuz pes vallahi,

Neyse kocanızın kafasını kızdırmayın susun oturun. Kerhane falan diyor kaptırırsınız sonra. Bu olmazsa üçüncü çocuğu yaparsınız.

Bu şerefsiz için babanla görüşmüyorsun öyle mi? Baban öyle haklıymış ki. Allah bu adamı bildiği gibi yapsın.
Neyi seviyor? Kerhane seviyor. Sen de kerhaneci falan mısın ki seni sevsin? Tövbe ya! Kendinize bu yaptırmayın yazıklar olsun!

Dun dogum gunumdu esim hatirlamadi komse hatirlamadi ama onemli olan o debil zaten çok da sevmem öyle seyleri esim aksam disari cikti gece 1 de geldi sozde saka uapiyor ya salak gerizekalı beyinsiz deyip furuyir bir de diyor ne surat asiyorsun zaten evlenmisim ail3m yanimda degil babamla bile konuşmuyorum onun icin bari unuttun unutrun gece laf soyleme guz2l sarilip uyuyalim laf soyledi bemde dedim laf soyluyorsun uzuluyorum doğum gunum bugun dedim sonra iste vay efendim ben surat asmisim hatirlamayabilirmis insanlik haliymis ben edepsiz terbiyesizmisim yuz vermiste boyle olmus sansimi sorluyormusum dayak istiyormusum beni bir seylere zorlama diyor aldatmayi ima ediyor hamileyim hamile olmasan bilirdim ne yapacagimi diyor sonra aglamaya basladim dedi ki işte terbiyesiz senden çok var dışarda kerhane orda nasil kırıldım zoruma gitti sizce ben mi abartiyorum hatirlasim hediye alsin istemedim sadece guzelce sarılıp uyumak istedim beni cok seviyor kotu degil ama dili cok sivri pis tek sorun dili siniri ama cok kirildim icimdeki sevgi saygi bu sozden sonra bitti ebde iki yabanciyim onunla gozumde sadece çocuklarımin babasi benim icinde bir yabancı
Polyanna cılık oynamayı bırakın ve gerçeklerle yüzleşin. Seven bir erkek kalbinizi kıracak tek bir kelime söyleyebilir mi? Diyelim ki unuttu özür dilerim telafi edicem dediği an konu kapanır biter. Şu sizin 'seven erkek, iyi erkek' den kastınız ne gerçekten anlamıyorum. Bu iyiyse öldürünce mi kötü oluyor? Neye göre karar veriyorsunuz iyi kötü olduğuna? Bence kocanız berbat bi adam. Hepimiz kocalarımıza trip atıyoruz kendim için konuşuyorum kocama kızsam küssem trip atsam ne yapacağını şaşırır gönlümü almadan uyumaz. Küserim koltukta yatarım o da aynı oda da yerde yatar. Normali bu geliyo bana biz mi koşucaz peşlerinden?

Kaç çocuğunuz var? 23 yaşında mısınız? Nerden buluyorsunuz bu adamları? Tek sorun doğum günü mü?

Back
X