• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablalar bir sey sorucam cok kirginim

Gerçekten çok üzüldüm şu yaşadıklarınıza rağmen “ben mi abartıyorum” dediğiniz için. Velevki abarttınız diyelim bunlar bu laflar hamilesiniz birde.kimse hatırlamadı demişsiniz.İyiki doğdunuz❤️ayaklarının üstünde duran çocuklarının doğum gününde karne gününde tüm başarı ve başarısızlıklarında yanında olan güzel mutlu bir anne olmanızı diliyorum❤️ bu adamı boşayamıyorsanızda lütfen kalbinizden çıkarıp oraya kendiniz koyun🙏

Allah qskina dur ya zagen moralim hozuk ne annem ne babam yanimda gidecek yerim yok 2 cocugum vqr dqyak mi yiyim icime ata ata kanser olucam
Böyle bir evlilikte bu adama üçüncü çocuk bacım nolur şu seviyede insanlar çok üremesin ilgisiz ve mutsuz ailede büyümekten sağa sola sarıyorlar sonra

Olmuş bi hata cahillikten yeterince tanımadan evlendiniz diyelim de kırılmayı üzülmeyi bırakın artık kendine ve bebeğe yazık akıllı olup b planı hatta c d e f g planlarını düşünmeye başlayın derim işler çığrından çıkmadan nereye gidebileceğinizi nasıl geçineceğinizi nasıl daha huzurlu mutlu olurumu düşünün hamile halinizle böyleyse ilerde daha beter olabileceğinin farkında olarak adımlarınızı atın duygusal değil mantıklı hareket edin

Dun dogum gunumdu esim hatirlamadi komse hatirlamadi ama onemli olan o debil zaten çok da sevmem öyle seyleri esim aksam disari cikti gece 1 de geldi sozde saka uapiyor ya salak gerizekalı beyinsiz deyip furuyir bir de diyor ne surat asiyorsun zaten evlenmisim ail3m yanimda degil babamla bile konuşmuyorum onun icin bari unuttun unutrun gece laf soyleme guz2l sarilip uyuyalim laf soyledi bemde dedim laf soyluyorsun uzuluyorum doğum gunum bugun dedim sonra iste vay efendim ben surat asmisim hatirlamayabilirmis insanlik haliymis ben edepsiz terbiyesizmisim yuz vermiste boyle olmus sansimi sorluyormusum dayak istiyormusum beni bir seylere zorlama diyor aldatmayi ima ediyor hamileyim hamile olmasan bilirdim ne yapacagimi diyor sonra aglamaya basladim dedi ki işte terbiyesiz senden çok var dışarda kerhane orda nasil kırıldım zoruma gitti sizce ben mi abartiyorum hatirlasim hediye alsin istemedim sadece guzelce sarılıp uyumak istedim beni cok seviyor kotu degil ama dili cok sivri pis tek sorun dili siniri ama cok kirildim icimdeki sevgi saygi bu sozden sonra bitti ebde iki yabanciyim onunla gozumde sadece çocuklarımin babasi benim icinde bir yabancı
Eşin seni sevmiyor ve kötü biri

23 yaşındasın, 2.bebeğine hamilesin, şiddet görüyorsun, adam seni kerhanedekilerle eşit görüyor… Canım bu adam seni o kadar çok seviyor ki aşkından öldürebilir dikkat et olur mu?

Ailenizden sevgi ve şefkat görmediğiniz için gördüğünüz ilgiyi aşk zannedip tercih edilmemiş bir mutsuzluktan tercih edilmiş daha büyük bir mutsuzluğa geçiş yapmışsınız. Sevgi böyle bir şey değil. Seven insan sevdiğine böyle cümleler kurmaz. Hatta sevmeyi geçtim insan kimseye böyle cümleler kurmaz. Eşiniz dümdüz ayı. Üzgünüm ama bu evliliğe devam ederseniz çocuklarınızın hayatı da sizinkinden daha farklı olmayacak.

Gerçekten çok üzüldüm şu yaşadıklarınıza rağmen “ben mi abartıyorum” dediğiniz için. Velevki abarttınız diyelim bunlar bu laflar hamilesiniz birde.kimse hatırlamadı demişsiniz.İyiki doğdunuz❤️ayaklarının üstünde duran çocuklarının doğum gününde karne gününde tüm başarı ve başarısızlıklarında yanında olan güzel mutlu bir anne olmanızı diliyorum❤️ bu adamı boşayamıyorsanızda lütfen kalbinizden çıkarıp oraya kendiniz koyun🙏
Sanırım biraz daha agliycam

beni cok seviyor kotu degil ama dili cok sivri pis tek sorun dili siniri
Senin tek sorunun dili mi sence?
Seviyor mu oluyor yani böyle?
Sevmiyor, seni düşünmüyor, umurunda değilsin.
Seven kişinin davranışı böyle olmuyor kusura bakma ama kendini kandiriyorsun.
Üzüldüm senin adına...

Dun dogum gunumdu esim hatirlamadi komse hatirlamadi ama onemli olan o debil zaten çok da sevmem öyle seyleri esim aksam disari cikti gece 1 de geldi sozde saka uapiyor ya salak gerizekalı beyinsiz deyip furuyir bir de diyor ne surat asiyorsun zaten evlenmisim ail3m yanimda degil babamla bile konuşmuyorum onun icin bari unuttun unutrun gece laf soyleme guz2l sarilip uyuyalim laf soyledi bemde dedim laf soyluyorsun uzuluyorum doğum gunum bugun dedim sonra iste vay efendim ben surat asmisim hatirlamayabilirmis insanlik haliymis ben edepsiz terbiyesizmisim yuz vermiste boyle olmus sansimi sorluyormusum dayak istiyormusum beni bir seylere zorlama diyor aldatmayi ima ediyor hamileyim hamile olmasan bilirdim ne yapacagimi diyor sonra aglamaya basladim dedi ki işte terbiyesiz senden çok var dışarda kerhane orda nasil kırıldım zoruma gitti sizce ben mi abartiyorum hatirlasim hediye alsin istemedim sadece guzelce sarılıp uyumak istedim beni cok seviyor kotu degil ama dili cok sivri pis tek sorun dili siniri ama cok kirildim icimdeki sevgi saygi bu sozden sonra bitti ebde iki yabanciyim onunla gozumde sadece çocuklarımin babasi benim icinde bir yabancı
Aynen seni çok seviyor

23 oldum dun

Kerhane ye giderim demedi senin gibisi dolu dışarda kerhane orda dedi beni orda kine benzetti
bende öyle anlamıştım da arkadaşlar yorumlayınca , ben yanlış anladım sandım. ya kızsam sövsem sana ayrı eşine ayrı.kültür işte evliliğiniz yaşantınız erkeklere tapmalar kadınları moktan beter görmeler. banlanmak istemiyorum. Allah yardımcınız olsun.

Aynen kardesim seni cok seviyor . Leyla mecnun aski gibi bi sey oyle yani biz anlayamiyoruz tabi ki ? Ne istiyorsun gercekten hayattan ? Adam sana hamile karisina dünyanin en igrenc laflarini etmis aldatmakta tehdit etmis mesela ne bekliyosun burdaki insanlardan ne diyelim sana. Tekmeyi basmiyosun boyle les birine bi de 2. Çocuk doğuruyosun saka mi bunlar. Niye kendine bunlari reva görüyorsun? Dogum gününü hatirlamamasini bosver ya bu adam seni döverde . Tekmeyi bassan keske de nerde…

Bu mu sevgisi ??
Off çok sinirlendim ne yazacağımı şaşirdim

güzel kardeşim
"seni seviyorum deliler gibi aşığım kız sana"
demeyle sevmek olmuyor

demek o kadar kolay ki...ha ben mümkün değil diyemem kolay kolay kimseye de (bi anneme diyorum sürekli seviyorum kız seni diye) :D
bazı erkeklerin dilinde sakız gibi bu laflar bi de amk. diyorlar ya hani her cümlenin başında ve sonunda, onun gibi şey olmuş ağzında yuva yapmış

seviyor da ne yaptı ?
eni kerhanedekiyle eş gören bir adam seni ne kadar seviyor olabilir?
ya da hadi sevdi

başlarım öyle sevgiye.

normal, sağlıklı bir sevgi değil bu. o yüzde "ama seviyor" deme. sevmek böyle bir şey değil.

20 yaşında evlenmişsin
herhalde baba evinde huzun yoktu

kurtulurum sandın o da olmamış
bu saatten sonra ne yapacaksın?
dah 20li yaşlarında, herşey çok taze iken heyecanlar zirvede iken
d.günü hatırlamayan seni ağlatan, pis pis laflar eden adamla 30 40 50li yaşlarda ne yapacaksın?

Yani tamam bir hata yapmışsın bu adamla evlenip iki çocuk yaparak daha cok gencsın bari bundan sonra hata yapma. Boşan çocukların bu ortamda büyümesin.

Back
X