- Konu Sahibi herguzelseyealinmak
-
e konuş konuş nereye kadar???Bende fikir belirtiyorum bazı şeyler mantıklı gelmiyor sürekli sex mi yapıdaz
Kk ya hızlı bir giriş yaptın aferim :)
Cinsel birliktelik yaşayanların sürekli seviştiğini, başka hiçbir şey paylaşmadığını mı sanıyorsunuz? Bilmediğiniz konularda tuhaf fikirler geliştirip üstüne bir de emin olmanız ilginç.Ya demek istediği şu sürekli bunların konusu gelmesin ilişkimiz ister istemez o yöne kayar bende buna hak veriyorum sürekli seviştigin normal sohbetin çok az oldu ilişkiler buna geriliyor ama neden dediğini anlamadım
E sorun yok ki o zaman neyi sordunBende fikir belirtiyorum bazı şeyler mantıklı gelmiyor sürekli sex mi yapıdaz
Cevap verirken "yorumla" yapsan daha rahat konuşabiliriz, kim kime nerede belli olmuyor, dümdüz yazıyorsunKim gidiyormuş ya
Tamamdır uygulama yenşyiöCevap verirken "yorumla" yapsan daha rahat konuşabiliriz, kim kime nerede belli olmuyor, dümdüz yazıyorsun
Aynen öğrenmişsin ama onuda yanlış öğrenmişsinerkeğe sınırda çizmen gerekiyor süreklş sexin döndügü ilişkiler bir amaca varmıyor tadında yapınca güzel oluyoe
Bunu diyen sen mi ablam bağırtmaAynen öğrenmişsin ama onuda yanlış öğrenmişsin
Bana yeni gibi gelmedin, yeniden gibisinTamamdır uygulama yenşyiö
Valla benimki bitmedi evlendim çocuk bekliyorum canım.Sürekli sexin döndü ilişkide aşk bitiyor bi noktada buna bende katılıyorum dozunu abartmadan illa döner ama sürekli olmaması lazım
Sanırım bana güven olmaz elimde bir kaç tane daha konuştuğum görüştüğüm var tamamen sana bağlanamam ilişki yaşamayalım demiş yani seni uyarmış çocuk vicdanlıymış seni kullanmak istemediğini söylemişSevilimle biraz temas ettik ikimizimde onayı dahilinde sonra bana bunu bir daha yapmamız gerektiğini masumiyetimizi kaybetmek istemediğini ilişkimizde bunlarım sürekli dönmesini istemediğini fb ye dönecegimi söyledi bunu demesi ne anlama geliyor çakarım yapamıyorum
Çevresiyle beni tanıştırdı konuştuğu birini görmedim o konuda güveniyorum ama bunu ilişkiyi korumak için mi dedi yoksa Lu an düşündüğümüz gibi bir sebepten dolayı ki dedi çıkartamıyorumSanırım bana güven olmaz elimde bir kaç tane daha konuştuğum görüştüğüm var tamamen sana bağlanamam ilişki yaşamayalım demiş yani seni uyarmış çocuk vicdanlıymış seni kullanmak istemediğini söylemiş