Ablalar lütfen yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Masumiyeti kaybederiz fbye dönebiliriz dediğine göre cinselliği pis, iğrenç bir şey olarak görüyor. Yani cinsellik yaşamak ona göre şeytanlık işi. Eğer düzenli olarak seks yaparsanız, sen de iyice bağlanıp artık evlilik istiyorum ciddi düşünüyorum dersin işler ciddiye bağlanır diye korkuyor.

Sürekli bunların dönmesini istemiyor cinseligi öyle gördüğünü sanmıyorum

Cinsel birliktelik yaşayanların sürekli seviştiğini, başka hiçbir şey paylaşmadığını mı sanıyorsunuz? Bilmediğiniz konularda tuhaf fikirler geliştirip üstüne bir de emin olmanız ilginç.
İlk defa birlikte olacağınız insan gerçekten aşık olduğunuz insan olsun. Size yegane tavsiyem bu.

erkeğe sınırda çizmen gerekiyor süreklş sexin döndügü ilişkiler bir amaca varmıyor tadında yapınca güzel oluyoe

Sanırım bana güven olmaz elimde bir kaç tane daha konuştuğum görüştüğüm var tamamen sana bağlanamam ilişki yaşamayalım demiş yani seni uyarmış çocuk vicdanlıymış seni kullanmak istemediğini söylemiş

Çevresiyle beni tanıştırdı konuştuğu birini görmedim o konuda güveniyorum ama bunu ilişkiyi korumak için mi dedi yoksa Lu an düşündüğümüz gibi bir sebepten dolayı ki dedi çıkartamıyorum

Daha küçüksün bu yaşta ciddi bir ilişki yaşamaktan korkmuş, evlilik sorumluluğu almak istememiş öyle düşünüyor geleneksel bir kafa. Özetle bu.
Sen de 19 yaşında ileriye gitme bence anladığım kadarıyla bunun psikolojisini kaldıracak bir bünyeye sahip değilsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
`