- Emoji Skoru
- 12.179
- Puanlar
- 208
- Konu Sahibi herguzelseyealinmak
-
Ha bir de hastalık çıktı. Tam olduuuuu.ha bizde bilmiyoruz ztn prezervatif tamamen korumuykr kanser hastasıyım doğum kontrol hapı kulansam ailem ögrenicek bide kullanamam o mesuliyetten sonra evlenmemem gerekir
İmmünoterapi görüyorumHa bir de hastalık çıktı. Tam olduuuuu.
Valla beş yıl prezervatifle korundum bırakır bırakmaz hamile kaldım. Yani koruyor prezervatif merak etme.
Daha tutarlı yan hikayeler yaz
100 100 korunma etkisi sunmuyor prezervatif cinsel yolla bulaşan hastalıkları engrliyor onun vile çoğunu engellemiyorHa bir de hastalık çıktı. Tam olduuuuu.
Valla beş yıl prezervatifle korundum bırakır bırakmaz hamile kaldım. Yani koruyor prezervatif merak etme.
Daha tutarlı yan hikayeler yaz
Prezervatif kullanıp hamile kalan bir sürü insan var100 100 korunma etkisi sunmuyor prezervatif cinsel yolla bulaşan hastalıkları engrliyor onun vile çoğunu engellemiyor
MacBook’tan yazıyorum mal değilsen yüzde olduğunu anlarsın100 100 yazan ilk defa görüyorum. küçükken yüksek ateşli rahatsızlık geçirmiş herhalde.
MacBook’tan yazıyorum mal değilsen yüzde olduğunu anlarsın
Ay nesini anlamadın ya acaba?Yani fb ye döneriz diye tehdit etmedi ona dönmesini istemediğini söyledi bu neye çıkıyor anlamadım
Sevilimle biraz temas ettik ikimizimde onayı dahilinde sonra bana bunu bir daha yapmamız gerektiğini masumiyetimizi kaybetmek istemediğini ilişkimizde bunlarım sürekli dönmesini istemediğini fb ye dönecegimi söyledi bunu demesi ne anlama geliyor çakarım yapamıyorum
kraliçe merve boluğur'u tanımayan bir nesil geliyor çok üzgünümPp dekş sen misin
diktirip evlenirsin kimsenin ruhu duymaz rahat ol. aklında kalacağına şeyinde kalsınha bizde bilmiyoruz ztn prezervatif tamamen korumuykr kanser hastasıyım doğum kontrol hapı kulansam ailem ögrenicek bide kullanamam o mesuliyetten sonra evlenmemem gerekir
Vermek mi ? Iyyyyy. Cinselliği vermek olarak düşünen biri daha.Ya bende vermem o kadar yürek yok beni kötü hissettirmek Için mi diyor acaba
Haydar Dümen de vardı böyle konular okur gülerdik düzgün bir cinsel eğitim alın iki pirinç unu biraz süt az şeker çok şeker muhallebi tarifi değil bu . Çözdünüz bitti değil.Sonra burda dert açılıyor bilmemne oldu ne yapmalıyım hayatım bitti bişey olmusmudur vs vs vs.erkeğe sınırda çizmen gerekiyor süreklş sexin döndügü ilişkiler bir amaca varmıyor tadında yapınca güzel oluyoe