Ablalar lütfen yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ha bizde bilmiyoruz ztn prezervatif tamamen korumuykr kanser hastasıyım doğum kontrol hapı kulansam ailem ögrenicek bide kullanamam o mesuliyetten sonra evlenmemem gerekir
Ha bir de hastalık çıktı. Tam olduuuuu.

Valla beş yıl prezervatifle korundum bırakır bırakmaz hamile kaldım. Yani koruyor prezervatif merak etme.

Daha tutarlı yan hikayeler yaz

Valla beş yıl prezervatifle korundum bırakır bırakmaz hamile kaldım. Yani koruyor prezervatif merak etme.

İmmünoterapi görüyorum

100 100 korunma etkisi sunmuyor prezervatif cinsel yolla bulaşan hastalıkları engrliyor onun vile çoğunu engellemiyor

100 100 yazan ilk defa görüyorum. küçükken yüksek ateşli rahatsızlık geçirmiş herhalde.

19 yaşında insan anadilini nasıl bu kadar kötü kullanabilir?

zorladın mı karşındakini? İstekle bilerek yaklaşan delikanlı bu açıklamayı yapmaz vurur geçer.

ha bizde bilmiyoruz ztn prezervatif tamamen korumuykr kanser hastasıyım doğum kontrol hapı kulansam ailem ögrenicek bide kullanamam o mesuliyetten sonra evlenmemem gerekir
diktirip evlenirsin kimsenin ruhu duymaz rahat ol. aklında kalacağına şeyinde kalsın

Ya bende vermem o kadar yürek yok beni kötü hissettirmek Için mi diyor acaba
Vermek mi ? Iyyyyy. Cinselliği vermek olarak düşünen biri daha. Eğer profilde yazdığı gibi 19 yaşındaysan bence de uzak dur bu cinsellik mevzularından. İkinizin okulu da bitsin , hayatını yaşa, ileriki yaşlarda 30 civarı evlilik düşünürsün. Ama bu konuştuğun kişi de ataerkil yapısında, sığ biri. ilk ilişkini katiyen onunla yaşamamalısın. Cinsellik yaşadık oldu bitti, ben senden soğudum tavırları yapacak erkeklerden uzak durmanı öneririm.

erkeğe sınırda çizmen gerekiyor süreklş sexin döndügü ilişkiler bir amaca varmıyor tadında yapınca güzel oluyoe
Haydar Dümen de vardı böyle konular okur gülerdik düzgün bir cinsel eğitim alın iki pirinç unu biraz süt az şeker çok şeker muhallebi tarifi değil bu . Çözdünüz bitti değil.Sonra burda dert açılıyor bilmemne oldu ne yapmalıyım hayatım bitti bişey olmusmudur vs vs vs.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
`