ya ben ona çok inanmıştm karım olmanı çok istiyorum dedi ben çok akılsızım ona inandımşmdi bıraktı ama benim anlamadığım şey niye arkadaş kalmak istiyo sürekli nefret etme benden diyo arkadaş olalım diyo bunun sebebi ne sürekli beni deli gibi seven biri yanımda olsun mu diyo acaba anlamıyorum ben çok seviyorum evdede baya bi problemler var arkadaşım kalmadı hiç kmse yok dertleşebilceğim bunalıma grdm artk cnm hiçbişe yapmak istemio çok bozuldu psikolojim
ztn kmse yokki dertleşebilceğim bi annem var onla konuşuorum. çokda gzl bi mesleğim var web programcılığı okuyorum ama ailevi sorunlardan dolayı soğudum bilgisayardan gerçekten istemiorum hevesim kaçtı iice bu işte hevesin araştırma merakın olmadan olmuyo. bnm için çok zor olsada dediklerinizi uygulamaya çalışcam. zaten iki ders knşmıyım hemen oo nbr bi slm bile vermiyosun fln dio. knşuncada hemen başlıo yok sabah bi kız gördüm görsen inanmazsın fln die çok canımı acıtıo bu ama belli etmiorum hemen tanışsaydın fln diorum ama eve geldiğimde gece yatağıma girdiğim an çok kötü oluyorum.biliyorum belki yaşım ufak ama gönül işte... tam aradığım kızsın diodu snn gibi kız kalmışmıydı be devrde diodu ben onun için arkadaşlarımı sildm hiçbi erkekle konuşmuyodum ama bilmiorum bazen diorum allahım ona sevdiğim insan sensin dedirtceğine canımı alsaydın die ama snra bişi oluyo içimde çok mutluyduk ama diyorum sürekli bi gitgel halindeyim çok bozuldu psikolojimen son buraya içimi dökmeye karar verdim çünkü farklı fikirlere ve düşüncelere ihtiyacım var hepinize çok teşekkür ederim bu yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?