ablalarım bişi sorcam bu şahıs çıkarken nicklerden şarkı sözlerinden gönderme yapardı şmdi ben buna arkadaş gibi davranıyorum msnde konuştuk nickine birden "ÖlümSüz Aşklar varda ölmeyen aşık Varmı Güvenme Gençliğine ölen Hep ihtiyarmı" yazdı sizce ne demek istio??
canım ayrılığınızın neden olduğu önemli tabi..birden bitip arkadaşça görüşmeye başlamakla aslında bitmemiş bir aşkın kaprislerini yapıyorsunuz gibi geldi bana.Sana olan ilgi ve alakası belli e sende sevdiğini söylüyorsun.Belkide biraz zamana bırakıp ilişkinizi dışardan bir gözden geçirmenize ihtiyaç var.Yanlış bir adım atmadan onu anlamaya çalış hatalarınızı bulup bunları onararak belki tekrar daha sağlam altyapılı ciddi bi beraberliğe tekrar başlarsınız:1rolleyes:ya sınıftan biriyle çıkıodm ve ben sölemştm hislerimi ilk neyse baya gzl bi ilişkimiz vardı ailelerimiz biliodu evlenmeyi bile planlıoduk aralıkta 1 sene olcaktı ama geçen hafta ayrıldk cuma günü sen bnm arkadaşımsn fln dedi ama her yaptğm şeyi takip edio sınıftan kz arkadaşımı bekliodm kimi bekliodn yanında km vardı fln die soruo bide eski çktğmda bizim oklda (hiç istemediğim halde) aynı ortamda bulunmak zorunda kaldk kıskanıo ama arkadaşız dio. msnde knuşuodk ben sinirlendm çok kötü oldm sen benden nefret etmeden kapatalım konuyu kankamsın fln dio. hem seni sevmiorum istemiorum die ayrıldı hemde bırakamıo sevdiğinden mi yapıo yoksa başka bişeymi anlamadım gitti. çok seviyorum onu napıcam nası arkadaş olucam unutmak istemiorum onu çok seviyorum çok bağlandm
seni sınıyorda olabiliryerimseniben..eğer onunla ciddi bi ilişkiye tekrar başlamak istiyorsan bence riske atma herşeyi boşvererek..Güven tazelemeye çalışıyor olabilir yaniamin işte zamana bıraktm istediği arkadaşlığı yapıcam ona bişeyden konu açılıo e işte ben çıkarkende böyle yapıodm şimdi niye böyle diosun dio bende diyorum çıkarken farklıydı şimdi farklı biz artık çıkmıyoruz unutma diyorum dediğimi yapıveriyo.....artk nie öyle yapıyo diye takmıycam nası yapıosa yapıo bende yapıcağımı yapıcam zaman göstercek sonucu...
ya sınıftan biriyle çıkıodm ve ben sölemştm hislerimi ilk neyse baya gzl bi ilişkimiz vardı ailelerimiz biliodu evlenmeyi bile planlıoduk aralıkta 1 sene olcaktı ama geçen hafta ayrıldk cuma günü sen bnm arkadaşımsn fln dedi ama her yaptğm şeyi takip edio sınıftan kz arkadaşımı bekliodm kimi bekliodn yanında km vardı fln die soruo bide eski çktğmda bizim oklda (hiç istemediğim halde) aynı ortamda bulunmak zorunda kaldk kıskanıo ama arkadaşız dio. msnde knuşuodk ben sinirlendm çok kötü oldm sen benden nefret etmeden kapatalım konuyu kankamsın fln dio. hem seni sevmiorum istemiorum die ayrıldı hemde bırakamıo sevdiğinden mi yapıo yoksa başka bişeymi anlamadım gitti. çok seviyorum onu napıcam nası arkadaş olucam unutmak istemiorum onu çok seviyorum çok bağlandm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?