ablalarım akıl verin bana acı çekiorum çok kötüyüm

tvden beğendiğim bi ünlü varrrr yabancı hastaydım ona.....onunla çıkarkende çok zoruna gidiodu öncedende baya ii arkadaştık biliodu ne denli delisi olduğumu o ünlünün ama snra bozulduğunu anlayınca bende bırakmıştm diorum ya hayat nası götürüyosa öyle gitcem bende. arkadaşmı istio arkadaş olcam sevsemde belli etmicem sınıfta topu topu 4 kız var ztn onlarlada pek sık görüşemioruz yani eski samimiliğimiz yok ama uğraşcak başka şeyler bulmaya çalışıcam. arkadaşlarıma nası davranıyosam onada öyle davranıcam zor gelicek ama olsun.... eğer seviyosa ve sıkıldığı için ayrılmışsa geri zaten gelir... ama gelmezsede bende yavaş yavaş vazgeçicem ondan dediğiniz merviş ablanın dediği gibi bana değer vermeyen birine gözyaşımın hangi damlası değer??

canım anlıorum seni benim de başıma geldi böyle olaylar ümit verirler seviorum derler sonra ayrılalım ama arkadaş kalalım derler. derler çünkü onunla arkadaş olmadığında senin hayatında ne var kim var öğrenemezler benden nefret etme diomuş sana bence bu çocuk seni üzecek bişey yaptı vicdan azabı çekio yüzüne bakamıo ama seninlede konuşmadan yapamıo gibi bişe olmuş bence neden ayrıldığını fln sor ona düzgün bi cvp alana kadar sor..!!

he bide ablalarım okumana bak fln diosunuz da siz lisede kimseyle çıkmadınız yada kimseyi sevmediniz mi biliorm çıktık yaşadık o yüzden çıkmayın diorz dicekiniz ama eminim ki size de zamanın da birileri lisede derslerine bak fln demiştir ama bi kulağınızdan girip ötekinden çıkmıştr siz bizden daa iyi bilirsiniz bizim yaşımızdaki ruh hallerini

son cümlene katılıyorum canım....

ayrılma sebebini kaç kere sordum küçük sebepler söyledi düzeltme yolunu sölediğim anda(düşünün ne istersen onu yapcam dedim kölesi oldm) kenara sıkıştığını anladı uyuşamıoruz dedi sevmek herşey deil dio uyuşamıoruz dio ama arkadaş olcakmışız madem uyuşamıorz arkadaş olarak nası uyuşcaz.??

ablalarım bişi sorcam bu şahıs çıkarken nicklerden şarkı sözlerinden gönderme yapardı şmdi ben buna arkadaş gibi davranıyorum msnde konuştuk nickine birden "ÖlümSüz Aşklar varda ölmeyen aşık Varmı Güvenme Gençliğine ölen Hep ihtiyarmı" yazdı sizce ne demek istio?? bide geç cvp yazdm bilerek kişisel iletime aşkım bekle haftasonu büyük ihtimal gelirim//içimde bi kıpırtı var noluosss fln yazdım geç cvp verdm yazdklarına (stajdayımya) işler çokmu yoğun dedi yooo dedim o zaman nie cevapların geç gelio dedi bende bi arkadaşla konuşuodm dedim. kimmiş bu arkadaş arkadaş yapmışız hayırlı olsn hani o adresinde kimse yoktu filan dedi bende hayırdır hseapmı soruoz dedim yok ölesine dedi bende yarın görüşürüz kendine iyi bak bay bay dedim ii yapmışmıyım sizcee?? yoksa çokmu sert olmuş

Son düzenleme:

ilk mesajını okudum, aradaki mesajları hiç okumadım canım...

lisede aşk çok tatlı gelir insana, kim ne nasihat etse bir kulağından girer diğerinden çıkar insanın...herşey çok melankolik olur, her şarkının melodisi, her çiçeğin kokusu bile farklı gelir insana...

bilmiyorum ne kadar uygularsın bu gençlikte ama, sana bir abla olarak tavsiyem hayatının hiç bir evresinde hiç bir erkeğe kölen olurum deme...çünkü onlar bunu hakedecek varlıklar değiller..bunu ilerleyen zaman öğretecek sana....

şarkı sözü ne diyor, bana baktı, göznü kırptı yok onu sordu boşver bunları..sevgililk düzeyindeki arkadaşlığını bitirmiş mi bu çocuk bitirmiş, sil onun msn'nini telefonunu, koridorda göresen yüzyüze gelsen hiç umursama...o kim ki sana bitti diyecek, seni hakedecek...bu erkek-kadın ilişkileri dünyasının altın kuralıdır :KAÇAN KOVALANIR..bırak sen kaç o kovalasın seni.

daha çok gençsin, önünde çok güzel günler olacak inşallah ve bu yaşadıklarını tatlı bir hisle hatırlayacaksın...
hadi bakalım daha önünde kazanman gereken bir üniversite sınavı varrr...

öss ye hazırlansam sanmıyorum kazandığımda gidebileceğimi babam durumuzu iyi değil diye göndermez kanımca ki söylemişti bi ara bunu okulu bitirdikten sonra mesleğimle ilgili bişey yapmam lazım ayrıca ablacım koridoru geçtim farklı sınıfta olsak kolay unuturum.. ama gelgörki hep gözümün önünde aynı sınıftayız.

canım ayrılığınızın neden olduğu önemli tabi..birden bitip arkadaşça görüşmeye başlamakla aslında bitmemiş bir aşkın kaprislerini yapıyorsunuz gibi geldi bana.Sana olan ilgi ve alakası belli e sende sevdiğini söylüyorsun.Belkide biraz zamana bırakıp ilişkinizi dışardan bir gözden geçirmenize ihtiyaç var.Yanlış bir adım atmadan onu anlamaya çalış hatalarınızı bulup bunları onararak belki tekrar daha sağlam altyapılı ciddi bi beraberliğe tekrar başlarsınız:1rolleyes:

amin işte zamana bıraktm istediği arkadaşlığı yapıcam ona bişeyden konu açılıo e işte ben çıkarkende böyle yapıodm şimdi niye böyle diosun dio bende diyorum çıkarken farklıydı şimdi farklı biz artık çıkmıyoruz unutma diyorum dediğimi yapıveriyo.....artk nie öyle yapıyo diye takmıycam nası yapıosa yapıo bende yapıcağımı yapıcam zaman göstercek sonucu...

seni sınıyorda olabiliryerimseniben..eğer onunla ciddi bi ilişkiye tekrar başlamak istiyorsan bence riske atma herşeyi boşvererek..Güven tazelemeye çalışıyor olabilir yani

hayatım sana kısaca bu konu hakkında açıklama yapmak istiyorum.

1.Bu cocuk (hala kişiliği oturmadığından sebep, hala çocuk evet) henüz hayatın başında...
Neyi isteyip, neyi istediğine kendisi bile tam karar vermiş değildir.

2.Tutarsız davranışları olması çok doğal.

3.senden sıkılmıs olması muhtemel ayrıca evlilik korkusu her erkekte vardır.
Daha çok erken oldugunu düşünmüş ve anlamış olabilir...Kendince haklıdır.

4.bir erkek ''arkadas olarak kalalım'' diyorsa, dediği sey bu kadardır.Seninle başka bir şey düşünmez ''sadece arkadaşlıgını istiyorum ''la eşdeğerdir.

5.zamana bırakman seni daha çok yıpratır, kendini dinlemekten vazgeçip karar vermelisin (ki senin tek taraflı kararın bu konuda yeterli değildir) Onun istemediğini bilerek hayatına yön vermen lazımdır.

6.Evlilik takıntısı yapma.. Önünde uzuuun bir hayat var. Önce kendine yetebilmen için eğitim hayatına sıkı sıkıya yapış...

7.Hayat sürprizlerle dolu..

8.Daha niceeeee iniş cıkışlar için dayanıklı olmalısın.

10.onunla arkadaş kalmayı denesende bunu basaramazsın..Duyguların işin içine girer, acı cekersin.. Mümkün oldugu kadar hayatından çıkarmanı tavsiye ederim.

Senin hayatın, karar senin..
dilerim Allah karşına dogru yer ve zamanda dogru insanları çıkarsın canım...

Sevgiyle

ben de lise 2'deyim. Ayrıca evet ben de çok acı çektim.. İnan bana bu tür acılar seni olgunlaştıracak. Ben de 2 sene acı çektim.. Adını aşk sandım aslında.. Tutkuymuş meğer, alışkanlık.. Zaman geçtikçe ne demek istediğimi anlayacaksın.. Şimdi çok garip ama acı çektiğimden dolayı üzülmüyorum. Beni onlar olgunlaştırdı çünkü! Sen de öyle olacaksın.. Tavsiye vermemi istiyorsan da: Onun yanında kendinden emin ol yeter.. Ne yapmak istiyorsan onu yap! Sana dönen o olacaktır. Seni pek takmadığına da inanmıyorum!

canım kendi ağzınla söylemişsin ona çok bağlandım diye yani sen seviyorum zannediyorsun ama seninki alışkanlık olmuş tamam bizde o dönemlerden geçtik hayatımızın en mutlu en hüsranlı günlerini lisede yaşadık lise farklıdır ama aklını başına al sana tek tavsiyem bu derslerine yoğunlaş ve iyi bir gelecek hazırla kendine...yarın iyi bir iş seni ayakta tutacak bu iki günlük sevdalar değil...

ben lise 4teyim bitti lise lise bittiğinde msn dışında pek görüşceğimi sanmıorum.. ama işte şuan daha yeni ayrıldık kafam çok karışık biraz dinlenmeye ihtiyacım var galiba

ne güzel..
başımda ılgın rüzgarların ayak sesleri..
sende daha yeni yeni kavak yelleri...
okul yılları..en güzel yıllar..

yaşınız küçük,duygularından emin kendini ve ne istediğini bilen biri değil sevgilin.ben 23 yaşındayım hala arkadaşlarım arasında ne istediğini bilmeyenler var.ama aşk acısı her zaman aşk acısıdır.Kendini hayattan soyutlama bu durumlarda en ii ilaç bi meşgale bulmaktır.Yapamıorum içimden gelmio dersin ama biraz zorlarsan kendini yeni bişeyler yapmaya üzerindeki yükün yavaş yavaş hafiflediğini görürsün.
üzerine düşersen çocuğun ters etki görürsün.Kendine güvenebilme cesaretini gösterirsen eğer ona karşı zafer senin olur.Sonunda hiç sevmiosa hayatından tamamen çıkar gider.Bişeyler varsa pervane olur etrafında.Sen kendini düşün sonunda ne olur bana döner mi die değil ve kendine güven.

sende sana bi daha uyuşamıorz dediğin de tmm madem uyuşamıorz o zaman ark. da kalmayalım e malum uyuşamıorz kavga fln ederiz de bence tabi..

he bide süper kıskandırmışsın bence bu çocuk sana hala sahip çıkıosa bu işin içinde başka bişe var

ben bu çocuun ruh halini çözemedim :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…