ablalarım bakar mısınız 🥹

eylulyanikk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2025
11
0
1
24
ablalarım ben neredeyse hepinizden küçüğümdür 18 yaşındayım, benim 1 sene öncesinde lise son sınıfta gerçekten çok sevdiğim bir çocuk olmuştu yani siz ne düşünürsünüz bilemem, belki daha çok küçük olduğumu düşünürsünüz, haklısınız aslında bir yandan. neyse ben bu çocuğu gerçekten o kadar çok seviyordum ki çocuk beni ısrarla istememesine rağmen ben buna yazıyodum okulda kızlarla gezdiğini görmeme rağmen yazıyordum, şuan yaptıklarım için çok utanıyorum ama o zamanlar gerçekten farkında değildim bunun. ben günü geldiğinde bu çocuktan gerçekten bi anda o kadar soğudum ki içimdeki her şey bir gecede bitti. ondan 1-2 ay sonra bana yalvardı yakardı mesajlar attı kapıma gelmeyi teklif etti ama benim içimde bitmişti yani her şey. ben o çocuktan sonra konuştuğum hiçbir çocuğa güvenemiyorum. her şey tam olsa bile daha derinlere inmek istiyorum yani illaki bir şeyi vardır bana demiyodur bi erkek 4 4lük olamaz kafasıyla yaşıyorum. ve bu durumdan gerçekten çok rahatsızım bana yazanlarla bile konuşasım gelmiyor o kadar isteksizlik var ki içimde. sizce bu geçer mi yoksa hep böyle kalır mıyım? erkeklerden nefret eder dereceye geldim artık

Lise aşkları biter gider üniversiteye geçince hatırlamayacaksın bu velet çocukları o yüzden hiç moralini bozma

Konuşma zaten. Kendine yatırım yap boşver erkekleri şuan

egıtımıne odaklan, guzel unıversıtelere gıt. Asıl cıddı ılıskılerın bundan sonra başlar. Kendını genc yaşta yıpratma guzelım. Emın ol bundan 5 sene sonra adını dahı hatırlamayacaksın o kişinın

Israrlı taciz başka ülkede ceza alırdınız.Sonra o gelmiş o da bir tuhaf Sonra ilişki olmamiski neye neden guvenmiyorsunuz onu anlamadım birşey yasamamizsinizki bence takıntı var sizde bunu keşfedip önlemini alın.Bana öyle geldi belki bilemem.Sevgili olup birşey yaşamadan yani kime neye guvenmiyorsunuz.Kendinize güvenin zaten en çok .Reddedilmek normal bunu kabul etmemek anormal

Bir erkek dort dortluk degildir. Bir kadin da dort dortluk degildir. Binaenaleyh insan dort dortluk degildir.

Hepimizin kusurlari var, mesele zaten bu kusurlara ragmen yanında olmak istedigimiz insani bulmakta.

Ama yaptığınız davranis da hos degil, umarim bu yasadiginizdan dersinizi almissinizdir.

taciz edildiğini bilen düşünen erkek engeller ablacım benim yaptığım gibi. fakat yaşadımız mı bilmiyorum lise son sınıf erkeklerinde böyle gereksiz bir ego olur zaten. benden de tanıdığı kişilerden hoşlanan bi kaç çocuk vardı. aksine benim ona yazmam onun hoşuna gidiyordu. bi ümit verip bi bir şey yokmuş gibi davranıyordu böyle yapan bir erkeğin rahatsız olduğunu veya taciz edildiğini düşündüğünü sanmıyorum.

abla bende gencim daha cahil yaşımdayım benim de illa ki hatalarım olacak yani orda da pişman olduğumu belirtmişim zaten
Ee yazdığınız kişi de gençmiş,egosu okşanmış yazmanıza rağmen engellememiş;o da kendini düzeltip pişman olmuştur belki.
Bir daha böyle davranmaz.
Daha çok gençsiniz her karşı cinsten nefret edecek durumunuz yok akışına bırakın ve eğitimize odaklanın.
İnsanlar o yaşta yaptığı şeylerden pişman olup ahh ne çocukça davranmışım diyebilir ve sonra hayatına devam eder. Sonra bir bakmışsınız bu sefer 22 yaşında iken 18 yaşında yaptığı bir şey için yine ne saçmalamışım der.
Doğal böyle şeyler insanlar değişiyor gelişiyor

Uni'deyken aşkından geberdigim bi çocuk vardı. 4 yıl da aynı sınıftaydık. Geçen düşündüm zar zor adını hatırladım. Soyadı hala yok bende ki kaç kere kendimi onun soyadıyla hayal etmiştim ezik ezik

Demem o ki daha çok gençsin, bisey olmaz.

İlla sevgilin olacak diye birşey yok erkekler ile sadece sosyal olarak arkadaş ol. Tanı biraz insanları tehlikeli tiplerden uzak dur. Kimselere paspas olma sevince de yeter bize.

Bilmem bana annem sürekli akıllı olmamı bunların normal ama suyu cikarilmamasi gerekli şeyler olduğunu aşıladı.Ben kimseye bu derece bir bağ hissetmedim açıkçası tamam diyelim normal bu olabilir kimseye güvenmemenizin olayı ne alakası ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…