- 5 Eylül 2025
- 11
- 0
- 1
- 24
- Konu Sahibi eylulyanikk
-
Konuşma zaten. Kendine yatırım yap boşver erkekleri şuanablalarım ben neredeyse hepinizden küçüğümdür 18 yaşındayım, benim 1 sene öncesinde lise son sınıfta gerçekten çok sevdiğim bir çocuk olmuştu yani siz ne düşünürsünüz bilemem, belki daha çok küçük olduğumu düşünürsünüz, haklısınız aslında bir yandan. neyse ben bu çocuğu gerçekten o kadar çok seviyordum ki çocuk beni ısrarla istememesine rağmen ben buna yazıyodum okulda kızlarla gezdiğini görmeme rağmen yazıyordum, şuan yaptıklarım için çok utanıyorum ama o zamanlar gerçekten farkında değildim bunun. ben günü geldiğinde bu çocuktan gerçekten bi anda o kadar soğudum ki içimdeki her şey bir gecede bitti. ondan 1-2 ay sonra bana yalvardı yakardı mesajlar attı kapıma gelmeyi teklif etti ama benim içimde bitmişti yani her şey. ben o çocuktan sonra konuştuğum hiçbir çocuğa güvenemiyorum. her şey tam olsa bile daha derinlere inmek istiyorum yani illaki bir şeyi vardır bana demiyodur bi erkek 4 4lük olamaz kafasıyla yaşıyorum. ve bu durumdan gerçekten çok rahatsızım bana yazanlarla bile konuşasım gelmiyor o kadar isteksizlik var ki içimde. sizce bu geçer mi yoksa hep böyle kalır mıyım? erkeklerden nefret eder dereceye geldim artık
Israrlı taciz başka ülkede ceza alırdınız.Sonra o gelmiş o da bir tuhaf Sonra ilişki olmamiski neye neden guvenmiyorsunuz onu anlamadım birşey yasamamizsinizki bence takıntı var sizde bunu keşfedip önlemini alın.Bana öyle geldi belki bilemem.Sevgili olup birşey yaşamadan yani kime neye guvenmiyorsunuz.Kendinize güvenin zaten en çok .Reddedilmek normal bunu kabul etmemek anormal
Israrlı taciz başka ülkede ceza alırdınız.Sonra o gelmiş o da bir tuhaf Sonra ilişki olmamiski neye neden guvenmiyorsunuz onu anlamadım birşey yasamamizsinizki bence takıntı var sizde bunu keşfedip önlemini alın.Bana öyle geldi belki bilemem.Sevgili olup birşey yaşamadan yani kime neye guvenmiyorsunuz.Kendinize güvenin zaten en çok .Reddedilmek normal bunu k
taciz edildiğini bilen düşünen erkek engeller ablacımIsrarlı taciz başka ülkede ceza alırdınız.Sonra o gelmiş o da bir tuhaf Sonra ilişki olmamiski neye neden guvenmiyorsunuz onu anlamadım birşey yasamamizsinizki bence takıntı var sizde bunu keşfedip önlemini alın.Bana öyle geldi belki bilemem.Sevgili olup birşey yaşamadan yani kime neye guvenmiyorsunuz.Kendinize güvenin zaten en çok .Reddedilmek normal bunu kabul etmemek anormal
napmışım ben anlamadım
beni ısrarla istememesine rağmen ben buna yazıyodum okulda kızlarla gezdiğini görmeme rağmen yazıyordum,
abla bende gencim daha cahil yaşımdayım benim de illa ki hatalarım olacak yani orda da pişman olduğumu belirtmişim zatenSizi istemeyen bir adama yazmayın, baska kizlarla gezen bir adama yazmayin. Biraz gururunuz, duruşunuz olsun.
E tamam ben de umarim dersinizi almissinizdir dedim zaten, farkli bir sey mi dedim?abla bende gencim daha cahil yaşımdayım benim de illa ki hatalarım olacak yani orda da pişman olduğumu belirtmişim zaten
kırıcı konuşmuşsunuz biraz ona kırıldım sadeceE tamam ben de umarim dersinizi almissinizdir dedim zaten, farkli bir sey mi dedim?
Ee yazdığınız kişi de gençmiş,egosu okşanmış yazmanıza rağmen engellememiş;o da kendini düzeltip pişman olmuştur belki.abla bende gencim daha cahil yaşımdayım benim de illa ki hatalarım olacak yani orda da pişman olduğumu belirtmişim zaten
Bilmem bana annem sürekli akıllı olmamı bunların normal ama suyu cikarilmamasi gerekli şeyler olduğunu aşıladı.Ben kimseye bu derece bir bağ hissetmedim açıkçası tamam diyelim normal bu olabilir kimseye güvenmemenizin olayı ne alakası netaciz edildiğini bilen düşünen erkek engeller ablacımbenim yaptığım gibi. fakat yaşadımız mı bilmiyorum lise son sınıf erkeklerinde böyle gereksiz bir ego olur zaten. benden de tanıdığı kişilerden hoşlanan bi kaç çocuk vardı. aksine benim ona yazmam onun hoşuna gidiyordu. bi ümit verip bi bir şey yokmuş gibi davranıyordu böyle yapan bir erkeğin rahatsız olduğunu veya taciz edildiğini düşündüğünü sanmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?