ablalarım bakar mısınız 🥹

Her insan engellemez ben olsam aileme söylerdim mesela rahatsızlığımi hala bu yaşta komik bulurum engel olayını .Peşinden kostunuz tabi tek koşan siz degildiniz canı isteyince birde sizi deneyeyim dedi sizde o gelince bir aydınlanma anı yaşayıp istemediniz .Buraya kadar tamam bu olaydan kimsenin peşinden kosmamak gerektiği çıkıyor . Güven kaybını gene anlamadim

Hani siz onu kovaladiniz ya o sizi değil o zaman sizin güven kaybinizin o çocukla değil kendi tavirlarinizla ilgisi olmalı

Hani siz onu kovaladiniz ya o sizi değil o zaman sizin güven kaybinizin o çocukla değil kendi tavirlarinizla ilgisi olmalı
abla sürekli ben ona yazdığım zamanlarda bana ışık yakardı konuşurduk günlerce haftalarca asla hayır demedi. konustugumuz günün sabahına okulda baska kızla gezip dolastıgını gördüm. bunu yapmak doğru bisey degil. her erkek böyleymis gibi hissediyorum güvensizlikten kastım bu. zaten kendi tavırlarımla ilgili dersimi aldım ondan sonra bi cocuga bırak pesinden kosmayı, mesajına bakan taraf bile olmadım. bi anda tiksindim geri cekildim, kastettigim şey buydu

Ya erkek böyle değil bak dişi yiz sende bende fakat aynı değiliz böyle genellemeler kendini rahatlatmak isteyen insanlar içindir kolayı bu hepsi böyle senin kocanda böylemi değil değil işte üzgünüm değil iyi benimki bende iyiyim .Yani bunu yazıyorum çünkü genellemeler karşıyım.Sizin çıkarmanız gereken ders ise şu dersten kaçmayın hayat boyu karşınıza çıkar birine beni sevsin diye çok verici olunmaz fedakarlık yapıyorum emek verdim diye olmayacak seylere büyük anlamlar yükleyip sonrada drama bağlanmaz.Size davetiye vermemiş çocuk yaşını yaşıyor evli değil birşey değil onuda tanımak isteyebilir bunuda tanımak isteyebilir çekip tü kaka diyemeyiz .Yaşlariniz belli ciddi ilişki olmaz o yaşta o çocuğun fikirleri karakteri daha binkez değişecek bu kafayla evlenenlerin sonu ortada .İnsanların ne istediğine karar vermeleri için belli bir yaş ve tecrübe şart.Bunu hayatında problem yapmak sizin yanlış bakış açınız.Ben bunu diyorum her erkek aynı demek için gençsiniz yahu saçma birşeyi travma yapacak birşey yok .Her zaman iyisi var kötüsü var kötünün daha kötüsü var bizdede akıl var

Zaten geziyo çocuk bin kızla Türk filmi gibi size vurulup çöllere mi düşecek.Vay beni çok seviyor bu kız beni hak ediyor diye tüm hayatınımi değiştirecek sizin içinizdeki aşk için yetiskinlerde bile hala olayı anlamayanlar var sizin yaşınız müsait anlayın insanlar ne yaparsa yapsın ona göre tavır alır devam ederiz yaşamaya bu güvensizliği aşın bunun kaynağı sizde .Kendine hayata güveneceksin birazda mantıklı olacaksın o zaman hayatın ne kadar güzel olabildiğine şaşarsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…