• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablalarım bi bakar mısınız?

Nediyonamua

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2015
81
8
36
Şuan lise sondayım ama şu ana kadar gerçek hayatta ne çıkma teklifi geldi ne de ilgilenme gibi bir durum neden böyle bilmiyorum güzelim de hani beyaz ten ela göz koyu saç uyumu var şımarık ve çirkin kızlar ise tezgah kurarlar hani ama beni kimse niye takmıyo yaa çok mutsuzum fikir verseniz

Şuan lise sondayım ama şu ana kadar gerçek hayatta ne çıkma teklifi geldi ne de ilgilenme gibi bir durum neden böyle bilmiyorum güzelim de hani beyaz ten ela göz koyu saç uyumu var şımarık ve çirkin kızlar ise tezgah kurarlar hani ama beni kimse niye takmıyo yaa çok mutsuzum fikir verseniz
Oncelikle boyle bisey icin uzulme, uzulecek bir durum degil, allah baska dert zeval vermesin... o tekliflerde gelmiyorsa vardir bi sebebi, sorunun sebebine in.

Ben de üniversite son sınıftayım bu sene ilk teklifimi aldım, bir hafta sonra sözümüz var kısmetse :nazar:. Bir gün bile bana niye teklif gelmiyor diye üzülmedim, şu an derslerini kafana tak, önemli olan okul, kariyer. Zamanı gelince senin gibi birisi çıkıyor karşına nasipse. Ben hep uzak durdum kendimi derslere adadım, arkadaşlarıma bakardım hep sevgilileri olurdu. Şimdi bana diyorlar maşallah ne güzel buldun dengini diye :oops:. Kafana takma derslerine çalış :KK15:

Yavrum sevgili zımbırtıları öyle güzel değil. Eski türk filmlerindeki aşklardan kalmadı artık.
Sen okuluna odaklan. Özeneceksen, mesleğini eline almış kadınlara özen. Ergen aşıklara değil :KK51:

Back
X