• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablalarim bi bakarmisiniz?

Karmanbuk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2015
1
0
1
27
17 yasindayim biliyorum bu konular icin cok kucugum ama sorucak baska kimse bulamadim onun icin buraya yaziyorum. 12. Sinifa gectim ygs senesi dershaneye gidiyorum erkek arkadasimlada ayni siniftayiz 9. Siniftan beri beraberiz. Simdik haftaya ben de istersem sinifim yukselicek ama ben kararsizim. Icime kapanik bi kizim simdi sonradan o sinifa gitmek herkes gruplasmis olucak yalniz kalmaktan korkuyorum. Erkek arkadasimida birakmak istemiyorum. Ama o benim icin yukselmemi istiyo oda istedikce sanki beni istemiyomus gibi sacma bi dusunceye kapildim. :D yasim kucuk duzgun dusunemeyebilirim diye size sormak istedim. Sizce napmaliyim simdiden tesekkur ederim:)

Git bencede . Hem sevıye yukseldıkce anlatım tarzı seklıde degısıyor . goz onunde bulundur

17 yasindayim biliyorum bu konular icin cok kucugum ama sorucak baska kimse bulamadim onun icin buraya yaziyorum. 12. Sinifa gectim ygs senesi dershaneye gidiyorum erkek arkadasimlada ayni siniftayiz 9. Siniftan beri beraberiz. Simdik haftaya ben de istersem sinifim yukselicek ama ben kararsizim. Icime kapanik bi kizim simdi sonradan o sinifa gitmek herkes gruplasmis olucak yalniz kalmaktan korkuyorum. Erkek arkadasimida birakmak istemiyorum. Ama o benim icin yukselmemi istiyo oda istedikce sanki beni istemiyomus gibi sacma bi dusunceye kapildim. :KK70: yasim kucuk duzgun dusunemeyebilirim diye size sormak istedim. Sizce napmaliyim simdiden tesekkur ederim:)

Oy kıyamam bu aşka ben.
Yüksel evladım sen ileriyi düşüğn sadece derslerine odaklan olurmu..

canım gruplar arkadaşlar felan hep geçici şeyler. bugün var yarın yok. takma kimseyi. yükseleceksin tabiki...

Ah tatlım .. Lütfen hiçbirşeye bakma.. Yüksel tabiki. O gruplar, arkadaşlar kurtarmayacak hayatını. Ben o arkadaslarin, askların cezasını çekiyorum şuan. Lütfen sadece kendi eğitimine ve geleceğine odaklan lütfen !

Back
X