Merhaba ablalarım diyorum cunku hepiniz benden buyuksunuzdur bence ben bu yil ortaokul 8.sinifa gectim ve bizim okuldan 3 yildir sevdigim biri var aslinda simdiye kadar dogru duzgun konusmadik bile ama takinti gibi kac yildir seviyorum kac kere agladim onun icin o bana bir siri sey yapmasina ragmen bu yil 8.sinifa gectik ve lisede onu bir daha göremicem bu yuzden cok uzuluyorum ders calismaya odaklanamiyorum bir de o serseri gibi biraz ders falan işi yok o yüzden her ders calistigimda sanki ondan uzaklasiyor gibi oluyorum aynı durum arkadaslarim icin de gecerli onlar icin de uzuluyorum millet sinava odaklanir ben buna odaklandim napıcam bilmiyorum
Öğretmen tarafımı susturarak cevap veriyorum; ablacım 3-4 yıl sonra adını dahi zor hatırlayacağın (belki de hatırlamayacağın) bir velet için geleceğini yakmaya değer mi ? Otur derslerine çalış, adam akıllı bir bölüm kazan. Güzel bir meslek edin, karşına neler çıkacak neler... Şimdi geleceğinin anı olarak kalacak yaşlarındasın. Ve geleceğe bir gidebilsen şimdiki yaşlarına geri dönüp hayatın için herşeyi yapar, aşkı maşkı bırakıp her çabayı sarfederdin. Emin ol. Bizde o yollardan geçtik. Dinle beni..