Ablalarım Bir Bakın Lütfen

MvXOXO

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2017
26
4
6
25
Merhaba ablalarım diyorum cunku hepiniz benden buyuksunuzdur bence ben bu yil ortaokul 8.sinifa gectim ve bizim okuldan 3 yildir sevdigim biri var aslinda simdiye kadar dogru duzgun konusmadik bile ama takinti gibi kac yildir seviyorum kac kere agladim onun icin o bana bir siri sey yapmasina ragmen bu yil 8.sinifa gectik ve lisede onu bir daha göremicem bu yuzden cok uzuluyorum ders calismaya odaklanamiyorum bir de o serseri gibi biraz ders falan işi yok o yüzden her ders calistigimda sanki ondan uzaklasiyor gibi oluyorum aynı durum arkadaslarim icin de gecerli onlar icin de uzuluyorum millet sinava odaklanir ben buna odaklandim napıcam bilmiyorum

Önünde çok uzun yıllar var şimdiden bi erkeğin peşine düşüp gitme bence kafanı topla derslerine çalış ve pişman olacağın birşey yapma daha önüne neler çıkacak neler derslerine odaklan hayatta başarılar diliyorum

Hissettiğin duyguları en yoğun, en uçta hissettiğin yaştasın, ama önünde uzun yıllar olacak aşık olmak için, birini sevmek ve sevilmek için. Şu an geçmeyecekmiş gibi geldiğini biliyorum ama inan ki geçecek, senin aklında ilk aşk olarak kalır belki. O yüzden kendini heder etme ablacığım, geçeceğini düşün, lise ardından üniversite boyunca bir çok insan olacak etrafında. Hepsinden önemlisi iyi bir lise, iyi bir eğitimin başlangıcı sayılabilir. Biraz daha dikkatini derslerine vermeye çalış.
Yıllar sonra gelip bakar, gülersin. :)

Merhaba ablalarım diyorum cunku hepiniz benden buyuksunuzdur bence ben bu yil ortaokul 8.sinifa gectim ve bizim okuldan 3 yildir sevdigim biri var aslinda simdiye kadar dogru duzgun konusmadik bile ama takinti gibi kac yildir seviyorum kac kere agladim onun icin o bana bir siri sey yapmasina ragmen bu yil 8.sinifa gectik ve lisede onu bir daha göremicem bu yuzden cok uzuluyorum ders calismaya odaklanamiyorum bir de o serseri gibi biraz ders falan işi yok o yüzden her ders calistigimda sanki ondan uzaklasiyor gibi oluyorum aynı durum arkadaslarim icin de gecerli onlar icin de uzuluyorum millet sinava odaklanir ben buna odaklandim napıcam bilmiyorum

Çok güzel duygular bunlar aslında.İleride gülümseyerek hatırlarsın :p Sen şimdi onu bunu boşver sadece derslerine çalış.Belli olmaz belki aynı okula gitmezsiniz ama bir şekilde görüşme imkanınız olur yine ileride,buna takılıp üzülme.

Kadınlar kulubü sen nelere kadirsin
Daha bebe sayılırsın sen yavrum
Derdin bu olmasın
Tabiki derslerine odaklan
Önünde upuzun yol var

kendine hayrı olmayan kisinin sana ne hayri olcak ablam ya

yasamak istedigin hayat nasil biraz anlatir misin

mesela takim elbise giyip ise gitmek mi sporcu olmak mi mesela hobi olarak dans etmek mi?? senin bu cocugu dusunmek yerine bunlari dusunup hayal etmen daha guzel degil mi

Hopppala vede cuppala..:halay: Öğretmen tarafımı susturarak cevap veriyorum; ablacım 3-4 yıl sonra adını dahi zor hatırlayacağın (belki de hatırlamayacağın) bir velet için geleceğini yakmaya değer mi ? Otur derslerine çalış, adam akıllı bir bölüm kazan. Güzel bir meslek edin, karşına neler çıkacak neler... Şimdi geleceğinin anı olarak kalacak yaşlarındasın. Ve geleceğe bir gidebilsen şimdiki yaşlarına geri dönüp hayatın için herşeyi yapar, aşkı maşkı bırakıp her çabayı sarfederdin. Emin ol. Bizde o yollardan geçtik. Dinle beni..

Bir çoğumuz senin yaşlarında bu tarz duygular yaşamışızdır sende yaş itibariyle duygularının tam en yoğun olduğu dönemdesin
Daha önünde upuzun yıllar var şimdilik derslerine yoğunlaş geleceğin için hayaller kur, hayallerini gerçekleştir
Sevmek sevilmek için çok zamanın var şuan böyle şeylerle kafanı meşgul etmen için çok erken
Bir kaç yıl sonra dönüp baktığında bu hallerine gülersin :)

Kuzucum bu sene Teog sınavın var.
O yüzden herşeyi unut ve derslerine odaklan
Buralarda da çok vakit öldürme
Öperim :)

Kusura bakma ama güldüm 14 yaşında ne aşkı lütfen 5 sene sonra gel ve oku bu konuyu güzelim :)

Ben o yaşta, mahallemizde ki çocuklarla voleybol futbol oynardım. Bu kadar küçük yaşlarda leyla mecnun aşkı gibi dram yaşaman bir tuhaf geldi. Daha çok küçüksün, ileri de daha çokkk aşık olacaksın, bu kadar kendini yiyip bitirme.

Bikac yıl sonra bu hâline oturur gülersin valla😉 yaşın itibariyle bu duyguları yaşaman normal. Ama fazla ileri gitmemek şartıyla🌸 önunde cok uzun güzel yillar var. Başka seylere odaklan,dusunmemeye çalış. Çünkü geleceğin bi erkekten daha önemli olmalı senin için. ❤

şimdi sen derslerini çok çalış. liseye geçince zaten erkek arkadaşın olur.

Konu hortlamış 😄 ama yinede yazayım
aşk meşk boşver kardeşim bu yaşta bunlarla hayatının en güzel yıllarını heba etme
Tamam anlıyorum ilk heyecan gençlik ateşi bunlar ama çoğu sönüp gidiyor o yaştaki erkekler bide serseri diyorsun o tür erkeklerden hayır bekleme. Onların amacı gönül eğlendirmektir zaten askerlikten önce hiçbiri ciddi işlere kalkışmaz . Kimse vazgeçilmez değil bende zamanında yaşadım hemde yaşım 16'ydı 16-17-18-19 yaşlarımı boşuna heba etmişim ilerde dank etti
Sen varsa okulun onunla ilgilen ve asla bir erkek için aileni karşına alma. Seni bu hayatta ailen kadar kimse düşünmez iyiliğini

Biliyorum çok saçma ama şu anda tercih dönemindeyiz bir lise tutturdum sayilir puanim rahat yetiyor ama yazmak istemiyorum onun yerine yakınlardan onun yazacagi liseyi yazmak istiyorum çünkü göremezsem sanki kiyamet kopucak gibi.Okulun bitmesine doğru duygularimi yine belli ettim ona yine alayla yaklaştı gibi ama unutamıyorum onu geçicek diyorsunuz ama inancım kalmadi açıkçası 6-7-8 hepsinde ben de dedim onu unutcam diye ama olmuyor ya 9'da da unuturum diye iyi bir lise yazarsam sonra cok daha kotu olursam

Back
X