Merhaba ablalarım diyorum cunku hepiniz benden buyuksunuzdur bence ben bu yil ortaokul 8.sinifa gectim ve bizim okuldan 3 yildir sevdigim biri var aslinda simdiye kadar dogru duzgun konusmadik bile ama takinti gibi kac yildir seviyorum kac kere agladim onun icin o bana bir siri sey yapmasina ragmen bu yil 8.sinifa gectik ve lisede onu bir daha göremicem bu yuzden cok uzuluyorum ders calismaya odaklanamiyorum bir de o serseri gibi biraz ders falan işi yok o yüzden her ders calistigimda sanki ondan uzaklasiyor gibi oluyorum aynı durum arkadaslarim icin de gecerli onlar icin de uzuluyorum millet sinava odaklanir ben buna odaklandim napıcam bilmiyorum
Merhaba ablalarım diyorum cunku hepiniz benden buyuksunuzdur bence ben bu yil ortaokul 8.sinifa gectim ve bizim okuldan 3 yildir sevdigim biri var aslinda simdiye kadar dogru duzgun konusmadik bile ama takinti gibi kac yildir seviyorum kac kere agladim onun icin o bana bir siri sey yapmasina ragmen bu yil 8.sinifa gectik ve lisede onu bir daha göremicem bu yuzden cok uzuluyorum ders calismaya odaklanamiyorum bir de o serseri gibi biraz ders falan işi yok o yüzden her ders calistigimda sanki ondan uzaklasiyor gibi oluyorum aynı durum arkadaslarim icin de gecerli onlar icin de uzuluyorum millet sinava odaklanir ben buna odaklandim napıcam bilmiyorum
Kusura bakma ama güldüm 14 yaşında ne aşkı lütfen 5 sene sonra gel ve oku bu konuyu güzelim :)Merhaba ablalarım diyorum cunku hepiniz benden buyuksunuzdur bence ben bu yil ortaokul 8.sinifa gectim ve bizim okuldan 3 yildir sevdigim biri var aslinda simdiye kadar dogru duzgun konusmadik bile ama takinti gibi kac yildir seviyorum kac kere agladim onun icin o bana bir siri sey yapmasina ragmen bu yil 8.sinifa gectik ve lisede onu bir daha göremicem bu yuzden cok uzuluyorum ders calismaya odaklanamiyorum bir de o serseri gibi biraz ders falan işi yok o yüzden her ders calistigimda sanki ondan uzaklasiyor gibi oluyorum aynı durum arkadaslarim icin de gecerli onlar icin de uzuluyorum millet sinava odaklanir ben buna odaklandim napıcam bilmiyorum
Bikac yıl sonra bu hâline oturur gülersin vallaMerhaba ablalarım diyorum cunku hepiniz benden buyuksunuzdur bence ben bu yil ortaokul 8.sinifa gectim ve bizim okuldan 3 yildir sevdigim biri var aslinda simdiye kadar dogru duzgun konusmadik bile ama takinti gibi kac yildir seviyorum kac kere agladim onun icin o bana bir siri sey yapmasina ragmen bu yil 8.sinifa gectik ve lisede onu bir daha göremicem bu yuzden cok uzuluyorum ders calismaya odaklanamiyorum bir de o serseri gibi biraz ders falan işi yok o yüzden her ders calistigimda sanki ondan uzaklasiyor gibi oluyorum aynı durum arkadaslarim icin de gecerli onlar icin de uzuluyorum millet sinava odaklanir ben buna odaklandim napıcam bilmiyorum
Ya bende şuan farkettimKonu eski hanimlar gecen yilin konusu
şimdi sen derslerini çok çalış. liseye geçince zaten erkek arkadaşın olur.Merhaba ablalarım diyorum cunku hepiniz benden buyuksunuzdur bence ben bu yil ortaokul 8.sinifa gectim ve bizim okuldan 3 yildir sevdigim biri var aslinda simdiye kadar dogru duzgun konusmadik bile ama takinti gibi kac yildir seviyorum kac kere agladim onun icin o bana bir siri sey yapmasina ragmen bu yil 8.sinifa gectik ve lisede onu bir daha göremicem bu yuzden cok uzuluyorum ders calismaya odaklanamiyorum bir de o serseri gibi biraz ders falan işi yok o yüzden her ders calistigimda sanki ondan uzaklasiyor gibi oluyorum aynı durum arkadaslarim icin de gecerli onlar icin de uzuluyorum millet sinava odaklanir ben buna odaklandim napıcam bilmiyorum
Durumum hala devam ediyor merak etmeyin boşa yazmadiniz :)Ya bende şuan farkettimboşuna yazdık
Durumum hala devam ediyor merak etmeyin boşa yazmadiniz :)
O zaman önerilerimizi dikkate almalısın mutlakaDurumum hala devam ediyor merak etmeyin boşa yazmadiniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?