Ablalarim hamile kalma karari için yardimm :(

yeloyelo

Artık Anne adayı :)
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2009
5.291
2.269
248
Merhabalar
Yillardir her merak ettigimi bu sitede okudum hic paylaşimim olmamişti ilk kez ben de siz tecrubeli arkadaşlarima birsey danişmak istedim :)
Ben 1 aylik evliyim 27 yasindayim evlenmeden once ilk gecemde cocuk denemeye baslicam demistim :)) yaşim geregi ilk cocuga cok da gecikmel istemiyorum ama evlenince bi korku girdi içime.Yani işimiz gücümüz otursun,çalişalim para kazanalim,ya durumlar iyi olmazsa napariz,falan diye duşunmeye başladim.tabi yapinca olacak mi orasini birtek Allah bilir ama cocuklara baktikca da içim gidiyor.Siz ne dersiniz?Sizce bukadar istiyorken rizkini Allah verir diyerekten salayim kendimi gitsin mi?yoksa hayat telaşesine kapilip işler otursun çalişalim biraz birikim yapalim diye beklemek dogru mu yaşimi da dikkate alin ama :)))

Canim bence cok fazla erteleme yasin kucuk degil cunku. Bence bebekler kismetiyle ve rizkiyla geliyor. Ben hamile kaldiktan sonra bazi guzel degisilikler oldu hayatimizda ve bu bence bebegin rizki. Eger Allah bir insanin dunyaya gelmesine karar verdiyse onun rizkini da verir merak etme.

27 yaş nedir ki. çok normal. bu kadar acele etmene ne gerek var. bence birikim yap o ayrı ama biraz güzel günlerniz yaşayın. birbirinizi bi de aynı evin içinde tanıyın. ben evlendim ve maalesef çok kötü bir evlilik yaptım. 6 ay sonra boşanma davası açtım. çocuk yapmamış olduğum için o kadar mutluyum ki. çok şükrediyrum allahıma. yarın öbürgün ne olacağı belli olmaz. eşin bi ev erkeği olmaya sorumluluğa bi alışsın. baba olmak daha da ağır bi sorumluluk çnk. biraz bekleyin bence. ama sen bilirsin tabi karar senin... allah kolaylık versin.

Ben de senin yaşında evlenmiştim. Yaşın çok önemli değil. Önemli olan eşinle geçinmiş geçinemeyeceğiz. Büyük aşkla evlenip bir sene sonra boşanan çok ama olan minik çocuklara oluyor. Maddiyat bir şekilde hallolur. Önemli olan sizin ilişkiniz bence.

Evet Allah insanin karşisina ne cikarir bilinmez tabii ki ama aslina bakarsaniz benim aklimdaki tek soru isareti zamanlama konusu :)

Ben de senin gibi dusundum yasimda cok gecmediginden 2 yil erteledm cnm aama malesef isim olamadi iki yildir kpss ye hazirlaniyorum olmadi.bu yil da giricem sinava ama ne olursa olsun deyip gecen ay oluruna biraktim korunmadim malesef olmadi simdi icimi korku sardi olmayacak mi bebis diye evet daha cok erken bunu dusunmek icin ama insan dusunmeden de duramiyor.bence fazla da uzatmadan olmasi en iyisi ;-) ama tabi ki en dogru karari verecek olan sizsiniz ;-)

Evet biyerden sonra oluruna birakmak lazim belki de :) bi de benim kuyruk sokumu kemigimde problem var baya bi egilme içe dogru.ondan da cok korkuyorum Allah nasip ederse hamilelik doneminde sorun cikaracak diye

Cok gecmis olsun.insaAllah Rabbim hic bir sorun yasatmadan hayirlisiyla evlat sahib eder cumlemize icinde de bizlere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…