ablalarim kardeslerim fikrinize ihtiyacim var :(

aishaC

Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2012
23
0
16
Azerbaycan
selamun aleykum kizlar.nisanlimla 1 yildir tanisiyoruz.nisandan sonra yalniz disari cikmadim hic.internete girmedim kiz arkadaslarimla bile kestim selamikelami.gun icinde aramasa bile ses etmem isi vardir bilirim.iste kizlarla arasi iyi ses etmem is arkadasi iste bilirim.baazen sebepsiz huysuzluk yaparim.cocuklugumdan beri var boyle huyum var.bir iki kere kustu bu huyuma sonra dun yine kucuk tartisma oldu.yuzume bile bakmadan gitti.sana yuz verdim haddini astin dedi.vicdanim el verse sizlamasa bir dakka nisanli kalmam seninle dedi.bende oyleyse ben cikarim hayatindan dedim.tamam dedi.simdide hic mucadele etmedin sevmiyosun diyi.naaapiyim ben? simdi barisalim mi diyeyim?
bu arada Azeriyimde dogru yazmadiysan cumleleri sozleri kusuruma bakmayin

Son düzenleme:
canım ya sen biraz fazla dizginleri onun eline vermişsin sonra sen kırıldığın zaman bile seni haksız görür olmuş.senin de bir insan,kadın olduğunu duygularının olduğunu bilmesi lazım ama.sen kendinden vermişsin hep :( o da tepene çıkmış özet bu aslında :(

canım ya sen biraz fazla dizginleri onun eline vermişsin sonra sen kırıldığın zaman bile seni haksız görür olmuş.senin de bir insan,kadın olduğunu duygularının olduğunu bilmesi lazım ama.sen kendinden vermişsin hep :( o da tepene çıkmış özet bu aslında :(

herkes tepene cikar yapma boyle derdi ama yapmaz derdim.dusun acliktan semde ekemek almaya gitmedim ama bana ben deli birisiyle omrumu curutemem dedi.ve askta qurur olmaz sozune dayanarak barismamizi istememi yalvarmami bekliyor

eğer sen onu gerçekten seviyosan onsuz yapamam diyosan tabi bi kalemde silme.yüzyüze konuşmak istiyorum de oturun bi yerde konuşun.konuşmadan küserek olmaz.barışırsanız da ayakların yere sağlam bassın ne demek dışarı çıkmam arkadaşım olmaz.sen bi düşün evden çıkmayan kimseyle konuşmayan bi adamla evlenmek ister miydin? özgüvenin olsun yoksa onun da sana saygısı olmaz.

selamun aleykum kizlar.nisanlimla 1 yildir tanisiyoruz.nisandan sonra yalniz disari cikmadim hic.internete girmedim kiz arkadaslarimla bile kestim selamikelami.gun icinde aramasa bile ses etmem isi vardir bilirim.iste kizlarla arasi iyi ses etmem is arkadasi iste bilirim.baazen sebepsiz huysuzluk yaparim.cocuklugumdan beri var boyle huyum var.bir iki kere kustu bu huyuma sonra dun yine kucuk tartisma oldu.yuzume bile bakmadan gitti.sana yuz verdim haddini astin dedi.vicdanim el verse sizlamasa bir dakka nisanli kalmam seninle dedi.bende oyleyse ben cikarim hayatindan dedim.tamam dedi.simdide hic mucadele etmedin sevmiyosun diyi.naaapiyim ben? simdi barisalim mi diyeyim?

Ve aleyküm selam :42:
Neden bu kadar eyvallahın var bu adama :44:
Neden her istediğini onun kölesi gibi yapıyorsun :44:
Dışarı çıkma tamam.Arkadaşlarla görüşme tamam.Ama benim kızlarla münasebetime karışma e ona da tamam..
Herşeye tamam tamam :20:
Bu kadar ipleri verme arkadaşım onun eline.
Senin sahibin mi sanıyor kendini nedir :19:
Sana yüz verdim haddini aştın da ne demek :44:
Seninle zorla mı nişanlandı .?
Anlaşılan o ki 1yıldır tanıyamamışın bu delikanlıyı.
Buarada Türkçen gayet iyi ve anlaşılır :13:

herkes tepene cikar yapma boyle derdi ama yapmaz derdim.dusun acliktan semde ekemek almaya gitmedim ama bana ben deli birisiyle omrumu curutemem dedi.ve askta qurur olmaz sozune dayanarak barismamizi istememi yalvarmami bekliyor

Dışarı çıkmana o mu yasak koydu ?
Açlıktan ölsemde ne demek ya...Resmen yobazlık bu yaptığı!

niye bunları yaptın ve niye açlıktan ölsen de ekmek almaya gitmedin?

hayatını böyle mi yaşamak istiyosun gerçekten?

eğer sen onu gerçekten seviyosan onsuz yapamam diyosan tabi bi kalemde silme.yüzyüze konuşmak istiyorum de oturun bi yerde konuşun.konuşmadan küserek olmaz.barışırsanız da ayakların yere sağlam bassın ne demek dışarı çıkmam arkadaşım olmaz.sen bi düşün evden çıkmayan kimseyle konuşmayan bi adamla evlenmek ister miydin? özgüvenin olsun yoksa onun da sana saygısı olmaz.

caniiiiim yuzyuze konusmak iyi fikir tesekkur ederim.Allah razi olsun.aslindaa bizde kebin deriz Allahin altinda nikah iste ondan var aramizda namehrem olmamak icin.ben onun icin her sozunu dinliyorum.hakki var die.ama yaranilmiyomus.

ben çemkirme taraftarı değilimdir, saygı her durumda korunmalı, çok sinirliyken bile
ancak temkinli olmakta fayda var, karşıdaki insanın böyle davranmasına sebep olacak şeyler yapmamak lazım
her şeye tamam demek, saygı demek değil bence
aç kaldım, ekmek almaya çıkmadım ne demek
erkeğin egosunu tatmin etmek güzeldir ancak "sen padişahsın ben senin kölenim" moduna getirmemek gerekmez mi
onun mutlu olması için sen bazı tavizler verirsin, senin mutlu olman için o bazı tavizler verir
ancak bunları yaparken zorla değil, gönül hoşluğu ile yaparsınız

Nişanlık devresi tanışma faslıdır aslında.. İlişkiniz bağıra çağıra bitirin beni diye bağırıyor erkeklerin bu tür cümleleri hiç çekilmez evlenince de her kavgada keşke evlenmeseydim falan der ve bu baya incitir seni..

caniiiiim yuzyuze konusmak iyi fikir tesekkur ederim.Allah razi olsun.aslindaa bizde kebin deriz Allahin altinda nikah iste ondan var aramizda namehrem olmamak icin.ben onun icin her sozunu dinliyorum.hakki var die.ama yaranilmiyomus.

canım anlıyorum seni çok iyi niyetli davranıyosun ancak...sevgi deyince arada bir kural olmamalı onun senin üzerinde hakkı varsa emin ol senin de onun üzerinde hakkın var
o da senin gönlünü hoş tutmak zorunda Allah katında da bence böyledir.her şeyden önce alçakgönüllü güleryüzlü olmayı buyurmuyor mu öyle düşün kendini suçlama onunla konuş

ben çemkirme taraftarı değilimdir, saygı her durumda korunmalı, çok sinirliyken bile
ancak temkinli olmakta fayda var, karşıdaki insanın böyle davranmasına sebep olacak şeyler yapmamak lazım
her şeye tamam demek, saygı demek değil bence
aç kaldım, ekmek almaya çıkmadım ne demek
erkeğin egosunu tatmin etmek güzeldir ancak "sen padişahsın ben senin kölenim" moduna getirmemek gerekmez mi
onun mutlu olması için sen bazı tavizler verirsin, senin mutlu olman için o bazı tavizler verir
ancak bunları yaparken zorla değil, gönül hoşluğu ile yaparsınız

ablam ben cemkirmem hic.zaten karakterim oyle degil.atada tera keciliyim olur

canim ben Allah rizasiycin yaptim dediklerimi

Dini nikahta böyle yasaklamalar yoktur canım.
Kendini bu kadar sınırlama.
Elbet çıkacaksın dışarı.
Güzel rabbim açlıktan öl ama bakkala ekmek almaya gitme buyurmuyor ki..
Lütfen kendini bu kadar köreltme.

herkese cevap vermeden once sunu soyleyim yaa kizlar siz ne kadar iyi insanlarsiniz hemen fikrinizi bildirdiniz.hepinizi opuyorum bool bol hepinizi

ben senin için demedim zaten
yani seni yanlışa yönlendirip adam hakkında atıp tutmayı doğru bulmuyorum demek istedim
sessiz biri olduğunu yazmışsın zaten
sen bunları yapıyorsun ne güzel
demek erdem sahibi birisin
ancak kendine de saygı duyulmasını sağla
çünkü sen kendine nasıl bakarsan insanlar da öyle bakar

Nişanlık devresi tanışma faslıdır aslında.. İlişkiniz bağıra çağıra bitirin beni diye bağırıyor erkeklerin bu tür cümleleri hiç çekilmez evlenince de her kavgada keşke evlenmeseydim falan der ve bu baya incitir seni..

evetyaa canim.bazen sen sevmeye en laik bildiyimsin yuz kiz icinden sectim seni dio ama dun dayandim sabr etdim adam olmadin dedi.incitiyo insani

ben senin için demedim zaten
yani seni yanlışa yönlendirip adam hakkında atıp tutmayı doğru bulmuyorum demek istedim
sessiz biri olduğunu yazmışsın zaten
sen bunları yapıyorsun ne güzel
demek erdem sahibi birisin
ancak kendine de saygı duyulmasını sağla
çünkü sen kendine nasıl bakarsan insanlar da öyle bakar

balim kavqa etmem ama boyle sakinde degilim guleriz oynariz egleniriz hep.ama simdi sen delisin deliyle yasayamam dedi.okudum okudum agladim mesaji.kor oldumya aglamaktan

Sen çok temiz üreklisin :16:
Nişanlınla danış .
Vicdanı üçün değil seni sevdiği üçün senle olmalı.
Birbirinizi sevirsenizse gereksiz huzursuzluklardan incidici sözlerden gaçının.:34:

Canım benim çok ödün vermişsin kendinden tepene çıkmış durum bu tamamen.:50:
Üzüldüm şimdi Allah katında nikahınız var diye sana böyle davranmaması lazım hakkı yok yani:50: Allah rızası böyle şeyler gerektirmez.
Birazcık huysuzluk ettiysen deli olmazsın emin ol çok üzüldüm bende şimdi.:50:
Sen kendini anlatamıyorsan eğer bir arkadaşın ya da anne baban konuşsun nişanlınla senin için çok fedakarlık yaptı üzmeye hakkın yok diye.

Back
X