Ablalarım müjde: dün AYRILDIM !!!

Alnına yumruk attı ve sen o zaman ayrılmadın da yeni mi ayrıldın:oha: (Ayrıca annesinin yanında yumruk atması değil yumruk atması rezalet canım)

Eski konularınıza baktım da , bence büyük bir kutlama yapın kurtuldugunuz için. Çok şükür ,ben sevindim burada.

Evet ablalarım bazılarınız beni hatırlar ısrar ediyordum ayrılmamakta ama içime bi soğukluk geldi ve silkelendim ayrılık mesaj attım her yerden engelledim. Bir daha karşılaşmak istemiyorum, hayatımda bir daha ağlamak istemiyorum. Beni mutlu edecek baba olabilecek insanlarla ciddi şekilde ilerlemek istiyorum.. Her şeyin hayırlısı olsun size müjde vermek istedim:) Kafam o kadarrahat ki aklımda arayacak mı gelecek mi soruları uçtu gitti ne yaparsa umrumde değillere yerini bıraktı...
Alnıma annesinin yanında yumruk atandan, sokaklarda bağıran herkese rezil eden insandan ve dahaaa neler neler yapandan hayır mı gelir...
Hayırlı olsun :KK200:

karısı olmadan yumruk atan
karisi olunca affedilebilir mı oluyor ki.
sizi hatırlıyorum
lütfen psikolojik destek alın
bu kisiyi arkanızda bıraksanız da ileriki ilişkilerinizde sağlıklı seçimler yapabileceğinize güvenemiyorum
hakkinizda hayırlısı olsun
buarada telefonunuzu filan degistirin bence, size ulaşıp aklınızı karıştırmasına izin vermeyin

karisi olunca affedilebilir mı oluyor ki.
sizi hatırlıyorum
lütfen psikolojik destek alın
bu kisiyi arkanızda bıraksanız da ileriki ilişkilerinizde sağlıklı seçimler yapabileceğinize güvenemiyorum
hakkinizda hayırlısı olsun
buarada telefonunuzu filan degistirin bence, size ulaşıp aklınızı karıştırmasına izin vermeyin
karısı olunca da affedilemez ama sözlüyken yapan evlenince öldürür onu demek istedim. akıllandım artık Allah korusun böyle insanlarla karşılaşsam yolumu değiştiririm

Senin yüzünden ban yemiştim. Ayrıl diye yırtmıştım kendimi, sende tersleyip durmuştum beni. Didişe didişe 2miz de ban yemiştik :D

Gözünaydın.. İnşallah doğru adamı bulursun. Gerçeği görüp doğru olanı yapmana çok sevindim..

Haha nasıl başarabildin? Seni biraz umutsuz vaka görüyordum bu konuda, neyse. Özelden de benimle paylaştığın için durumunu biliyorum. Umarım istikrarlı davranabilirsin, bundan sonraki hayat akışında kendine en fazla değeri ver ki sana da o değeri gösterecek kişiler olsun hayatında.

Evet ablalarım bazılarınız beni hatırlar ısrar ediyordum ayrılmamakta ama içime bi soğukluk geldi ve silkelendim ayrılık mesaj attım her yerden engelledim. Bir daha karşılaşmak istemiyorum, hayatımda bir daha ağlamak istemiyorum. Beni mutlu edecek baba olabilecek insanlarla ciddi şekilde ilerlemek istiyorum.. Her şeyin hayırlısı olsun size müjde vermek istedim:) Kafam o kadarrahat ki aklımda arayacak mı gelecek mi soruları uçtu gitti ne yaparsa umrumde değillere yerini bıraktı...
Alnıma annesinin yanında yumruk atandan, sokaklarda bağıran herkese rezil eden insandan ve dahaaa neler neler yapandan hayır mı gelir...

Benim ki de kız takip edip duruyordu bi anda terkettim öyle mutluyum ki yükü kalktı üstümden ne halt ederse etsin artık

Back
X